Обратно
15.7.2021

10 добри причини да изберем бързи заеми онлайн

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Знаете, че на определено число от месеца получавате трудовото си възнаграждение. Знаете, че от тази дата нататък имате определена сума пари, която използвате, за да покриете всички свои нужди, разходи и харчове. Понякога имате странични доходи, понякога – нямате. Наличието на такива би било плюс. Но не се случва толкова често да има такива. В повечето случаи хората разчитат на заплатата си. Тази заплата обаче невинаги е достатъчна. Или си правим сметка, че ще е достатъчна, но нещо се случва и се оказва, че се появява допълнителна нужда от пари. Възможно е да се развали хладилникът, да се счупи колата, да ни начислят по-висока сметка за парното. Възможните варианти, които да утежнят бюджета ни, за съжаление, са доста. Каквото и да се случи обаче, всеки от нас знае, че трябва да се опита да намери решение на моментното си финансово затруднение. А то може да е теглене на бързи заеми онлайн.

Какво решение засправяне със ситуацията при нужда от пари може да се намери? И защо тегленето на бързи заеми онлайн също е възможно такова?

Първото решение, което може да се появи при хората, е да потърсят пари на заем от някой близък или приятел. Това решение обаче е свързано с вътрешно притеснение как ще реагира нашият познат, какво ще си помисли и прочие. А особено, ако се забавим с връщането на сумата, най-вероятно ще се чувстваме доста неудобно пред него в последствие.

Има вариант, при който можем да заложим някоя своя вещ и да я откупим обратно, когато отново разполагаме с достатъчно средства. Искаме ли обаче да правим такова нещо с вещите си?

Съществуват и възможности за справяне със ситуацията чрез теглене на заем от банка. Процедурата обаче често е тромава, необходими са много документи и като цяло можем да почакаме доста, докато разберем дали ще ни бъде отпуснат този заем.

Като вариант, когато имаме нужда от пари, е и тегленето на бърз заем от компания за бързи кредити. В днешно време тегленето на бързи заеми онлайн е широко използвано решение за много хора, най-вече заради бързината, с която става разглеждането на заявките в този тип компании. Въпросът, който идва обаче, е коя компания да изберем, тъй като пазарът е наистина наситен. Преди това обаче нека посочим още няколко причини защо това решение би било удачно.

10 причини да изберем бързи заеми онлайн

Нека разгледаме 10 причини да изберете точно тази форма на кредитиране.

1. Няма нужда да напускате своя дом, за да теглите бързи заеми онлайн!

При кандидатстването за бързи заеми онлайн всичко става през Интернет и няма да ви се наложи да се редите на опашка в някоя банка. Достатъчно е да разполагате само с устройство, което позволява свързване към глобалната мрежа, и можете да кандидатствате веднага за заем.

2. При теглене на бързи заеми онлайн забравете купищата документи

Всичко, което е нужно да предоставите при кандидатствания за бързи заеми онлайн, са данните от вашата лична карта. Ако при одобрение искате да получите парите си по банков път, то трябва да предоставите и лична банкова сметка.

За самото кандидатстване е необходимо само да посочите желаните от вас сума и срок, да се регистрирате и да изберете начин, по който ще получите парите. Споменахме вече за банковия път, но обикновено има и опция за каса на EasyPay. След това изчаквате за отговор на заявката. При одобрение парите пристигат при вас до минути.

3. Без доказване на доходи

За мнозина от кредитополучателите доказването на доходи е проблемно. Обикновено обаче за отпускане на бърз заем онлайн няма такова изискване.

4. Без поръчители

С бързите потребителски заеми обикновено няма да ви се налага да търсите поръчители, които да гарантират за вас. Те често не се изискват като условие за отпускане на кредит от небанковите финансови институции.

5. Без трудов договор

Дори в момента да не сте назначени на работа, то това не значи, че нямате никакви доходи. Именно в такива моменти ще оцените най-силно отпускането на бързи заеми онлайн, при които не се налага да представяте трудов договор.

6. Бързина

Намирането бързо на пари на заем от лицензирана кредитна институция е  от безспорните предимства на бързите онлайн кредити. Ще можете да получите така нужното финансиране доста често по-бързо дори от това да поискате заем от приятел.

7. Сигурност, на която да разчитате

Не всеки може да предоставя бързи заеми онлайн. За да предлага подобни услуги, една компания трябва да покрива редица нормативни уредби, сред които са да има лиценз за администратор на лични данни, както и лиценз, издаден от БНБ, позволяващ тя да извършва кредитиране на физически лица.

8. Доверие

Финансовите организации, предлагащи бързи заеми онлайн, държат изключително на своето име и реноме. Този факт резонно допринася за тяхното отговорно и лоялно отношение към клиентите, за да спечелят трайно тяхното доверие и уважение.

9. Изгодни и прозрачни условия

При кандидатстване онлайн за бърз заем ще имате предостатъчно време да прецените дали условията на компанията ви устройват, без никой да ви притеснява с присъствието си. Никой няма да ви безпокои и ще можете да направите добре информиран избор.

10. Удобна и лесна процедура

Избирайки бърз заем онлайн, ще можете да разрешите удобно и бързо неприятен финансов проблем.

Технологиите в днешно време предполагат оптимално удобство за клиента и максимална бързина при обработването на документи. Отдавна вече не е нужно да се редите по опашки и да носите папки с документи, доказващи какво ли не – от това дали сте женени, през това къде живеете, до свободни съчинения на тема „Какво ще правите с отпусната сума“. Технологиите са налице, а с тях и опцията да се възползвате от бързи кредити online до заплата, докато си стоите пред телевизора на дивана вкъщи. Клише? Не, това наистина е реалност.

Защо да изберете Vivus пред останалите небанкови кредитни институции при нужда от бързи заеми онлайн?

Замисляли ли сте се някога да се фокусирате върху онова, което ви кара да се чувствате щастливи и да престанете да мислите за неприятните неща в живота. Ние, от Vivus, заставаме до вас във всеки един момент. Възползвайте се от нас и се уверете сами в лекотата, с която разрешаваме вашите проблеми.

Теглене на бързи заеми онлайн, показано чрез бутон на компютърна клавиатура

Реално, ако всички причини, изброени в предната точка, са нещата, които търсите, то именно предлаганите от Vivus.bg онлайн бързи заеми са изборът, който трябва да направите. А ето и още малко причини „защо“:

• Сигурност

Не всяка компания притежава възможност да предоставя бързи заеми. Както споменахме и по-горе, за да легализира и узакони дейността си, тя трябва да покрива редица нормативни уредби. Ние, от Vivus, сме преминали успешно през всяко едно стъпало. Притежаваме и нужния лиценз за администратор на лични данни.

• Прозрачност на условията

Потребителите имат възможността сами да решат кое е най-добро за тях при теглене на бързи заеми онлайн: размер на сумата, срок на погасяване, дати за връщане и прочие.

• Скорост

Бързината има особено значение, особено в онези моменти, в които се налага бързо да се намерят пари назаем. Ние сме създали бърз начин за теглене на кредит онлайн – отговор на заявка за заем се получава в рамките на няколко минути.

• От комфорта на дома

Всяка една част от процедурата се извършва изцяло онлайн и не ви се налага да се редите пред която и да е банкова институция. Нашият любезен и мил персонал ще ви съветва безотказно за всяка една стъпка, през която се налага да преминете чрез онлайн чат, по имейл или на телефонен номер 0700 450 10.

• Лесно кандидатстване за бързи заеми онлайн

Няма необходимост от купища бумащина, съдържаща непотребна за кредитоискателя информация, включително документи и копия от трудови договори.

• Доверие

Ние, от Vivus, държим изключително много на името и реномето си. Умението ни да печелим трайно доверието и уважението на потребителите ни превръща в един от лидерите на пазара за отпускане на онлайн заеми.

• Гъвкавост

Предоставяме различни опции за погасяване на задълженията. Възможно е плащанията да се правят по банков път по някоя от банковите ни сметки. Възможно е също да се правят и на каса на EasyPay и на Cashterminal.

Ако се окаже, че срокът за връщане не стига, то имате опция да го удължите, заплащайки такса за това.

Лоялните ни клиенти могат да се възползват от преференциални условия за теглените от тях бързи заеми онлайн и да участват в интересни инициативи, които организираме.

Работим всеки ден през седмицата, за да можем винаги да сме насреща в случай на нужда.

Бързи заеми онлайн, изобразени чрез долитащи банкноти

Какъв кредит можете да изтеглите от Vivus?

Ние, от Vivus, сме в готовност да помогнем на всеки човек, докоснал се до безпаричието. Кои са основните характеристики на нашите бързи заеми онлайн?

1. Кредит с 0 % лихва и 0 лева такси

Всеки един кредитоискател мечтае да получи кредит, който не е обременен с допълнителни такси и лихви, които да го оскъпят. Vivus ви подава ръка в трудни моменти и укрепва финансовото ви положение. Затова при теглене на бърз кредит за първи път от нас връщате точно толкова, колкото сте взели и нито стотинка повече в рамките на избрания от вас срок. Сумата за първи заем е с максимален праг до 400 лева (минимум могат да се вземат 50 лв.). Срокът на погасяване може да бъде от 5 до 30 календарни дни.

2. За втори и следващи кредити максималната сума може да достигне 1300 лв.

За да бъде максимално полезен на по-широк кръг от хора, Vivus дава разнообразни възможности за теглене на бързи заеми онлайн. Така че в моменти на трудност и липса на достатъчно парични средства за вас има решение. След погасяването на първия заем кредитният ви лимит може да достигне до 1300 лв. Като при теглене на втори и следващи кредити вече има оскъпяване. За да сте в яснота относно сумата, която ви предстои да върнете, с помощта на нашия кредитен калкулатор бързо и лесно можете да се ориентирате.

3. Кредит без поръчители

Когато искате да намерите бърз и лесен начин да покриете липсващите средства, докато получите следващия превод на трудово възнаграждение, но не искате да ангажирате други хора, бързите online кредити са страхотна опция. Освен че получавате пари за изключително кратко време, не ви се налага да търсите поръчители и да ангажирате други хора.

Изпадайки в трудни и неловки ситуации, повечето хора желаят да останат в сянката на анонимността. Това означава, че сами трябва да се справят с появилите се проблеми, без да опират до помощта на приятели, близки или роднини. Уважавайки желанието за анонимност, кредитите от Vivus са без поръчители.

4. Кредит без посещения в офис

17:20 часа е и е петък. Остават ви 5 дни до заплата, обаче точно сега приятелите ви отиват на кино и после купонът ще продължи. Е, без вас, защото парите са ви свършили, а не желаете да искате от тях назаем. Мислите си „Пак в най-неподходящия момент, точно когато пак нямам пари…“. Посягате към телефона и се чудите откъде да намерите бързи заеми онлайн, тъй като работният ден отива към края си. Влизате в Интернет. Намирате сайта на Vivus.bg и кандидатствате за бърз online заем до заплата. Нужни са само няколко минути време за отговор.

Докато се чудите дали ще получите одобрение, започвате тайно да си мислите какво ще облечете довечера. Вече се обвинявате, че сте се решили на такава стъпка, но пък искате най-сетне да излезете и вие. И ето – отговорът пристига! Одобрени сте. А всъщност това даже ви е първият кредит от Vivus и той ще бъде безлихвен. Ето че решението било повече от лесно.

Още малко за отпусканите суми при теглене на бързи заеми онлайн от Vivus

Обикновено минималните суми на компаниите, които предлагат бърз кредит, започват от 50 лева. Това ви дава възможност да вземете наистина малка сума – все едно сте я взели от приятел. Но реално така не „тормозите“ когото и да било от обкръжението ви и си спестявате чувството на неудобство и спешността да върнете средствата. Все пак не е много приятно да знаете, че дължите на някого пари и да се чувствате неприятно всеки път, когато го видите. От банка минималната сума е по-голяма в повечето случаи. Но при небанковите институции, в това число и при Vivus, спокойно можете да изтеглите дори толкова малка сума.

Максималните суми за теглене на бързи заеми онлайн от небанкови институции не би следвало да са големи. Причината е в краткия срок за връщане. Все пак малко са хората, които могат да върнат 5000 лв. за 30-тина дни например. Затова и във Vivus сме подходили разумно с максималната възможна сума за теглене. И затова тя е 1300 лв. С такава сума можете да се справите с малките препятствия от финансов характер и да не утежните прекалено месечния си бюджет. Все пак идеята на тегленето на бързи заеми онлайн е именно краткосрочното справяне с проблемите.

Още по темата