Обратно
24.2.2016

Финансирай своето кариерно развитие с vivus

Автор:
Kaloyan Stoyanov

3 причини да заложите на бъдещето си с пари на заем

Да вземат пари на заем за много хора е недопустимо. Те предпочитат да икономисват оскъдните средства, живеейки на прага на бедността, отколкото да поискат паричен заем, който да им помогне да се измъкнат завинаги от недоимъка. Да инвестираш в своето бъдеще с помощта на потребителски кредит онлайн е не само оправдано, но дори наложително. Тук ще разгледаме 3 причини да поискате заем, който ще подобри шансовете ви за успешна кариера.

  1. Обучение

Малко от средностатистическите българи осъзнават, колко важно е обучението на един човек. То е основна предпоставка за намиране на сигурна и добре платена работа, каквато не можете да намерите, без да притежавате нужните знания и умения. Квалифицираният труд е добре платен, дори в страна със свита икономика, като България, затова всяка възможност да получите ценз в дадена сфера от стопанския живот, ще ви помогне да си осигурите живота, за който мечтаете.

  1. Преквалификация

Ако досега сте упражнявали професия, която вече не е търсена от потребителите, вероятно знаете какво е да останеш без работа. Липсата на средства за преквалификация не е оправдание да потънете в дебрите на постоянната безработица. Компании, като Vivus са разработили план за спасяване на трайно безработните, като им позволят, с малък потребителски кредит само с лична карта да овладеят нова професия и да се върнат на пазара на труда. Повечето курсове за преквалификация не са толкова скъпи, така че с необходимите усилия можете да смените професията си без сътресения.

  1. Езикови курсове и сертификати

Владеещите чужди езици имат много по-голям шанс да напреднат в своята професия не само у нас, но и в чужбина. Кредит, с който да започнете да изучавате чужд език ви дава много силен старт в кариерното ви развитие. Говорейки свободно един чужд език, вие можете да работите във всяка страна, членка на ЕС, където ще получавате много по-високо заплащане. Разумният човек инвестира в своето бъдеще, а дали това ще се случи с пари на заем е просто въпрос на възможности.

karierno-razvitie-kredit

Защо да изберете бързото кредитиране за старт в кариерата?

Освен вашите родители, няма друг, заинтересован от вашето бъдеще. Всяка програма за обучение, курс за преквалификация или езиково обучение струват пари, а средствата, с които се налага да преживяват родителите ни, не им позволяват да инвестират в успешното кариерно развитие на своите деца.

Избирайки един краткосрочен заем, като средство да повишите своите знания и умения, вие правите решителна крачка към своето безоблачно бъдеще. С кратък срок на погасяване и фиксирани месечни или седмични вноски, вие можете да погасите един потребителски кредит, без това да се отрази сериозно на вашия месечен доход. Така си гарантирате, че никога няма да останете без работа и да се въртите в омагьосания кръг на вечното безпаричие.

Как да кандидатствате за заем?

Vivus ви дава едно огромно удобство – онлайн кредитиране. Кандидатстването за кредит по Интернет ще ви отнеме едва няколко минути, включващи попълване на формата за кандидатстване, получаване на одобрение и отпускане на заема по банков път. Вие можете да изтеглите сумата, отпусната като кредит от най-близкия банкомат, след което да се насочите директно към избрания център за обучение и развитие.

Още по темата