Обратно
11.6.2017

Какво е нужно, за да получите пари на заем онлайн

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Чудили ли сте се някога дали при нужда, можете да се възползвате от пари на заем онлайн? Един от хората, в които е тегнело съмнение дали ще бъдете одобрени за бърз кредит ли сте? Ние, от Вивус, имаме за задача да ви разкажем как един кредитен инспектор решава дали да одобри Вашия заем или не.

Изрядна кредитна история – важно условие за получаване на пари на заем онлайн

Голяма част от потребителите непрестанно си задават въпроса как точно да разберат до каква степен им е изрядна историята. Знаете ли как най-лесно да разберете за това? Ако сте теглили преди това пари на заем и сте били редовни платци, то шансовете Ви за одобрение се повишават. Става по-трудно да не бъдете одобрени за заем от избрана от вас в момента институция. Ако сте били лоялни към финансовите организации, то това ще се отрази в досието ви. То, от своя страна, винаги ще бъде част от кредитния регистър. То винаги ще бъде включено в проверките, които финансовите институции Ви правят, ако кандидатствате за заеми.

Да кандидатстваме ли за пари на заем онлайн, ако знаем, че можем да си доведем лоша кредитна история?

Ако се стремим към това да съхраним историята си чиста, то най-полезно би било да преценим адекватно ситуациите, в които решаваме, че имаме нужда от пари на заем. Най-разумно е погасителните вноски да бъдат изготвени спрямо личните ни финансови постъпления и възможности. Ако се вслушате внимателно в съветите, които ние, от Vivus, Ви предоставяме, то шансовете Ви за отпускане на заем нарастват значително.

Винаги преди да изтеглите парични средства, се постарайте за вас да съществува и друг алтернативен вариант, от който да се възползвате. Ако смятате, че парите, от които се нуждаете, са излишни и можете да забаваите този разход, то по-добре го направете. Ако покупката, която планирате, е просто защото искате да задоволите желанието си да я имате, по-добре я забавете. Помислете добре, преди да вземете решение да поискате пари на заем онлайн. Все пак винаги е добре, когато можете да си направите сметката и да разделите разходите си пропорционално, за да Ви стигнат парите за месеца.

Все пак ако наистина се нуждаете от бързи пари, ние сме насреща. Благодарение на процедурата на кандидатстване онлайн, кредити днес могат да се получат лесно и удобно. Не е необходимо дори да напускате уюта и комфорта на собствения си дом. Така имате възможността да си осигурите нужното финансиране в съвсем кратък срок.

Улеснен начин за кандидатстване за пари онлайн, който не отнема време

Модерна и иновативна се оказва алтернативата, въведена от небанковите институции. Можете да си спестите не малко време, разходки и разходи, каквито сте свикнали да инвестирате, за да получите нужното финансиране. Отваряте Интернет, влизате в сайта на съответната кредитна компания и пускате заявката си. Целият процес е повече от лесен и при нас.

В рамките на няколко минути бихте могли да преодолеете своите финансови затруднения – нещо, което до скоро ви е било непознато. Неслучайно като най-силно оръжие финансовите компании, включително и ние, изтъкваме скоростта, с която отпускаме заеми на хората с добра кредитна история.

Без излишна документация

Не е нужно да предоставяте каквито и да е било документи, като доказване на доходи или трудов договор с работодател. Единственият документ, от който се нуждаете, за да кандидатствате за бърз заем, е Вашата лична карта. Посредством нея служителите на финансовата фирма ще извършат своята преценка дали да Ви отпуснат желания бърз кредит.

И все пак, ние от Вивус, Ви съветваме да проучите добре най-изгодните условия и да отделите достатъчно време за това. По този начин, ще се насладите максимално на далновидното си решение, а има вероятност да спестите доста солидна сума средства. Нищо повече от това не ви е нужно, за да получите пари на заем.

Какви са стъпките, за да получите пари на заем онлайн от Вивус

Процесът на кандидатстване и получаване за пари на заем онлайн от Вивус е съвсем лесен. Ето ги и тях:

  • Влизате на сайта ни www.vivus.bg.
  • Избирате желаните от Вас сума и срок с помощта на калкулатора, който ще видите на първоначалната страница. След това натискате бутон Кандидатствай.
  • Следващата стъпка е да си направите регистрация. Нужно е да попълните единствено данните си от личната карта.
  • Избирате как да получите парите си при одобрение. Опциите са две – получаване на лично Ваша банкова сметка или на каса на Easy Pay.
  • Прочитате договора и ако сте съгласен с условията, завършвате заявката си.
  • До броени минути след това получавате окончателно становище.
  • При одобрена заявка до броени минути след това парите Ви вече се нареждат към Вас.
Кандидатствай сега

Още по темата