Обратно
27.6.2019

Кредит веднага от Vivus

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Днес вече тегленето на бърз кредит е изключително улеснено. Ако останете без пари, а е наложително да покриете спешни разходи, ние, от Vivus, ви предоставяме супер възможност да изтеглите кредит веднага.

Какво представлява тегленето на кредит веднага?

Това е един от най-лесните за получаване кредити. За да го получите, не е необходимо да представяте каквито и да било документи или да ходите в клон на фирмата за бързи кредити, нито дори да доказвате постоянни доходи или да предоставяте трудов договор.

Какво ви е необходимо?

Единственото, което ще Ви е необходимо, са данните от личната ви карта, които трябва да попълните при регистрацията си в сайта на Vivus. Условията да получите кредит веднага са да сте навършили 19 години, да сте български гражданин и да имате добро кредитно досие. Разбира се, важно е и да сте сигурни, че можете да върнете кредита си в определения срок и да имате интернет, чрез който да влезете в платформата на фирмата.

Как можете да се възползвате от Vivus бърз кредит?

Това става бързо и лесно, без да е необходимо да ходите в офис на фирмата, без да чакате с дни за одобрение, без да търсите гарант и без други подобни условности. Чрез Vivus бързо и лесно ще се сдобиете с желаната сума, като кандидатствате за онлайн кредит веднага на уебстраницата ни.

Защо се нарича кредит веднага?

Този кредит веднага можете да получите за минути, без да чакате по опашки и без да попълвате множество документи. Ако теглите Vivus бърз кредит за първи път, сумата, за която можете да кандидатствате, е между 50 и 400 лв. Трябва да отчетете факта, че срокът за връщане варира между 5 и 30 дни.Уверете се, че ще върнете парите в избрания срок. Това ще гарантира, че първият ви заем няма да има никакво оскъпяване – ще върнете само сумата, която сте изтеглили. Реално първият кредит, който теглите от нас, е  безлихвен, стига да спазите срока за връщане, който сами сте избрали и ще върнете, колкото сте получили.

Как се кандидатства за Vivus кредит веднага?

Удобството на този вид кредит е, че можете да кандидатствате за него от всяко място, стига да имате достъп до интернет. Преди да преминете към процеса по кандидатстване, е необходимо да се регистрирате в сайта на Vivus. Регистрацията е бърз и лесен процес, който няма да ви отнеме повече от 3 минути. В полетата трябва да запишете трите си имена, вашето ЕГН, останалите данни от личната ви карта, телефонния ви номер и имейла ви. Ако искате да получите парите по банковата си сметка, то трябва да запишете и нея. Ако не – можете да изберете EasyPay за начин на получаване.

Много лесно ще се оправите с платформата, тъй като тя е изключително достъпна даже за хора, които не са “на ти” с интернет. Отдясно директно на началната страница ще видите яркозелените кутийки с надписи „Избери сума“ и „Избери срок“ с интуитивни слайдери под всеки от тях, които играят ролята на кредитен калкулатор и от които стартира кандидатстването ви. С тяхна помощ ще можете да настроите желаната сума и срока за връщане на кредита, а под тях ще видите сумата, която трябва да върнете, както и точната дата на връщането й.

Кандидатствай сега

Ако до заплата ви е необходима известна сума пари, това е идеална възможност да се сдобиете с до 400 лв. кредит веднага, дори без да се налага да плащате лихва, ако това е вашият първи Vivus кредит.

Кога получавате одобрението за кредит веднага?

След запознаването с условията за теглене на бързи кредити веднага и кандидатстването получавате отговор в рамките само на 15 минути. Ако молбата ви за кредит е одобрена, сумата ще бъде преведена по банковата ви сметка незабавно. Разбира се, ако парите са ви необходими за онлайн разплащания, не е необходимо да ходите до банкомата, за да ги теглите. Можете да извършите плащанията си онлайн, без да ставате от дивана вкъщи. Ако пък не искате парите по сметката си или нямате такава, можете да ги вземете от каса на EasyPay при одобрение на заявката ви.

Към кого да се обърнете, ако имате въпроси?

Едно от най-големите предимства на Vivus е отличното обслужване и съдействието, което фирмата оказва на всеки етап от процеса. В случай че имате неяснота по условията на този кредит веднага или начина на получаването му, винаги можете да се обърнете към компанията по следните начини:

Онлайн чат

Фирмата разполага с чат, чрез който можете да си пишете на живо със служител, който да ви даде необходимите напътствия. Чрез тези мигновени съобщения ще уточните проблема и ще го разрешите изключително бързо.

Чрез телефон

Друга опция да се свържете с Vivus е по телефона, който все още остава най-предпочитаният начин за връзка. Телефоните, на които можете да се обадите, са 0700 450 10 и *4000.

По мейл

Ако по някаква причина телефонните разговори ви притесняват, спокойно можете да се обърнете към компанията чрез имейл. В повечето случаи отговорът пристига за броени минути, като винаги е изчерпателен и обстоен, така че да изчисти всякакви неясноти и съмнения. Имейл адресът ни е info@vivus.bg.

Как можете да изхарчите парите от кредит веднага?

Всичко зависи от вашите нужди и желания. Повечето клиенти теглят този заем поради някоя от следните причини:

  • Желаят да подновят гардероба си
  • Имат нужда от спешен ремонт в дома си
  • Трябва да закарат колата си на ремонт
  • Някой важен домакински уред се е счупил и трябва да бъде ремонтиран
  • Плащат екскурзия или учебни материали на детето си
  • Желаят да хванат промоция, преди да е изтекла
  • Желаят да изненадат приятел с хубав подарък
  • Трябва да платят за лечението си или това на свой близък

Независимо дали вашата причина да теглите кредит веднага е сред изброените тук или не, Vivus ще ви помогне да излезете от неудобното положение и да разполагате с необходимата сума пари.

Кога да теглите и кога да не теглите кредит?

Има случаи, когато тегленето на такива кредити, ще ви донесе голяма полза, но има и ситуации, при които не е препоръчително да теглите бързи кредити. Нека да ги разгледаме тук:

Кога да теглите кредит веднага?

Ако имате нужда от сравнително малка по размер сума, то тегленето на кредит веднага от Vivus е подходяща опция за вас. Той ще ви спести неудобството от това да искате пари назаем от приятели и близки. Ако парите ви трябват буквално на момента, това е идеалният вариант за вас, тъй като до 15-30 минути (с включено време за регистрацията) ще разполагате с нужните средства. Ако заплатата ви се бави с няколко дни, такъв кредит ще ви измъкне от притесненото положение. Ако сте сигурни, че можете да върнете заема в кратък срок, Vivus бърз кредит веднага е подходящ за вас.

В кои случаи не е подходящо да се теглят кредити?

Ако сумата, която желаете да изтеглите, е по-голяма по размер, ако нямате сигурни доходи и не можете да гарантирате връщането на заема навреме, по-добре изобщо не теглете. Той не е препоръчителен и за хора с лошо кредитно досие, както и за потребители, които искат да използват този кредит за погасяване на други свои текущи кредити.

Още по темата