Обратно
28.11.2014

ОНЛАЙН ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ – УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПАРИ НА ЗАЕМ

Автор:
Vivus.bg

Спешно ви трябват пари, за да платите сметката за ток, парно или телефон? А може би се налагат непредвидени разходи за здравето на детето ви? Видели сте изключителна промоция на продукт, който винаги сте искали? Чудите се от къде да намерите пари, без излишна документация? Тук, сега, веднага? Най-доброто решение в тези случаи се оказват т.нар. онлайн потребителски кредити.

Защо онлайн потребителски кредити?

Сред многото причини те да представят едно наистина уникално решение са:

  1. Процедура за кандидатстване, одобрение и получаването на потребителски кредити става светкавично бързо. Времето, нужно за кандидатстване за онлайн потребителски кредит отнема не повече от няколко минути. Вече можете лесно да разполагате с така нужните пари в сметката си за по-малко от 20-30 минути. Страхотно, нали?!
  2. Липса на административни спънки. Уникалната възможност при кандидатстване за онлайн потребителски кредит не изисква нищо друго освен да сте български гражданин, да имате валидна лична карта и да притежавате банкова сметка на ваше име, в която да бъдат преведени желаните от вас средства.
  3. Бързите кредити, отпускани от Vivus.bg нямат изискване за поръчител, трудов договор, обезпечение или доказване на доходи.

Услугата за получаване на потребителски кредит по интернет има и редица преимущества пред това, да поискате пари на заем от банка или от познат.

Пари от приятел, колега, роднина или друг познат?

Повечето ви познати и приятели са работещи като вас. Те също получават заплата и изпадат в ситуация подобна на вашата. Нека да добавим и факта, че все по-малко хора вече дават пари на заем дори на близките си приятели. Това е причината, отпускането на бързи кредити да е толкова добра възможност за всеки.

Потребителски кредит от банка?

Банките отпускат кредити за по-големи суми. Процедурата е значително по-тежка, бавна и сложна, а това не е по вкуса на никой, който цени своето време. В повечето случаи, подобна кандидатура отнема няколко дни, а нерядко дори седмици. Факт е, че всяка банка ще ви поиска поръчител или друга форма на гаранция. Банковите такси също не са за подценяване.

Предоставяните от Vivus.bg онлайн потребителски кредити са лесни за получаване, удобни и бързи. Получавате парите в точния момент, когато са ви най-нужни. Този тип кредитиране е чудесно решение, когато ви трябват пари за:

* Плащане на битови сметки;
* Спешен ремонт на автомобила;
* Неочаквана покупка;
* Неочаквани медицински разходи;
* Забавяне на заплата или пенсия;
* И т.н.

Отпусканите онлайн потребителски кредити са едно уникално решение, което ще ви помогне да възвърнете своето спокойствие, увереност и усмивка, за да продължите да правите нещата, които обичате.

Още по темата