Обратно
9.2.2019

Бързи кредити без трудов договор

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Имате нужда от заем за непредвидено плащане, но не искате да отидете до банката, защото нямате трудов договор или отскоро работите и предполагате, че ще бъдете отхвърлени? Тези опасения са оправдани донякъде, защото банките все още използват системи за оценка, в които трудовият договор и доброто име на работодателя често играят роля при одобрението или отхвърлянето на искане за кредит. Е, в днешно време дори банковите институции са склонни да ви дадат кредит без трудов договор, но с евентуално изпълнение на различни други условия. От друга страна, много по-лесен вариант е тегленето на бързи кредити без трудов договор от небанкови финансови институции.

Най-общо казано, бързите заеми не изискват никакво обезпечение. Сумите, разбира се, са доста по-малки от тези, които предлагат банките. Но пък условията са и по-опростени, ако търсите няколко стотин лева за покриване на спешно плащане.

Покрийте непредвидени разходи преди датата за плащане с помощта на бързи кредити без трудов договор

С развитието на скоростното кредитиране у нас и широкото разпространение на компютрите и Интернет се откри една страхотна нова възможност. Това е именно получаването на бърз кредит онлайн. Кандидатстването става изключително лесно. Само с попълване на няколко полета от онлайн формуляр, който бива разглеждан в рамките на минути, кандидатите могат да получат одобрение и пари за броени минути директно в своята банкова сметка.

Една от разновидностите на модерното кредитиране е именно популярният бърз кредит без трудов договор. При него се предоставя възможност на кредитополучателя да разполага с нужните му средства в изключително кратки срокове и то при минимален обем изискуема документация т.е. само срещу лична карта.

Бързите заеми са ефективен начин за покриване на неочаквани сметки и спешни покупки, докато чакате получаването на следващата си заплата. Можете да заемете до няколко стотин лева с погасяване наведнъж или на вноски, които сами изберете. Не се изисква да сте работили на сегашната си работа определен период от време или да сте на постоянен трудов договор. Бързи кредити без трудов договор може да получите, като обаче гарантирате, че имате средства за погасяването на вноските. Някои компании признават дори майчинството като вид доход. Така че ако не ви достигат 200 лв., но имате гарантирано месечно изплащане на средства от такъв тип, това се приема за някакъв приход. За да може спокойно да платите отоплението си, кандидатствайте за бърз заем. Така няма да изпуснете срока на фактурата и няма да срещате последици като спиране на парното или тока.

Спестете време с онлайн кандидатстване за бързи кредити без трудов договор

За да започнете, всичко, което трябва да направите, е да отидете на формуляра в сайта на избраната компания, да изберете сумата, която желаете да заемете, и да въведете някои основни лични данни. Процедурата се задвижва, като е нормално след това да получите телефонно обаждане и/или email и sms от кредитора, преди да получите финалното становище по заявката си. А при одобрение вие получавате парите по избрания от вас начин.

Основните условия са да имате навършено пълнолетие, като някои компании искат навършени 19 или 21 години и да предоставите данните от личната си карта. Обикновено не е нужно да декларирате, че имате подписан трудов договор или че регулярно получавате заплата, за да се възползвате от бързи кредити от която и да е компания. А отговорът обикновено пристига доста бързо. От уюта на собствения си дом, без да се редите по опашки на офиси, можете спокойно да получавате онлайн бързи кредити без трудов договор. При одобрение парите също пристигат в рамките на броени минути.

Защо да изберем онлайн заем пред такъв от банка?

Както вече беше споменато, при кандидатстване за кредит от банка, процедурата е по-бавна. Освен това обикновено се изисква повече документация. Всичко това затруднява процеса и получаването на нужните средства е много вероятно да не се случи навреме. Освен това трудовият договор обикновено е ключов фактор при отпускането на парични средства от банка. Цялостната процедура определено не е толкова опростена, както е, когато се кандидатства по интернет от небанкова институция. Спестяване на време, спестяване на чакане по опашки и спестяване на допълнителни затруднения са част от позитивите на онлайн кредитирането. А колкото по-малко изисквания и действия има за клиентите, толкова по-удобен е целият процес за тях.

Кандидатстването за бързи кредити без трудов договор онлайн има наистина огромни плюсове, но най-големият от тях, разбира се, е скоростта. Само с няколко клика на мишката и попълването на кратък формуляр ще имате възможност да си осигурите така спешно нужните ви пари, за да покриете разходите, които не търпят отлагане.

Разглеждането на заявка за бърз кредит е наистина бързо – до 15 минути. И след одобрение само до 15 минути вие ще можете да изтеглите получените средства от най-близкия до вас банкомат. Какво по-удобно и по-лесно от това, когато се нуждаете от бърз кредит без трудов договор?

Имате лошо кредитно досие и сте без трудов договор?

За някои компании дори лошата кредитна история не е от значение и пак може да получите одобрение.

Фирмите за бързи заеми обикновено гледат на едно лошо кредитно досие по различен начин от банките. На всеки може да му се случи да пресрочи датата на плащане и да се превърне в нередовен платец, макар преди това да не е бил такъв. Ако имате лошо кредитно досие в комбинация с липсата на трудов договор, не се учудвайте, ако получите отказ за бърз заем. Когато обаче искате да ползвате бързи кредити без трудов договор, но кредитната ви история е добра и имате други постъпления като например социални плащания, работите на свободна практика или като самонаето лице, това не би следвало да е проблем.

Всяка компания за бързи кредити, естествено, трябва да прави своите проверки относно кредитната история на клиентите, преди да реши дали да отпусне заем на желаещите кандидати. Това обаче е естествен процес. И като затова цяло кандидатстването за заем по интернет определено е най-ефективният начин за получаване на средства.

Мъж, търсещ решение на финансовите си проблеми чрез бързи кредити без трудов договор

Компаниите за такъв тип финансови продукти обикновено са гъвкави и често не считат липсата на постоянна работа за проблем. Все пак от вас се изисква да връщате редовно взетите пари. Компанията кредитор се интересува какво точно работите и къде – дали сте консултант, инженер или архитект на свободна практика. Но най-важното за нея е да имате приходи и да внасяте регулярно необходимите суми.

Кои са хората, които разполагат с доходи, но са без трудов договор?

Част от лицата, на които биха им потрябвали онлайн кредити без договор, са:

  • Бременни жени или майки, излезли в майчинство, които получават обезщетение от държавата. Те могат да получават доход дори над минималната работна заплата за страната. Те могат да получат кредит въпреки липсата на трудов договор, а кредиторът не може да запорира помощите им, ако се стигне до ситуация на просрочване.
  • Хора, които работят без трудов договор, но въпреки това печелят достатъчно добре. При тях също би могла да възникне нуждата от пари назаем, но тази „подробност“ би ги възпряла. В момента IT секторът, например, се развива много силно в страната и броят на хората, които имат знанията да упражняват свободна професия в сферата, се увеличава. Онези, които избират да работят отделно от софтуерните фирми, попадат именно в тази категория.
  • Пенсионерите. Да, за тях е по-трудно да теглят бързи кредити без трудов договор и да взимат пари на заем като цяло. Но някои от тях получават достатъчно доходи, с които да погасяват навреме задълженията си към кредиторите.
  • Съкратени лица, излезли на трудовата борса. Обезщетението, което получават съкратените от работодателя лица, може да достигне няколко пъти минималната заплата в страната. Това зависи от времето, което са прекарали на работата си и сумата, върху която са били осигурявани от работодателя.

Каква е ролята на трудовия договор при кандидатстване за кредит?

Често за бърз кредит онлайн кандидатстват хора, които в момента не са на работа или очакват получаването на първата си заплата. Или пък просто месечното им възнаграждение се забавя. Липсата на работа неизменно поставя административна бариера пред мнозина при кандидатстването за бърз заем пред банкова институция.

Когато използвате банкови кредити, наличието на трудов договор е гаранция, че имате регулярни месечни плащания и може да гарантирате, че можете да изплатите изтеглените пари. Той много често е и условие за кандидатстване.

При фирмите за бързи кредити трудовият договор обикновено обаче не е задължително условие. Бързи кредити без трудов договор се предоставят по-лесно, стига да гарантирате, че имате с какво да покривате вноската или вноските. Например: забавили са ви плащането по даден проект, чакате сумата, но тя все още не е дошла. А се налага да платите сметката за ток или да ремонтирате колата. Взимате бърз заем за например 250 лв. със срок на връщане 4 седмици и оставате спокойни, че когато средствата пристигнат при вас, вие ще си платите кредита.

Липсата на работа на договор обикновено не е от значение за бързите заеми, защото при тях срокът е доста по-кратък от този на банките и сумите също са много по-малки. Така годишната лихва не излиза толкова висока. Особено пък ако се възползвате от извънредни условия или ползвате подобни услуги за първи път. Тогава независимо дали работите на трудов договор или не, може да ползвате безплатните безлихвени първи заеми.

Теглене на бързи кредити без трудов договор от Vivus

Vivus също предоставя възможност за теглене на бързи кредити без трудов договор. Важно е кандидат-клиентите да са с добра кредитна история в Централен кредитен регистър.

Процесът на кандидатстване при нас е максимално улеснен и отнема броени минути. Необходимо е да отворите нашия сайт https://www.vivus.bg/, да изберете желаните от вас сума и срок и да натиснете бутон “Кандидатствай”.

Срокът може да е между 5 и 30 дни. Сумата за първи кредит може да е между 50 и 400 лв. А освен това първият кредит е с 0 % лихва и 0 лв. такси. Това означава, че първият заем няма никакво оскъпяване. Връщаш за него точно толкова, колкото си получил, в рамките на избрания от теб срок.

След това се попълва кратка регистрационна форма, която не би отнела повече от 5 минути, тъй като в нея се попълват личните данни на желаещите заем. Избира се начин на получаване на парите (дали да бъде в лична банкова сметка или на каса на Easy Pay). И след това заявката се завършва.

Отново до броени минути клиентите получават окончателен отговор на заявките си. При заявки за следващи кредити, не е нужна повторна регистрация. Необходимо е единствено влизане в профила и пускане на заявка оттам. Тогава процесът е дори още по-бърз и с 3 клика на мишката, парите могат вече да пътуват към вас.

По този начин в случаите, в които има нуждаещи се от бързи кредити без трудов договор хора, ние сме готови да посрещнем нуждите им. Готови сме да разгледаме исканията и заявките им и да се опитаме да им съдействаме в тези трудни моменти. А всички знаем, че на всеки се случва да изпадне в труден момент. Всичко знаем също така колко е важно да има на кого да разчитаме точно в тези моменти. Точно затова тук се появяваме ние.

Кандидатствай сега

Още по темата