Обратно
3.2.2017

Кои са най-изгодните бързи кредити в България

Автор:
Kaloyan Stoyanov

През последните няколко години на все повече българи им се налага да търсят разпространените на пазара „бързи пари”. В тази статия ще ви разкажем кой е най-лесният начин да получим финансова помощ, без инвестиране на ценно време и куп излишна за попълване документация. Ще разберете кои кредитни дружества в България предлагат най-изгодни заеми.

Излишно е да споменаваме, че преди да се обърнете към което и да било дружество, предлагащо „спешни пари”, е задължително да сте наясно с условията и лихвите, които ви предлага. Небанковите финансови институции в страната ни наброяват близо 220. Следователно не е никак лесна задача да решим от къде да вземем заем, така че да се насладим на изгодната сделка.

избор на изгоден бърз кредит

Как да изберем най-изгодният бърз кредит?

Преди да сте навлезли в дълбоките води на небанковите институции, първото нещо, което трябва да знаете е, че бързината си има цена и бързият кредит не е най-евтиното удоволствие. Запознайте се още с всяка една точка, засягаща стойността на заема, лихвите, натрупващи се върху него, допълнителни такси, период на възвръщаемост и други, непознати за вас подробности, около кредитните дружества.

Ако все пак решението ви е да се възползвате от теглене на бърз заем, то съветът ни е да изберете някоя от утвърдилите се на пазара и авторитетни небанкови финансови институции. Те ще ви позволят да разчитате на тях не само за прозрачност и коректност, но и за бързина и удобство. Един от примерите за подобна институция е Вивус. Предпочитана сред населението в страната ни, тя се превръща в лидер сред небанковите дружества.

Vivus знаят, че доверието на българина не се печели никак лесно. Фирмата се грижи за това да стои на една ръка разстояние от своите клиенти, като им позволява да се информират максимално чрез специално създадения блог на сайта на фирмата. Не е случаен фактът, че хората, предпочитащи Вивус като своя „касичка”, са с най-голям брой, в съпоставка с останалите дружества в страната.

Фирмата толерира своите клиенти и се стреми към това да изгражда трайни и коректни взаимоотношения с тях. Като резултат от това, тя им предлага изключително облекчена процедура на кандидатстване, първи заем с 0 % лихва и 0 лева такси.

Така онлайн заемите на Вивус се превръщат в наистина бързи – необходими са няколко клика на мишката и не повече от десет минути, за да усвоите желаната сума по начин, предварително посочен от кредитоискателя. Създайте си удобство, за което дори не сте и подозирали.

След като вече сте наясно кои са най-изгодните бързи кредити в България, то можете свободно да се доверите на реномирана и лицензирана компания, известна като Вивус.

За онези граждани, които все още чувстват колебание за това коя небанкова финансова институция да използват, ние ги съветваме преди да вземат бърз кредит да проучат всички Общи условия, както и такси за кандидатстване. Съберете възможно повече информация, позволяваща ви да се докоснете, както до светлата страна на кредитите, така и до техните тъмни последици.

Още по темата