Кредит до 1000 лева

mkt-1000-1

Кредит до 1000 лева е бърз кредит, който може да бъде получен при кандидатстване във Vivus. Може да бъде получена сума и до 1300 лева. Ако кандидатствате за първи път или вече сте клиенти на компанията и се появи неочакван разход, можете да разчитате на Vivus за финансов партньор. На всеки му се случва да изпадне в положение, при което има нужда от пари на момента. Ако вече сте били клиенти на Vivus, знаете че ние сме винаги насреща в такива ситуации.

Кога можете да вземете бърз кредит до 1000 лева от Vivus?

След като станат клиенти на Vivus, хората бързо се убеждават в качеството на услугите, които предоставяме. Първият заем при нас е безлихвен. Сумата, която може да се изтегли за този първи заем, е до 400 лв. Може да бъде избран срок за връщане между 5 и 30 дни. Всичко това означава, че ако например клиент кандидатства за първи кредит за сума от 400 лв. и срок от 30 дни, то той ще върне точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни.

А как точно клиент може да получи например кредит до 500 лв.? Или до 600 лв.? Или пък по-голяма сума? Когато клиентът погаси първия изтеглен заем и ако всичко по него е било редовно, кредитният лимит за следващите заеми може да бъде увеличен. Така клиент вече може да изтегли кредит до 1000 лв. Лоялните ни клиенти могат да достигнат дори до лимит от 1300 лева. Важно е да се уточни, че следващите заеми вече имат оскъпяване. Срокът за връщане, който може да бъде избран, си остава между 5 и 30 дни. Срокът е такъв, тъй като все пак кредитът, който предлагаме, е кредит до заплата. За да видите какви биха били сумите за връщане при следващи изтеглени заеми, можете да използвате нашия калкулатор за лихви по заеми.

Как да вземете бърз кредит от Vivus?

Самото кандидатстване за кредит става онлайн на нашия сайт. Независимо дали пускането на заявка е за първи или за следващ заем, то може да бъде направено на сайта ни. При първоначалното кандидатстване е необходимо клиентът да си направи регистрация, която отнема броени минути. Правейки си такава регистрация, клиентът си създава профил, чрез който впоследствие лесно може да пуска заявки. Чрез този профил може да се проследява и състоянието на кредита. По всяко време може да бъде намирана информация за дължимата сума, падежната дата, опциите за погасяване и как точно да бъде направено то.

Условията за кандидатстване и теглене на кредити от нас са ясни и видими постоянно на сайта ни. Процедурата е максимално опростена и не изисква много време. Ако се появи спешна нужда от пари, за която не могат да бъдат набавени такива достатъчно бързо, ние от Vivus сме винаги насреща. Само с няколко клика на мишката, можете да се възползвате от бърз онлайн кредит до 1000 лева. А можете да се възползвате и от сума до 1300 лева. Само след няколко минути сумата вече може да пътува към банковата Ви сметка или да бъде изпратена към каса на Easy Pay. Оттам вече можете да я изтеглите и да я използвате според появилите се нужди.

mkt-1000-2

Защо да вземете бърз заем от нас?

Важно за нас в работата ни е да предоставяме пълна прозрачност на услугите, които предлагаме. Важно е клиентите ни да са наясно със сумите, които трябва да заплатят и сроковете за това. Важно е всички условия по тегленето на бърз заем да бъдат предоставени на клиентите, още преди да бъде изтеглен такъв. По този начин всеки може да ги прочете, да се запознае с тях и само ако е съгласен с тези условия, да продължи към пускането на заявка.

Независимо дали заявката ще бъде за бърз кредит до 500 лв., за 50 лв. или за кредит до 1000 лв., държим всеки клиент да е наясно с всичко. Стараем се да предоставяме приятелско обслужване по телефона. Стараем се да отговаряме максимално бързо на всеки клиентски въпрос и да разрешаваме всеки казус на потребител. 7 дни в седмицата и 365 дни в годината сме на линия, за да отговаряме на всяко едно запитване и да предоставяме кредити на хората, които се нуждаят от такива.

Допълнителни възможности с Vivus

Даваме възможност да бъде изтеглена и допълнителна сума по настоящ кредит, ако клиентът не е изтеглил целия си кредитен лимит. Как изглежда това с пример? Клиент заявява 300 лв. за 30 дни и заявката му е одобрена. Кредитният му лимит за съответния кредит е 1000 лв. 10 дни по-късно се появява нов неочакван разход, за който са необходими допълнителни 500 лв. Клиентът може да влезе в профила си на www.vivus.bg и да заяви тези допълнителни 500 лв. Те ще се добавят към настоящия му заем, като по този начин общата изтеглена сума ще стане 800 лв., а срокът за връщане ще се запази – ще остане този, който е бил при първоначално изтеглените 300 лв. Освен това тъй като са изтеглени 800 лв. от лимит 1000 лв., това означава, че ще има останали още 200 лв., които при нужда също могат да бъдат използвани от клиента.

Когато се случи клиентите ни да нямат възможност да погасят заемите си в рамките на срока за връщане, който са избрали, отново имаме гъвкава възможност. Имаме опции за удължаване срока на погасяване за 7, 14 или 30 дни срещу заплащане на такса. По този начин всеки клиент може да си гарантира допълнително време в зависимост от нуждите му. Освен това удължаване може да се прави многократно. Ако например клиент изтегли кредит за 30 дни, но не може да го погаси в рамките на този срок, а се нуждае от още месец, то той може да удължи за 30 дни. Като минат тези допълнителни 30 дни, ако клиентът все още не може да погаси задължението си, то той може да удължи отново за желания от него срок.

Ако се нуждаете от бързи кредити онлайн до 2000 лева, няма да можем да Ви ги предоставим. За момента не предлагаме толкова голяма сума. Стремим се обаче да предложим възможно най-добрите условия за кредит до 1000 лева. Правим същото за всеки един изтеглен бърз кредит от нас за суми от 50 до 1300 лева. Опитваме се да предоставяме възможно най-качествено и надеждно обслужване, за да можем да покрием всички клиентски очаквания. При нужда от финансови средства можете да разчитате на нас.

Кандидатствай сега