Обратно
10.5.2016

5 идеи да изненадаме приятно своята майка

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Майката е вероятно човекът, който най-много заслужава мили жестове и внимание. Тя е тази, която е посветила целия си живот на своите деца, живяла е с техните проблеми, съпреживявала е техните тревоги и е била винаги насреща, за да изслуша, утеши и помогне с каквото може. Майката винаги заслужава приятна изненада, затова тук ще ви дадем 5 оригинални идеи как да я изненадате приятно при специален повод или да ѝ покажете колко много я обичате.

  1. Подарете ѝ пътуване

За майките е характерно това, че рядко си позволяват да отсъстват от дома. Дори работещите, делови жени бързат да се приберат у дома, за да се погрижат за децата си, а така се лишават от пътувания до непознати и екзотични места. Зарадвайте своята майка с екскурзия до дестинация, за която знаете, че винаги е мечтала да посети и ѝ позволете да види с очите си места, за които е чувала, чела и гледала по телевизията, но никога не е дръзвала да мечтае да види с очите си.

  1. Поглезете я в спа-център

Спа процедурите са отличен начин да покажеш любов и специално внимание към скъп и близък човек. Вашата майка се е грижила за вашия комфорт толкова много, че със сигурност заслужава поне веднъж да ѝ върнете жеста. Запазете час в престижен спа център и ѝ позволете да се почувства преди всичко жена, а не само майка, готова да жертва личния си комфорт, заради този на децата си.

Отпускащ лечебен масаж, подмладяваща процедура, маникюр и педикюр са все неща, които могат да накарат всяка жена да се почувства специална, красива и обичана – подарете ѝ ги и ще виждате греещото от щастие майчино лице в продължение на дни и дори седмици. Жените от всяка възраст имат нужда да получават внимание, а кой заслужава повече внимание от родната ви майка?

shastliva-maika
  1. Направете освежителен ремонт на дома ѝ

За майките е много важна средата, в която живеят, дори когато децата отдавна са напуснали родното гнездо. Майчиният дом трябва да излъчва топлина и уют, за да привлича порасналите деца да се завръщат в него колкото е възможно по-често. Ако майка ви отдавна мечтае за ремонт на своето жилище, който постоянно отлага поради различни причини, то пред вас се разкрива чудесна възможност да я изненадате приятно, като промените и освежите интериора в нейния дом.

  1. Заведете я на културно събитие

Една такава изненада няма да остане неоценена, особено ако вашата майка е почитател на изкуството. Със сигурност знаете нейните предпочитания, така че не губете време, а вземете още днес билети за кино, театър, опера, балет или друго културно събитие, което знаете, че ще я впечатли и изненада приятно.

  1. Дайте ѝ възможност да опита нещо ново

Всеки носи в себе си авантюристичен дух, независимо колко умерен и обран изглежда на пръв поглед. Една чудесна идея за приятна изненада е да позволите на своята майка да опита нещо ново, като това може да бъде дегустация на екзотични храни и напитки, посещение на атракция, каквато не е виждала никога или екстремно преживяване, подходящо за нейната възраст.

Ако идеите ви харесват, но нямате нужните средства да ги реализирате, винаги можете да вземетемалък кредит, който впоследствие бързо ще погасите. Майка ви със сигурност заслужава специален жест, показващ вашата обич и признателност, а липсата на средства не бива да бъде причина да я лишите от него.

Още по темата