Обратно
5.4.2019

Бързи кредити в Русе срещу лична карта

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Русе – петият по брой на населението град в България, известен още като „Малката Виена“ – предлага възможности и за млади, и за по-възрастни хора, които търсят нов старт в живота си. Градът има престижен университет, намира се на стратегическо място – на р. Дунав и на границата с Румъния и може да се похвали с особена красота, с която е спечелил споменатото прозвище. Няма спор, че Русе привлича хора, но никой и никъде не е застрахован от финансови затруднения. След кратка справка разбираме, че най-ниските квартирни цени варират между 200 и 300 лева (за сметка на качеството, естествено). А средната заплата в Русе не се отличава от средната за останалите региони от страната. Съответно сам млад човек там е твърде вероятно поне веднъж да изпита нужда от допълнителен и бърз доход. От полза в тези случаи може да е тегленето на бързи кредити в Русе срещу лична карта.

Бързи кредити в Русе

Начините да получите въпросния допълнителен и бърз доход се броят на пръсти. Когато изключим семейството, приятелите и банките, може да стигнем до два. Нека разгледаме първия – фирмите за бързи кредити в Русе. В града има множество фирми, които предлагат услугата и повечето от тях действат и в цялата страна. Не е трудно да откриете тяхното разположение, просто защото изборът наистина е голям. Със сигурност сте чували за повечето от тях по телевизията и радиото, но има и такива, които ще са новост за вас. Това, което леко смущава, са лошите отзиви, които може да видим при търсене на услугата в Google. Да предположим, че ги игнорирате и изберете една от по-известните и вероятно надеждни фирми.

Кредит само с лична карта

Максималните суми за първи кредит от такава компания варират, но да предположим, че ви трябва относително малка сума. Повечето предложения ще бъдат до 400-500 лева, като, естествено, вариациите ще са немалки. И както разбирате от заглавието на параграфа – може да кандидатствате за бързи кредити в Русе срещу лична карта, без да ви е нужна каквато и да е друга бумащина. Това е много по-удобно решение в сравнение с безкрайните попълвания на документи за банкови кредити. Тук представяте лична карта и нищо повече. Други документи изобщо не са нужни, всичко става на практика без документи! Единственият нужен документ е онзи, който и без това винаги носите със себе си.

Отговорът също идва сравнително бързо и варира – от 5 минути до час. Информация за отделните условия на всяка една от фирмите спокойно може да откриете, като отворите браузъра си и потърсите компаниите в Google. Ще откриете всичко необходимо – от таван на кредита, през време за отговор и специфични изисквания.

Лихви и такси

Не пропускайте при оформяне на договора да обърнете внимание на лихвата, защото тя може да се окаже прекалено голяма за вас. Другият важен момент, който да съобразите, са таксите към кредита. Освен лихвите, добре се запознайте с допълнителните такси, които ще платите за получаването на кредит, ако има такива, разбира се. Но средно – ако вземете 300 лева бърз кредит, ще върнете около 390 лева на кредитора.

Внимавайте да не просрочвате плащането си, защото тогава може да ви се начислят наказателни лихви, които да доведат до притеснения от ваша страна, въпреки че доста от фирмите имат определени гратисни периоди. Но фактът си остава факт – ако просрочите кредита, най-вероятно няма да се разминете без някакъв ущърб.

Много добре прочетете какви са условията на всяка от фирмите за бързи кредити в Русе срещу лична карта, а и по принцип за в България. Потърсете отзиви и мнения. Разгледайте доколко определената компания е ориентирана към задоволяване нуждите на клиентите си.

Онлайн бързи кредити в Русе срещу лична карта

Както казахме в началото, има още възможности за бързо финансиране и покриване на вашите неотложни финансови нужди. Това е тегленето на онлайн бързи кредити в Русе. Накратко казано – за тях също нямате нужда от нещо повече от лична карта – или по-скоро основните данни от нея. Цялото кандидатстване става онлайн, което решава неудобството на това да ходите до съответния офис и да чакате на опашки, ако има такива. Ще попълните няколко полета с данни и ще изберете сумата и срока за връщане. При одобрение парите ви ще пристигнат след 15-тина минути, не повече. А вие дори няма да сте станали от дивана вкъщи. Не е нужно дори в този момент да бъдете в Русе.

Без лихви и такси

Основните притеснителни моменти винаги са относно лихвите и евентуални скрити такси. Често обаче при фирмите за бърз кредит изобщо няма лихви и такси. Да, правилно разбрахте. Да речем изтеглите 300 лева за въпросния русенски наем на квартирата, който ви притеснява вече няколко дни. Или пък сметката за ток след декември се е оказала по-голяма, отколкото сте очаквали. Кликвате на 350 лв. в сайта и ако сте одобрени, след 30 дни ще трябва да върнете точно 300 лева. Нека уточним обаче, че това условие обикновено важи само за първия заем от съответната компания. Тоест ако теглите пак от същата фирма, заемът вече ще идва с определена лихва. Но пък е възможно позволеният размер на заема също да се увеличи, тъй като вече ще имате доверието на тази фирма за бързи кредити в Русе.

Бързи кредити в Русе при лоша кредитна история?

Ако се чудите дали можете да теглите бързи кредити в Русе, ако сте с лошо ЦКР – не може да се каже със сигурност. Някои компании отпускат заеми в такива ситуации, но доста от тях не биха го направили. Със сигурност можете да кандидатствате и ще получите отговор на заявката си. Не е нужно да давате обяснения за причините за теглене, какъв наем плащате, колко време работите, каква заплата получавате и прочие. Нужно е да предоставите основните сведения за себе си във формата за кандидатстване и след това да очаквате отговора.

Получаване на бързи кредити в Русе срещу лична карта от Vivus

Русе може да ни поднесе много финансови предизвикателства. За щастие дори в по-тежки ситуации имаме възможност да се възползваме от бърз кредит, без да попълваме много документи.

Фирмите, които предлагат такава услуга, са много, като ние, от Vivus, също предоставяме тази възможност на клиентите си. Процедурата за теглене на бързи кредити в Русе от Vivus е изцяло онлайн. Затова дори да не се намирате в Русе, вие също може да се възползвате от пари назаем от нас. Нуждаете се единствено от данните от личната си карта и няколко минути, в които да попълните заявката си. Първият заем е с 0% лихва и 0 лв. такси. Може да бъде за сума от 50 до 400 лв., а срокът би могъл да е от 5 до 30 дни. Това означава, че ако например кандидатствате за първи заем за 400 лв. за 30 дни, то в рамките на тези 30 дни трябва да върнете точно 400 лв. Пускате заявката си на сайта ни и до 15 минути получавате отговор от нас. Ако сте одобрени, след още 15-тина минути вече може да харчите парите си за това, за което са ви били необходими.

Кандидатствай сега

Още по темата