Обратно
17.3.2018

Финансов хороскоп за 2018

Автор:
Kaloyan Stoyanov

2018 г. ще бъде изпълнена с много емоции за всички зодиакални знаци. Едни ще имат добри финансови постъпления през цялата година, други трябва да затегнат коланите, а трети – да се подготвят да посрещат различни трудности. Едно е сигурно – дали сте от тези с положителен или с отрицателен баланс, когато дойде време за преминаването на ретроградния Меркурий, всички трябва да са нащрек, защото неговото влияние винаги е с негативен оттенък. Вижте какво още ви очаква и какъв е вашият финансов хороскоп за 2018 г.!

Овен (21 март – 20 април) – финансов хороскоп: избягвайте да харчите прекалено много

Финансов хороскоп на Овен

Началните месеци на 2018 г. ще бъдат недобри във финансово отношение за вас. Харчете с повишено внимание и управлявайте внимателно харчовете си. Не се впускайте в рискови инвестиции или неоправдани сериозни харчове. През втората половина на 2018 г. капиталите ви ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате печалба от нови източници. След средата на ноември може да се замете с приключването на сделка по покупка на недвижим имот.

Телец (21 април – 21 май) – очаквайте парични печалби

Финансов хороскоп на Телец

Вашият финансов хороскоп ви вещае годината да бъде доста плодотворна откъм приходи. Трябва обаче да не предприемате нищо във времето на ретроградния Меркурий, което тази година е от края на март до средата на месец април. В периода след средата на април до юли, също така и през последните три месеца на 2018 г., има отлични шансове за постъпления на допълнителни суми. В продължение на целия период на 2018-та ще се стремите да развивате контактите си с влиятелни хора. Това ще е с цел да подобрите финансовите си перспективи.

Близнаци (22 май – 21 юни) – разглеждайте много внимателно финансовите въпроси

Финансов хороскоп на Близнаци

Влиянието на Юпитер ще засили възможностите ви за печалба. Ретроградният Марс през август може да доведе до неочаквани разходи, които да породят загриженост. Поле за добри постъпления се открива в последните месеци на годината. В периода на ретроградния Марс е препоръчително да се въздържате от приключването на различни финансови сделки, за да избегнете неприятни по-нататъшни усложнения.

Рак (22 юни – 22 юли) – не взимайте инстинктивни финансови решения

Финансов хороскоп на Рак

Не подхождайте лекомислено към паричните си дела през настоящата година. Позволете на мъдрия Юпитер да ви напътства и да ви донесе приходи само по морално признатите правила. Докато Марс премивана през знака ви, може да сте по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте много. В началото на годината планетите не са настроени положително към вас. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните харчове и финансови операции за по-нататък.

Лъв (23 юли – 23 август) – може да спечелите още повече пари

Финансов хороскоп на Лъв

Планетите предричат отлична година за лъвовете. Действайте смело във финансовата сфера и се пазете само от ретроградното влияние на планетите. Преминаването на Венера през знака ви ще отвори още повече възможности за печалба. Получавате звездна подкрепа при покупка на имот в периода от средата на май до средата на септември.

Дева (24 август – 23 септември) – намиране на нови начини за печелене на пари

Финансов хороскоп на Дева

Звездите и вашият финансов хороскоп предричат добри възможности за печелене на пари през новата година. Въпреки това неочаквани разходи ще погълнат част от спечеленото. Поддържайте допълнителен резерв за извънредни ситуации и не взимайте прибързани финансови решения. Най-доброто време за положителни финансови постъпления е от първите дни на септември до края на годината.

Везни (24 септември – 22 октомври) – имате голям шанс за подобряване на материалното състояние

Финансов хороскоп на Везни

Още със старта на годината – в края на февруари – се очаква да получите постъпления. Въпреки това не е добре да предприемате сериозни движения на финансите, когато Меркурий е в ретрограден период. Юни предлага голям потенциал за натрупване на печалби. Годината се очертава добра във финансово отношение за зодията, така че може не само да спечелите допълнителни пари, но и да натрупате богатство.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември) – разходите по семейството ви най-вероятно ще се увеличат

Финансов хороскоп на Скорпион

През 2018 г. се очакват леки сътресения във финансовото ви състояние. Разходите по семейството ще нараснат, а може да ви дойдат и неочаквани гости. През втората седмица на август Венера ще се премести в своя знак и Везните и това може да ви подтикне да купувате луксозни и скъпи стоки. Въпреки това когато Венера е в ретроградна позиция, избягвайте големите разходи.

Стрелец (23 ноември – 21 декември) – поддържайте паричен резерв за извънредни ситуации

Финансов хороскоп на Стрелец

Вашият финансов хороскоп показва, че позицията на ретроградния Марс може да бъде критичен момент във финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети. В периода между средата на април и средата на юни може да се огледате и да купите ново превозно средство.

Козирог (22 декември – 20 януари) – помнете, че няма преки пътища към печеленето на пари

Финансов хороскоп на Козирог

Не правете опити да мамите и се придържайте към законните начини за печелене на пари. Започвайки от средата на април, благоприятният период стига до средата на май. Ако смятате да се заемате с покупка на жилище или друг имот, това е най-добре да стане между средата на март и юли. Не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи – потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

Водолей (21 януари – 19 февруари) – през тази година ще увеличите финансовата си мощ

Финансов хороскоп на Водолей

Юпитер е в изгодна позиция за вас през по-голямата част от годината. Това ви дава много добра основа и подкрепа при увеличаването на финансовото ви състояние. Неприятности се очертават само във времето, когато Меркурий е ретрограден. Ако имате нужда от заем, Юпитер ще ви подкрепи в начинанието.

Риби (20 февруари – 20 март) – планетите подкрепят финансите ви

Финансов хороскоп на Риби

Ако възнамерявате да купувате имот през 2018 г., според вашия финансов хороскоп най-доброто време е от края на март до средата на юни. Очакват ви евентуални приходите през годината, които са базирани на наследство или продаване на недвижими имоти. Избягвайте сериозни финансови сделки в периодите на ретрограден Меркурий.

Още по темата