Обратно
27.2.2017

Какво означава кредит с 0% лихва от Вивус

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Всеки един от нас е чувал термина „безлихвен кредит“, било то от реклама по телевизията, радиото, билборд или друго. Този термин има свойство на магнит, който привлича все повече и повече нови клиенти, нуждаещи се от средства, върху които да не бъде начислена лихва. Днес ще ви разкажем за това какво означава кредит с 0 % лихва от Вивус и съдържа ли изобщо скрити за потребителя такси.

Изплатете точно толкова, колкото сте взели

Кредитът, отпускащ се от небанковото дружество за бързи заеми Вивус, е една добра възможност за разрешаване на временно финансово неразположение, царящо в дома и семейството ви. Vivus разрешава на финансово нуждаещото се лице да получи своя пръв кредит без лихви и такси. Факт е, че взимате точно толкова, колкото и връщате.

кредит с 0 процента лихва

Компанията, предлагаща ви първи безлихвен заем, е предпочитана сред огромна част от гражданите в страната ни. Получавате услугата изцяло безплатно. Успявайки да върнете своя заем навреме, то вие не трябва да връщате и стотинка в повече, отколкото ви е било отпуснато. Спазвайте предварително определения период от време и всичко ще бъде така както, единствено в най-смелите си мечти сте си представяли.

Можете да вземете на заем до 400 лева, които да погасите в 30 – дневен срок от датата, на която ви е бил отпуснат. Този вид кредит не е подходящ за мащабни плащания, тъй като сумата, която се отпуска на кредитоискателя, не е толкова висока. Предпочитани за извънредни ситуации, те успяват да помогнат на не малка част от хората в обществото, нуждаещи се спешно от финанси.

Какви са условията за получаване на безлихвен заем от Вивус?

Безлихвеният заем, който фирмата кредитор номер едно в страната ви предлага, е само първият кредит. Върху всички останали ще имате оскъпяване, като ще трябва да погасите задължението си в очертаните времеви рамки. Възползвайки се веднъж от безлихвения заем на Вивус, то сами ще се уверите в коректността на фирмата и не ще се налага да търсите съдействие от друго небанково дружество.

Как да погася безлихвения си кредит?

Безлихвеният заем е същият като останалите услуги. Кандидатстването за него се извършва онлайн или чрез посещение на някой от офисите на партньорите на Вивус. Можете в рамките на няколко минути да попълните електронния формуляр, намиращ се в страницата на сайта и да чакате отговор дали сте одобрени или не сте.

В рамките на 30 дни от кредитоискателя се изисква да погаси своя дълг. Ако смятате, че няма да успеете да се справите със задължението си, то имате възможност да увеличите периода си за връщане, като се възползвате от опциите на компанията за удължаване срока на погасяване. Ето как Вивус отново ви осигурява удобно и гъвкаво решение при непредвидена ситуация.

Истина ли е това, че първият заем от Вивус е с 0% лихва?

Бъдете сигурни, че теглейки пръв кредит от Вивус, то вашият ГПР ще бъде равен на 0%. Това е най-добрата услуга, появявала се някога на пазара сред банковите или небанкови дружества. Безлихвените заеми са ясно доказателство, че дори и в сферата на кредитите съществуват добри оферти, за които винаги сме мечтали.

Още по темата