Обратно
5.12.2020

Как да изтеглим пари назаем през почивните дни?

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Динамичният живот, който водим днес, е също толкова несигурен, колкото и вълнуващ. На всеки един от нас му се е случвало в даден момент от живота да има спешна нужда от пари назаем, бързи кредити или известна сума пари до следващата заплата. За съжаление, това са непредвидени обстоятелства, които няма как да планираме спрямо работното време на банките например. Ние няма как да подберем конкретен ден или час от денонощието, в което ще се нуждаем от бърз кредит. Затова в такива трудни моменти насреща са винаги финансови компании, предлагащи кредити всекидневно, независимо от деня и празника. Бързите кредити са различни от останалите видове заеми. Те се характеризират с това, че са спешни пари за неотложни и непредвидени разходи или при нужда пари до заплата. Нуждата от подобен заем може винаги да се стовари върху нас през уикенда. А тогава единственото ни спасение е да изтеглим пари назаем през почивните дни.

Тук е важно да се отбележи, че бързите кредити са изключително леснодостъпни и удобни. Но те са най-подходящи за краткотрайни решения. Специалистите съветват за бързото връщане на заема. Тъй като колкото по-кратък е срокът за плащане, съответно и толкова по-ниска ще бъде цената, която ще платим накрая.

Какво трябва да направим при спешна нужда от бърз кредит или пари назаем през почивните дни?

Нуждата от бърз кредит е често непредвидена. Следователно ние едва ли сме подготвени и не знаем кои са следващите стъпки, които трябва да направим, за да се сдобием с така необходимите ни пари до заплата.

На първо място трябва да направим подробно проучване в интернет. Това автоматично ни спестява часове, ако не и дни в обикаляне по офиси на кредитни компании и задаване на въпроси, чиито отговори лесно и бързо можем да открием на техните сайтове. Много от тях предлагат и онлайн кредитни консултанти, на които можем да звъннем или да пишем. Разбира се, ако предпочитате комуникацията очи в очи и имате удобен офис на близко до вас разстояние, можете да се възползвате и от това удобство.

Естествено, когато се нуждаете от пари назаем през почивните дни, трябва също така задължително да проверите дали съответната кредитна компания предлага опция за получаването на този заем в рамките на съответните дни. Ако това не е възможно, може би няма нужда да инвестирате повече време в тях. И можете да преминете напред в своето проучване. След като подадете кандидатурата си, не се притеснявайте – кредитни агенти ще се свържат с вас в най-кратък срок. Ще ви обяснят, ако имате пропуски в документите си или ще отговорят на всякакви допълните въпроси, които може да имате.

Пари назаем през почивните дни – видове отпускани заеми

Вземането на пари назаем през почивните дни условно може да бъде разделено на два вида – заеми, за които можем да кандидатстваме в извънработно време, но не и да получим парите си веднага и такива, при които можем да получим парите си през съответните почивни дни. Всички компании на пазара у нас предлагат бързо кандидатстване през всеки ден и час от седмицата. Но често документите на кандидатите биват разглеждани в първия работен ден след подаването на документите. Други компании предлагат удължено работно време, онлайн кредитни консултанти и разглеждане на кандидатурите през почивните дни и официалните празници.

Условия за кандидатстване

Условията за кандидатстване за пари назаем през почивните дни са сравнително идентични при различните компании. Всяко физическо лице трябва да разполага с лична карта  и да отговаря на минималните изисквания на кредитната компания – например да бъде български гражданин и да има навършена определена възраст. За да направите най-доброто решение, трябва добре да проучите офертите на пазара. Ясно е, че нуждата от бърз кредит често предполага липсата на достатъчно време за проверки. Но е много важно да разгледаме предварително сумите, условията и сроковете, предлагани от съответната кредитна компания.

Пари назаем през почивните дни от Vivus

Ако изпаднете в подобна ситуация, в която имате спешна нужда от бърз кредит през почивните дни, можете да се обърнете към нас. Vivus предлага бързи кредит през всеки ден от годината, без значение дали е събота, неделя или празничен ден. Заявките се разглеждат и получават отговор в посоченото работно време на нашия сайт. То е между 08:00 и 20:00 часа в делнични дни и между 10:00 и 17:00 часа през уикенда и на празници. Ако вашите заявки са одобрени и в зависимост от начина, по който сте избрали да получите парите си, може да получите средствата до 15 минути след това. Това можете да направите на каси на EasyPay, както и по банков път.

Ако се нуждаете от пари назаем през почивните дни, а и в който и да е ден от годината като цяло и кандидатствате за първи заем при нас, то той може да бъде за сума между 50 и 400 лв. и с 0% лихви и 0 лв. такси. Срокът за неговото изплащане е между 5 и 30 дни. С други думи, ако вие вземете първи кредит за 400 лв. за 30 дни, ще трябва да върнете именно 400 лв. в рамките на тези 30 дни и нито стотинка повече. Разглеждането на самата заявка от наш кредитен консултант става до 15 минути.

Кандидатствай сега

Всички ваши следващи кредити могат да достигнат до максимална сума от 1300 лв. В тези случаи вече има оскъпяване. Какво точно е то в зависимост от избраната от вас заявка – можете да проверите чрез нашия кредитен калкулатор.

Уверили сме се, че кандидатстването за бърз кредит при нас става възможно най-бързо и лесно. Всичко необходимо се попълва на нашия сайт, без да е необходимо прилагането на излишна документация.

Нашият съвет

Трябва да бъдем много бдителни. Когато ни трябват пари назаем през почивните дни и когато кандидатстваме за бърз кредит като цяло, независимо в кой ден, ако не съберем предложения от различни кредитни компании, можем да попаднем на неизгодни оферти. Често поради липсата на време, ние не успяваме да разгледаме и проучим добре предложените ни условия, както и тези на пазара като цяло. Нашият съвет към всички, които са в спешна нужда от бърз кредит, е да не правят тази грешка. Важно е да отделят нужното време и внимание на всеки детайл от договора – такси, вноски, срок и лихви.

Ако имате нужда от помощ за това, можете да се свържете с нас на www.vivus.bg.

Още по темата