Обратно
19.3.2019

Пари на заем без лихва в София

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Неминуемо почти всеки, който живее в София, особено ако е под наем след преместване от друго населено място, се е сблъсквал с нуждата от малка или не толкова малка финансова „инжекция“, за да може благополучно да се справи с непредвидена ситуация. Случва се да се сблъскваме с неочаквани здравословни проблеми, които изискват закупуването на лекарства. Случва се да изскачат допълнителни разходи, празници, изненадващи сметки за ток или просто искаме да се поглезим с подарък за себе си. Неудобно ни е да молим за пари от семейството, приятелите нямат възможност. А заплатата ще дойде чак след 20 дни. Изборът ни не е голям – започваме да обмисляме възможността за заем. А ако е заем без лихва – още по-добре.

Заем без лихва в София – реална възможност

Много от нас се плашат от думата „заем“, защото тя води със себе още едно не толкова приятно понятие – „лихва“. Това са онези „страшни“ пет, седем, десет процента, които увеличават дължимата сума до такава, която не можем да познаем. За някои от вас обаче ще е изненада, че е възможно и да получим пари на заем без лихва. Точно така – без никаква лихва. Тоест парите, които ще върнем, са точно толкова, колкото онези, които заемем. Представете си, че ви трябват 400 лева, за да покриете наема и сметките си. Сега си представете, че трябва да върнете точно 400 лева, без допълнителни лихви. Ако отворите Google, ще се убедите, че на практика начин да постигнете това е чрез онлайн кредит. Получаването на парите става лесно, като единственото ограничение е по-малката възможна сума.

Избор на компания за теглене на онлайн заем

Може да оставите лошите спомени за опашки, формуляри, талончета и безкрайни договори. Кандидатстването за подобен заем е изключително лесно и става буквално за няколко минути. Ако досега не сте се възползвали от подобна възможност и се опасявате, че пари на заем без лихва се получават след безкрайни процедури – забравете за тези опасения. Съществуват множество компании онлайн, които предлагат бързи кредити, но най-известните се броят на пръсти. Първият кредит при повечето от тях е именно с 0% лихва – точно това, което търсите. При втория лихвата обикновено се появява. Преди да подходите към избор на една от тях, се запознайте със специфичните условия, които те предлагат. Някои предлагат по-големи първоначални суми, други имат по-ниски лихви при втория кредит, трети предлагат преференциални условия за лоялни клиенти. Важно е да вземете информирано решение в избора си.

Какво печелите, ако сте лоялни към дадена компания?

Тук стигаме до един изключително важен момент: лоялността и коректността. Дори идеята за пари назаем без никаква лихва да ласкае много от нас, както при всяка една договорка, към тази също трябва да подходим с отговорност. Ако сте заявили връщане на изтеглената сума след 30 дни, например, то върнете я след 30 дни. Както ще прочетете в условията за заема, просрочването ще доведе до оскъпяване. И все пак, вашият изпълнен със събития живот в голям град като София, например, крие изненади и неочаквани моменти. Случва се да закъснеете с плащането, дори ако само преди седмица сте били напълно убедени, че ще върнете сумата в срок и ще започнете следващия месец на чисто. В такъв случай най-важна е комуникацията с избраната компания. Вземете телефона и се обадете на фирмата. Ако сте избрали коректна фирма, може да сте сигурни, че отношението към вас в такъв случай също ще е коректно.

Споменахме, че с бързия кредит обикновено вторият заем включва определена лихва. Тук се появява възможността да „жонглирате“ с различните компании, като се възползвате от нулевата лихва на първия заем през всяка от тях. Това, естествено, не е задължително. Ако харесате отношението на някоя компания, след като погасите своя първи заем без лихва, може да й станете лоялен и редовен клиент – плюсовете и преференциалните условия са гарантирани. Първият и най-очевиден плюс в това е по-високата сума, която може да изтеглите като втори заем. Ако първата обикновено е под 600 лева, то втората почти сигурно ще е за кредит до 1000 лева или повече. Влезте в Google и разгледайте какво предлагат компаниите. Ще се убедите, че това е паричният диапазон. Лоялността като клиент цялостно ви дава много повече гъвкавост в бъдещи тегления.

Кандидатстване за заем без лихва

Кандидатстването за заем без лихва в София, а и навсякъде в страната става в две стъпки: регистрация и избор на условия.

Регистрацията изисква основни ваши данни – трите имена, ЕГН, адрес, телефонен номер и имейл. Добра идея е да прочетете внимателно условията за искане на подобен заем, за да сте напълно запознати с услугата при първото си и бъдещо ползване. Там черно на бяло ще прочетете и ще можете да се убедите, че за първи кредит лихвата е нулева – каквато сума заемете, такава ще трябва да върнете, просто е.

Дори още преди самата регистрация се избират специфичните условия на заема – размер на сумата и срок. Както споменахме – те не влияят върху нулевата лихва. Имайте предвид, че за да се възползвате от услугата, обикновено основни условия са да сте български гражданин и да сте пълнолетни. Ако не притежавате българско гражданство, статут на постоянно пребиваващ (който се издава от МВР) ви дава почти всички права, с които разполагат българските граждани – в това число и кандидатстване за онлайн заем без лихва.

Това е! Наистина, това е. Няма да обяснявате надълго и нашироко какъв е наемът ви, колко печелите на месец, семейното си положение, колко и на кого дължите. Кандидатстването става за минути. Отговорът идва до минути. Получаването на сумата при одобрение – също! Предоставяте банкова сметка (освен ако не предпочитате, да получите сумата през EasyPay) и след броени минути парите ви са под ръка. Буквално.

София е предизвикателство за много хора. Неизвестното по-скоро ни смущава, отколкото да ни развълнува. Но вие не се притеснявайте да пробвате нещо ново и още повече – действително полезно, за каквото спокойно може да считаме заемът без лихва. Неговите скорост, нулеви лихви и такси, гъвкавост и достъпност го правят мощен инструмент, с които да поправим привидно непоправимите изненади на големия град.

Пари на заем без лихва в София от Vivus

При нужда от пари на заем без лихва в София, в Пловдив, във Варна или където и да е в страната – Vivus е насреща. Ние предлагаме първи безлихвен кредит за клиентите си. А ако и след това те останат при нас и теглят следващи кредити, обикновено редовно получават преференциални условия. Срокът за връщане е от 5 до 30 дни. За първи заем може да се кандидатства за сума от 50 до 400 лв. За следващи – може да се достигне до максимална сума от 1300 лв. За регистрация и кандидатстване са нужни само данни от лична карта и банкова сметка, ако искате да получите парите си по нея. Ако не, може просто да изберете EasyPay като начин за получаване. Отговор на заявката получавате до 15 минути.

Кандидатствай сега

Още по темата