Обратно
14.12.2018

Бързи кредити online до заплата

Автор:
Kaloyan Stoyanov

На всекиму се е случвало да има нужда от пари. И то в особено неудобен и неподходящ момент, точно когато бюджетът до края на месеца е плътно планиран до стотинка. Започва се едно голямо търсене откъде да намерим пари, за да покрием неотложните разходи. На първо място все пак това е наистина спешна нужда от допълнителни средства, особено когато например се разболеете, но няма как да изкарате настинката на крак, при положение че не можете да станете от леглото. Това съответно ви обвързва със задължително посещение при лекар, който да ви даде болничен и да ви изпише съответните лекарства, а вие да си ги купите. Е, да, но до заплата има например 6 дни, а вие сте планирали всичко до последната стотинка. В такъв случай може да ползвате опцията за бързи кредити online до заплата.

Защо опцията за теглене на бързи кредити online до заплата е добра?

Ето и причините за това:

  • Получаването на бързи кредити online до заплата е изключително лесно

Необходимо е само да се регистрирате, да посочите желаните от вас сума, срок и начин, по който ще получите парите – на каса на EasyPay или по банков път. След това изчаквате за отговор на заявката. При одобрение парите пристигат при вас до минути.

  • Плащането обикновено е с една погасителна вноска на определената падежна дата
  • Опция за теглене на малко пари

За разлика от стандартните банкови заеми, тук може да изберете и по-малка сума – например 50 лева. И с тях да покриете изникналата спешно нужда, без да търсите заем от колеги, приятели, роднини.

Обикновено минималните суми на компаниите, които предлагат бърз кредит, започват от 50 лева и това ви дава възможност да вземете наистина малка сума – все едно сте я взели от приятел. Но реално така не „тормозите“ когото и да било от обкръжението ви и си спестявате чувството на неудобство и спешността да върнете средствата. Все пак не е много приятно да знаете, че дължите на някого пари и да се чувствате неприятно всеки път, когато го видите.

  • Максималните средства, отпускани като кредит до заплата, са обикновено около 1000 лв.

Ако ви трябват бързи пари до заплата, а тя ви стига, че и ви остава, но точно този месец сте се отпуснали и имате неочаквани разходи, можете да вземете и повече пари.

  • Безлихвен заем?

Възможно ли е това? Да! Много компании за бързи заеми предлагат опцията да върнете точно толкова, колкото сте взели. Ако използвате бърз кредит до заплата, имате възможността за период от 30 дни след изтеглянето на сумата, тя да си остане същата, без да се оскъпява. Това обикновено са условия за първи кредит, който се тегли от тези компании.

  • Бързи online кредити до заплата?

Да, това, разбира се, е възможно. Все пак технологиите в днешно време предполагат оптимално удобство за клиента и максимална бързина при обработването на документи. Отдавна вече не е нужно да се редите по опашки и да носите папки с документи, доказващи какво ли не – от това дали сте женени, през това къде живеете, до свободни съчинения на тема „Какво ще правите с отпусната сума“. Технологиите са налице, а с тях и опцията да си взимате бързи кредити online до заплата, докато си стоите пред телевизора на дивана вкъщи. Клише? Не, това наистина е реалност.

Ето още един пример. Остават ви 5 дни до заплата, обаче точно сега приятелите ви отиват на кино и после купонът ще продължи. Е, без вас, защото парите са ви свършили, а не желаете да искате от тях назаем. Мислите си „Пак в най-неподходящият момент, точно когато пак нямам пари…“. Посягате към телефона и се чудите от кого да вземете заем. Намирате добра и надеждна компания за бързи заеми и кандидатствате за бърз online заем до заплата. Нужни са само няколко минути време за отговор. Докато се чудите дали ще получите одобрение, започвате тайно да си мислите какво ще облечете довечера. Вече се обвинявате, че сте се решили на такава стъпка, но пък искате най-сетне да излезете и вие. И ето го – одобрението пристига! А всъщност това дори ви е първият кредит от тази компания и той ще бъде безлихвен. Ето че решението било повече от лесно.

  • Кредитите до заплата обикновено се отпускат без поръчител

Когато искате да намерите бърз и лесен начин да покриете липсващите средства, докато получите следващия превод на трудово възнаграждение, но не искате да ангажирате други хора, бързите online кредити са страхотна опция. Освен че получавате пари за изключително кратко време, не ви се налага да търсите поръчители и да ангажирате други хора. За да сте сигурни, че имате наистина супер изгодно предложение, вижте дали заемът ви е безлихвен и какъв е периодът без оскъпяване, ако има такъв. Някои компании предлагат и плащане на вноски, но там обикновено сумата е по-голяма и условията са малко по-различни.

  • Бъдете технически подготвени

Онлайн заемът до заплата може да дойде при вас директно в банковата ви сметка, но е много важно вие предварително да сте си я написали правилно и да сте си проверили телефонния номер и електронната поща. Това са едни от най-лесните начини да бъдете открити от компанията, която ви е дала заем, за да потвърди самоличността ви, ако се налага или да се свърже с вас като цяло при нужда.

  • Минимални изисквания за лични данни

Необходимо е да си попълните само данните от личната карта и номера на банковата ви сметка, ако искате да си получите парите по нея. Някои фирми дори не искат да работите на трудов договор, за да ви отпуснат кредит до заплата.

Бързи кредити online до заплата от Vivus

Vivus също ви предлага възможност за теглене на бързи кредити online до заплата. Първият заем е без лихви и без такси. За него могат да бъдат взети между 50 и 400 лв. Срокът за връщане може да е между 5 и 30 дни. Това означава, че ако клиент кандидатства за първи кредит например от 400лв. за 30 дни и е одобрен, то той ще получи 400 лв. и ще трябва да върне точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни срок. Нужни са ви само данните от личната ви карта, а самото кандидатстване става бързо, лесно и удобно на уебсайта.

Кандидатствай сега

Още по темата