Обратно
19.10.2017

Безлихвен кредит до заплата от Vivus

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Безлихвен кредит до заплата е възможност, която наистина съществува. И тази възможност наистина ни дава опцията да вземем пари назаем и да ги върнем без никакво оскъпяване. Ние, от Vivus, имаме за всеки нов наш клиент именно това предложение – получаването на кредит до заплата без лихва.

Какво представлява този безлихвен кредит до заплата на Vivus?

Във Vivus предлагаме безлихвен кредит до заплата за клиентите, които теглят за първи път от нас. Първият кредит при нас е с 0% лихва и с 0 лв. такси – сумата за връщане в рамките на избрания срок е точно същата, която е получена. Може да се кандидатства за суми между 50 и 400 лв., а срокът за връщане може да е между 5 и 30 дни. Какво означава това с пример? Клиент кандидатства за 400 лв. и си избира 30 дни срок за връщане. Заявката му е одобрена и той получава 400 лв. По всяко време в рамките на тези 30 дни той може да погаси задължението си, заплащайки точно 400 лв. Не дължи никакви допълнителни лихви или такси – връща, колкото е взел.

На хората редовно им се налага да си осигурят малко допълнителни средства, за да покрият неочаквано появили се разходи. Понякога могат да го направят, вземайки назаем от приятел, но понякога може да не успеят. В тези моменти винаги могат да се обърнат към нас. Освен, че могат да получат кредит до заплата, то това ще бъде безлихвен кредит, за който няма да има никакво оскъпяване.

Защо да вземем безлихвен кредит до заплата точно от Vivus?

Кредити до заплата се предлагат от много финансови институции. Предлагат се при различни условия, за различни срокове и суми. Безлихвен кредит до заплата обаче не се предлага от всяка една институция. Ние, от Vivus, обаче предлагаме такъв. Ако се чудите защо да вземете такъв заем от нас и защо да ни изберете като цяло – ето някои основателни причини:

  • Първата причина разбира се е това, че ще получите първи безлихвен кредит – няма да имате никакво оскъпяване на задължението си.
  • Ще получите обслужване 7 дни в седмицата от нашия отдел „Обслужване на клиенти“ – всеки един ваш въпрос ще получи отговора си.
  • Ще можете по всяко време да намирате информация за активния си кредит в профила си на нашия сайт.
  • Ако се случи така, че все пак не можете да погасите задължението си навреме, можете да се възползвате от опциите ни за удължаване срока му на връщане. Какви са предимствата на удължаването, можете да видите тук.
  • За следващи заеми вече можете да кандидатствате за по-големи суми. До каква сума и при какви условия може да е кандидатстването, можете да научите тук.
  • Друго предимство е, че процесът по кандидатстване е онлайн и е повече от лесен. Не се изискват поръчители, няма нужда от излишна документация, не се изисква трудов договор, нито пък доказване на доходи.

За какво може да се използва един безлихвен кредит до заплата от Vivus?

Реално използването на кредит до заплата без лихва може да е за каквото човек си прецени. Някои хора може да се нуждаят от сумата, за да покрият месечните си сметки. На други може да им се е развалило нещо вкъщи и да се налага ремонт или закупуване директно на ново такова нещо. Трети пък може да са приятно изненадани от идването на любимата им музикална група в България и да искат да си купят билет за концерта им. Любимият човек може да има рожден ден или да се празнува някой специален повод, за който са нужни малко допълнителни средства. Или пък някой просто иска да се поглези, като си купи нещо за себе си, за което отдавна е мечтаел, но парите винаги са го спирали.

Нужда от пари и допълнителни средства се появява винаги в даден момент. Важно е да се знае как тази нужда може да бъде преодоляна по възможно най-удобния начин. Безлихвен кредит до заплата от Vivus със сигурност е един добър вариант за справяне с нуждата от финансови средства.

Кандидатствай сега

Още по темата