Обратно
26.2.2019

Кредит веднага? Възможно е при теглене онлайн

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Идва време за плащане на наема, но непредвидените разходи не ви дават възможност да го покриете. Хазяинът започва да ви задава неудобни въпроси, а вас започва да ви обзема притеснение. До заплата остават 20 дни. Какво да правите? Когато си помислите за банков кредит, веднага се сещате за безкрайното проучване, дългите договори и убийствените лихви. Може би имате и не толкова добра кредитна история. Ами трудовият ви договор? Много банки обръщат голямо внимание на работодателя ви. Изглежда сякаш ще изгубите много време, а в крайна сметка ще се окаже, че сте си навлекли повече проблеми, отколкото имахте. Ако изобщо бъдете одобрени… Не искате да занимавате познатите си с този финансов проблем, затова се нуждаете от кредит веднага. Но откъде да вземете такъв?

Решението при нужда от кредит веднага – бързи онлайн кредити

Когато ви трябва кредит веднага, насреща са бързите онлайн кредити. Ако времето и „занимавката“ да отидете до банката, да се запознаете с безкрайните условия и да чакате 5 дни за подаване на заявка, одобрение, а после за подпис на договор и евентуален превод на парите, са основните неща, които ви отблъскват от тази опция, то може да опитате тип кредит, който хаби много по-малко нерви. Бърз кредит онлайн са пари назаем, които може да получите буквално след няколко клика на мишката – без хартии, опашки, поръчители, дори е възможно да е без лихви и такси!

Отваряте Google, намирате коректна фирма, отпускаща бързи кредити онлайн и вече сте почти готови да се освободите от главоболието си. Най-сложното нещо, с което ще се сблъскате при тегленето на бърз кредити, е прочитането на условията му. Но повярвайте – това също става за няколко минути. Реално става дума за стандартни условия, които обикновено по никакъв начин не излизат от рамките на нормалното. След като прочетете условията, се регистрирате за 3 минути в платформата. Това обикновено изисква трите ви имена, ЕГН, телефонен номер, имейл и евентуално банкова сметка. Избирате сумата, която искате да получите и след колко дни ще я възстановите и готово! Наистина е точно толкова просто. 400 лева, които да върнете на заплата? Няма никакъв проблем.

Улесненията при тегленето на бърз кредит веднага

Основното предимство на всички бързи кредити е именно бързината им. Удобството също, разбира се. Всичко става онлайн, трябва ви само интернет. Просто взимате смартфона си или лаптопа и с два клика влизате в сайта на компанията, която сте избрали. С още няколко се регистрирате, избирате нужната ви сума и след минимално време получавате отговора си. Освен ако не сте тотален враг на интернета, то със сигурност сте извършвали поне една рутинна административна процедура по интернет: било то плащане на телефонна сметка, презареждане на телефон, купуване на продукт, поръчване на куриер, храна, проверка на влаково разписание… списъкът на дейности е безкраен.

Предимството на скоростта е безспорно. С онлайн кредитите това също е факт. Освен това повечето компании предприемат допълнителни стъпки за максималното ускоряване на процедурата: интерфейсът на сайтовете им е с големи и лесни за управляване менюта, текстовете са ясно и приятно изписани, бутоните са изчистени, слайдърите са интуитивни. При търсенето на кредит веднага това е изключително полезно, защото не е достатъчно да имаме дигитализирана процедура, ако нейното изпълнение е усложнено заради некомпетентно онлайн оформяне. За последното, за съжаление, също има достатъчно примери.

Още предимства

Друг плюс, на който понякога, колкото и удивително да е, не се обръща достатъчно внимание, е обслужването на клиентите. Ако по някаква причина условията на кредита, същият този интерфейс или какъвто и да било друг аспект на тегленето на бърз заем online не са ви ясни, то спокойно може да се обърнете към компанията. Начините са няколко и всеки един от тях е също толкова бърз, колкото и самото теглене на кредит веднага.

Задаване на въпроси по имейла

Да предположим, че се притеснявате от телефонни разговори – защо не? Напълно е възможно! Пред вас са две възможности: имейл или онлайн чат. При първия просто отваряте онлайн пощенската си услуга, описвате въпроса си, изпращате го на компанията и очаквате отговора си. В зависимост от натовареността на служителите за обслужване на клиенти, отговорът може да пристигне след различен период от време. Обикновено идва до минути. Отговорът винаги е обмислен, обстоен и професионално описан, винаги може да разчитате, че притесненията ви или неясните моменти ще изчезнат.

Чат

Вероятно най-иновативният аспект на обслужването на клиенти е онлайн чатът със служител на компанията. Става чрез елементарен клик на бутона за услугата в сайта на компанията. Компаниите разполагат с цели екипи, които се грижат потенциалните им клиенти или вече съществуващите такива да са максимално информирани и да са максимално бързо обслужени. Предимствата на чата са на практика същите като предимствата на Skype чата или Facebook чата – съобщенията са мигновени. Някои подобни чатове изискват предварително уточняване на проблема, но това не е толкова усложняващ аспект, колкото конкретизиращ – различни служители са специалисти в различни области на услугата за онлайн кредит.

Телефон

Третият начин е, естествено, телефонното позвъняване. Някои хора нямат доверие на чатове и имейли и се чувстват много по-спокойно, ако сами чуят глас от другата страна на слушалката, който професионално да обясни какви стъпки да предприемат.

Получаване на парите при одобрена заявка в случай на нужда от кредит веднага

Бързият заем онлайн е бърз и заради своя последен аспект: тегленето на парите. Вече сте се регистрирали, кандидатствали сте, запознали сте се с условията и сте одобрени за кредита. Да предположим, че това ви е отнело 15 минути. Избрали сте метод на получаване по банкова сметка. Точно след тези 15 минути сумата е наредена по тази сметка и може да я изтеглите, за да си свършите работата. А може би разхождането до банкомата и тегленето дори не са нужни? Ако вече сте набрали опит в онлайн разплащателните процедури, с няколко клика отивате в онлайн банкирането си и парите ви ви чакат.

И всичко това може да се случи, без дори да ставате от дивана вкъщи със смартфон в ръка. XXI век наистина промени живота ни – към по-добро! Отсега нататък няма да бъдете хващани неподготвени. Спокойно и с няколко клика може да се доверите на компания за онлайн бързи заеми, която ще ви помогне в напечена ситуация и нужда от кредит веднага.

Кредит веднага от Vivus

Ние, от Vivus, също предлагаме пари на заем, когато клиентите се нуждаят от кредит веднага и на момента. Регистрацията на сайта отнема от 3 до 5 минути, а отговор се получава до 15 минути. Процедурата е максимално улеснена. Нужно е да попълните данните от личната си карта и да изберете как да получите парите. Възможностите са по банков път на лична банкова сметка или на каса на EasyPay. Избирате по-удобния за вас вариант. Първият заем е без оскъпяване – връщате, колкото сте взели, в рамките на избрания от вас срок. За този първи заем може да се кандидатства за суми между 50 и 400 лв. Срокът за връщане може да бъде между 5 и 30 дни.

Кандидатствай сега

Още по темата