Обратно
19.11.2017

Теглене на бърз кредит в Бургас

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Тегленето на бърз кредит в Бургас е повече от лесно. Необходими са само няколко минути и нуждата от допълнителни средства може да бъде преодоляна. На всеки може да му се случи да попадне в ситуация, в която е изхарчил заплатата си, но спешно му трябват пари точно в момента. В днешно време обаче с тези ситуации можем да се справим, дори докато сме си в леглото или лежейки на дивана.

Как да изтеглим кредит в Бургас?

Вариантите за теглене на кредит в Бургас не са един или два. Опциите за получаване на пари в офис на банка или на фирма за бързи кредити винаги са съществували и най-вероятно ще съществуват още много време. По-лесният начин обаче със сигурност е кандидатстването за кредит онлайн чрез сайта на избраната от нас компания. Точно затова и получаването на пари назаем е толкова лесно. Точно затова можем да пуснем заявка дори от леглото или дивана си. Взимаме лаптопа си или влизаме в интернет чрез телефона си и кандидатстваме – повече от лесно, нали?

Ако заявката ни е одобрена, обикновено скоро след това можем да използваме и парите си за това, за което са ни трябвали. А след това можем да излезем на разходка с приятелите си или с любимия човек до Морската градина, Борисовата градина, парк Изгрев или където желаем. Като ще можем да излезем, знаейки, че сме решили моментното си финансово затруднение. Няма да се притесняваме как ще се справим и да се чудим откъде да намерим пари назаем.

Кредит в Бургас от Vivus

Кредит в Бургас може да бъде изтеглен от много места, както вече беше споменато по-горе. Както и от най-удобното възможно такова – чрез интернет на уебсайта на съответната компания. Точно тук идва и Vivus. Със своя бърз кредит компанията предлага на клиентите си чудесна възможност да получат сумата, необходима им в момента. Получаването на пари назаем става повече от лесно, тъй като самото кандидатстване е максимално опростено. Клиентът избира желаните от него сума и срок, попълва кратка регистрационна форма, избира как да получи парите си (на лична банкова сметка или на каса на EasyPay) и завършва заявката си. Съвсем скоро след това клиентът разбира финалния резултат.

Какъв точно заем в Бургас може да бъде изтеглен от Vivus?

Независимо дали се нуждаем от кредит в Бургас, Варна, Пловдив или друго населено място в България, условията на Vivus са еднакви. Важно на нас е да предоставяме максимално добри и прозрачни условия за всеки наш клиент. Хората, които кандидатстват за първи път, се възползват от промоционален първи безлихвен кредит от Vivus. За този първи безлихвен кредит може да бъде изтеглена сума между 50 и 400 лв. Като клиентите сами избират срока си за връщане – той може да е между 5 и 30 дни.

Какво реално се получава в крайна сметка? Получава се така, че за първи заем клиентите връщат толкова, колкото са взели, в рамките на избрания от тях срок. Ако клиент изтегли първи безлихвен заем за 200 лв. за 22 дни, той трябва да върне точно 200 лв. в рамките на тези 22 дни. Ако клиент изтегли 400 лв. за 30 дни, то той връща точно 400 лв. за 30 дни. Всички клиенти имат опция, разбира се, да погасят задължението си и по-рано от избрания от тях срок. За предсрочно погасяване няма никаква наказателна такса. Щом на клиента му е удобно и има възможност да плати предсрочно, той може да го направи. С примера от горе – клиент тегли 400 лв. за 30 дни, но решава да плати още на 19-тия ден. Той отново трябва да плати точно 400 лв., за да погаси настоящото си задължение.

При теглене на следващи кредити максималната сума вече може да нарасне до 1300 лв. Срокът, който може да бъде избран, си остава до 30 дни. При теглене на втори и последващи кредити вече има оскъпяване, като дължимата сума винаги може да бъде проверена чрез калкулатора за лихви по заеми.

Да изтеглим ли бърз кредит в Бургас от Vivus?

Всеки желаещ клиент може да направи сравнение на предложенията, които му се предоставят от кредитните компании. Всеки може да прецени дали предложението си струва и дали да се възползва от него. От Vivus предлагаме на клиентите си:

  • Прозрачни и ясни условия;
  • Перфектно обслужване от приятелски настроен екип;
  • Отговор на всеки един клиентски въпрос;
  • Обслужване на клиенти по телефон, чат и имейл от 8:00 до 20:00 ч. през работните дни и от 10:00 до 17:00 ч. през почивни дни и празници;
  • Интерактивно гласово меню 24/7;
  • Сигурност и защитеност на личните данни;
  • Гъвкави опции при погасяване.
Кандидатствай сега

Още по темата