Обратно
18.12.2016

Кандидатствай за заем от Вивус и посрещни Коледа с усмивка

Автор:
Kaloyan Stoyanov

С настъпването на Коледните и Новогодишни празници във всяко едно семейство нуждата от финансови средства започва все повече да изостря своята чувствителност. Какво се случва, когато кризата почуква на вратата? Колкото и здраво да я залоствате, тя се промъква дори през най-малката пролука и застяга възела на безпомощността? Паника, безпокойство, мъчение и тревожност са на прага да помрачат прекрасния повод. Не губете надежда – днес в обществото се появяват така наречените бързи заеми от Вивус, които ви позволяват да посрещнете Коледата с усмивка. Подарете спокойствие, веселие и уют на вас и цялото ви семейство.

5 причини да изтеглим кредит от Вивус и да посрещнем празниците с усмивка

Бързина

Една от основните причини, подтикващи ви да протегнете ръка към заемите, се дължи на бързината , с която се извършва процедурата. За разлика от банковите дружества, където са необходими крайно дълги срокове за изчакване, относно одобрението, то Вивус сме в състояние да ви отнемем не повече от няколко минути.

Липса на излишни формалности

Небанковите кредитни дружества ви отпускат заеми, без да се налага да предоставяте куп излишна документация. Тук не е необходимо да преминавате през тежките бюрократични процедури, които изискват банките. Нито една банка не е в състояние да отпусне кредит на лице, което не може да предостави валиден трудов договор. Ние от Вивус, обаче, ви предлагаме възможността да прекарате Коледата, потънали в семеен уют, без дори да се налага да напускате пределите на собствения си дом.

Онлайн кандидатстване

Това е едно от върховите предимства, които успяваме да предложим на клиентите си. Да кандидатстваш и да получиш кредит онлайн, без дори да напускаш удобното кресло, в което си се настанил, е свръх предимството, от което родният потребител все по-често се възползва. Тази услуга е изключително удобна за натоварените хора, които са се съсредоточили върху сътворяване на празничната трапеза и нямат време да посетят физически офис на фирмата кредитор.

Без поръчител

Често, когато финансовата криза се появи изневиделица в живота ви, поради една или друга причина, вие се оказвате попаднали в положение, с което сами желаете да се справите. Никой не желае проблемите му да се превръщат в обществено достояние. В предвид времената, в които живеем, хората все по-рядко прибягват към допитване за финансова подкрепа от свои близки и познати. Ние от Вивус съумяваме да се погрижим за това по възможно най-разумния начин. Не изискваме посочване на лица, явяващи се в ролята на поръчители. Един страхотен начин да запазите проблемите за себе си и да не допускате друг да разбира за тях.

Направете Коледата по-щастлива с Vivus

Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти и действаме точно в тази насока. Склонни сме да им подаваме ръка тогава, когато най-много се нуждаят от съдействие и помощ. Това, което искаме в замяна, е коректност и лоялност.

Превърнете празниците в едно прекрасно и незабравимо изживяване, благодарение на бързия заем – социална функция на обществото, имаща за цел да помага на хора, намиращи се в затруднено положение.

Още по темата