Обратно
11.4.2019

Vivus кредит до заплата

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Най-вероятно няма човек, който да не се е сблъсквал с финансови трудности, колкото и добре да е обезпечен от парична гледна точка. Това важи още повече в динамичното ни ежедневие, когато нуждата от удрянето на едно парично рамо в напрегнат момент се случва все по-често. Какво да правите обаче, ако до заплата остава още половин месец, а вие не може да отлагате наема, подаръка, пътуването, документа и прочие? Какво да правите, ако вече не ви е удобно да разчитате на приятели и родители? Какво да правите, ако само като си помислите за безкрайните кредитни процедури и проверки в банките, ви се иска никога повече да не се занимавате с тях? Отговорът на всички тези въпроси е онлайн бърз заем и по-конкретно – Vivus кредит до заплата!

Стига финансови притеснения

Знаем, че когато има наличие на финансови проблеми, те носят стрес и изнервяне, които от своя страна пречат не само на професионалния ни живот, но и на личните ни отношения. Знаем и че финансовите проблеми водят до абсолютно непровокирани скандали дори в семейства с чудесни отношения.

Но да спрем да рисуваме мрачна картина! В тази статия ще научите именно как да виждате картината си по много по-ведър начин и то без особено усилия. Поемете въздух, успокойте се и обърнете внимание на Vivus. С една лична карта и няколко клика на мишката можете да получите нужната сума в рамките на минути. Това не е поредната приказка. Единственото, което трябва да направите като начало, е да се насочите към сайта и да пуснете заявка за Vivus кредит до заплата.

Регистрация за броени минути

Отваряте vivus.bg и избирате каква сума ви трябва и кога искате да я върнете. Попълвате няколко полета с основни данни – имена, ЕГН, адрес, телефон за връзка, имейл, данни за личната ви карта. Избирате как да получите парите – по банкова сметка или на каса на EasyPay. И това е всичко. Да, наистина – това е всичко! Не трябва да отговаряте един час кой ви е роднина, какво е семейното ви положение, образованието ви и още куп лични въпроси. При одобрена заявка до 15 минути след това парите ви са в наличност по избрания от вас път. Получили сте Vivus кредит до заплата за отрицателно време и спокойно може да си ползвате парите. Нямате нужда да получавате голяма заплата, за да ви се помогне в такъв момент. Нямате нужда от поръчители.

Затова смело се регистрирайте и съвсем скоро ще разрешите налегналия ви спешен финансов проблем. Всичко това може да стане за няколко минути, докато пътувате с градския транспорт и ползвате телефона си например. Или пък от дивана вкъщи – няма нужда да ходите никъде, просто заявявате кредита си от уюта на дома си, докато гледате телевизия или пиете кафе.

Възможни суми и срокове за теглене на Vivus кредит до заплата

Срокът може да бъде между 5 и 30 дни. Сумата за първи заем може да е между 50 и 400 лв., като този първи заем е безлихвен и няма никакво оскъпяване, ако го върнете навреме, разбира се. Това означава, че ако пуснете заявка за 400 лв. и изберете 30 дни срок за връщане, то в рамките на 30 дни връщате точно 400 лв. Или пък ако кандидатствате за 120 лв. за 27 дни, то в тези 27 дни за първия си заем връщате точно 120 лв.

Кандидатствай сега

След погасяване на първия заем и при теглене на нови такива от нас можете да достигнете до максимална сума за кандидатстване от 1300 лв. Срокът отново си е от 5 до 30 дни. Използвайки нашия калкулатор за лихви по заеми, можете да пресметнете каква би била сумата за връщане при избраните от вас сума и срок за желания от вас Vivus кредит до заплата.

Първи безлихвен кредит

Както беше споменато и по-горе – за първи Vivus кредит до заплата условията определено са си като подарък. Защо? Месечното ви възнаграждение идва на 30-то число, а на вас ви трябват 400 лева на 15-то. Ами сега? Няма проблем. Избирате 400 лева от менюто за кандидатстване, кликвате период от 30 дни и познайте – при одобрение след 30 дни връщате точно 400 лева и нито лев повече. Точно така! Естествено, може да искате да върнете кредита не след 30 дни, а след например 10. Няма проблем – просто изберете този брой дни от слайдъра в сайта ни. Няма нужда да се бавите с плащането, ако знаете, че ще го направите по-рано. А имате и вариант да изберете 30 дни, а да го върнете след 10 – няма никакъв проблем за нас.

Нека си спомним лихвите, които обикновено се начисляват към сумата по кредитите ни от различни финансови институции и как тя постепенно се превръща в неузнаваема. С безлихвен първи кредит от Vivus лихвата изчезва като фактор. „Безлихвен кредит“ звучи почти като оксиморон, но, убедете се сами – той наистина съществува. Единствените разходи, които ще направите при тегленето на безлихвения заем, са 15-те минути време от деня си.

Получавайки този заем, можете спокойно да дочакате заплатата си и да върнете бързия кредит на Vivus, като всички остават доволни – вие сте премахнали притеснението си, а ние, от Vivus, сме помогнали на още един доволен клиент с услугата ни.

Какво става с личните ви данни?

Личните данни станаха чувствителна тема в последно време, основно заради все по-голямата информираност на населението относно използването им. Има редица случаи на злоупотреба, но не и в този случай! Просто погледнете сайта ни и ако имате някаква притеснения относно личните си данни – ще се уверите, че не са основателни. Врътвате колелцето на мишката най-отдолу на началната ни страница и в секцията Защита на личните данни откривате абсолютно цялата правна информация относно това какво точно се случва с тях и как и за какво се използват. Ако имате навика да четете всеки ред от документи, които приемате – заповядайте. Цялата информация е предоставена и е достъпна в изключително удобен за прочитане интерфейс, преди изобщо да решите да кандидатствате за Vivus кредит до заплата.

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Ако по който и да е пункт от процеса по получаване или връщане на Vivus кредит до заплата у вас възникнат някакви въпроси, притеснения или неясни моменти, спокойно може да се обърнете към всекидневното обслужване на клиенти, което се предлага от нас. Може да го направите на телефон 0700 450 10 или на краткия номер *4000, по имейл на имейл адрес info@vivus.bg или дори през онлайн чат, който винаги е на ваше разположение. Работното ни време е от понеделник до петък между 8:00 и 20:00 часа, а в събота, неделя и на официални празници е от 10:00 до 17:00 часа. По време на всяка стъпка от вземането на кредита може да се обръщате към персонал от професионалисти, които са готови с удоволствие да ви помогнат. Успех!

Още по темата