Обратно
27.10.2017

Бързи заеми до заплата

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Бързи заеми до заплата са предпочитано решение при много ситуации, в които човек е останал без пари в даден момент. А такива моменти се случват често за съжаление. Редовно изпадаме в ситуации, в които се нуждаем от още малко средства. Причините за това са много и различни. Част от тях са по-големи сметки, които сме получили или счупен електроуред вкъщи, който се нуждае от ремонт, или пък грип, за справянето, с който ни трябват лекарства. Причини има още много, но не те са толкова важни, а това как да се справим с тях. Важно е как да намерим финансово решение в съответната ситуация.

Бързи заеми до заплата – решение ли са те наистина или не?

Ако говорим за намиране на решение при финансови затруднения – да, това да се теглят бързи заеми до заплата определено е решение. Важно обаче е да се проверят много добре условията, които се предлагат от съответната компания за бързи кредити. Важно е, за да не се окажем излъгани след това и да не се случи така, че се чудим после как да върнем този бърз кредит. Затова тегленето на бързи заеми до заплата е добро решение, стига то да е взето след достатъчно информиран избор.

По принцип ако успеем да влезем в уебсайта на конкретната фирма, която сме харесали и бързо и лесно намерим колко ще дължим за сумата, която искаме, то това означава, че тази компания държи на това да има прозрачни условия и иска клиентите й да са наясно с тях. Също така ако от съответната компания ни отговорят на всички въпроси, които зададем, това също е добър знак. И отново е знак за прозрачност и яснота на условията. Има най-различни начини за контакт с конкретна фирма – по телефон, чрез чат на сайта, чрез имейл. Така че ако имаме желание, можем да се опитаме да разберем какви точно условия ни предлага съответната институция. Друг е въпросът дали тази институция ще ги предостави. Хубаво е обаче да търсим именно такава компания за бързи заеми до заплата, която ще ни ги даде.

Какво още е важно да знаем при теглене на бързи заеми до заплата?

Друго важно нещо, което трябва да знаем, е дали компанията за бързи заеми до заплата, която сме избрали, е наистина легитимна. Обикновено всички фирми, които са такива, публикуват удостоверения или сертификати на уебсайтовете си. Така посетителите на сайта могат да видят сами съответните удостоверения, доказващи това. Всички сме срещали обяви, залепени по улични стълбове, подканващи към теглене на бърз заем или на по-голям такъв. Всички сме виждали тези листчета, на които това е написано понякога дори на ръка. И в повечето случаи това не е добър знак. Да, можем да се обадим на посочения телефон и да проверим. Много вероятно е обаче да попаднем в ситуация, при която предложението не е много „чисто“.

Затова е важно да обърнем внимание и на тези детайли, когато решим да теглим кредит. Това е важно най-вече от гледна точка на нашата лична сигурност. Все пак преди всичко, теглейки бързи кредити до заплата, трябва да преценим и дали ще можем да ги върнем като цяло.

А можем ли да получим бърз заем без лихва?

В днешно време е възможно да бъде взет и бърз заем без лихва. Дори да звучи малко странно и нереално, наистина е възможно. Някои компании предлагат тази опция при теглене на първи заем от тях. Клиентът тегли и връща толкова, колкото е получил. А какво по-добро предложение от това? Тегленето на бързи заеми до заплата е добро решение при спешна нужда от пари. А тегленето на бърз заем без лихва пък е най-доброто решение като условия, което може да бъде намерено на пазара на бързи кредити.

Vivus – подходящо решение за теглене на бързи заеми до заплата

С Vivus вие можете да теглите бързи заеми до заплата и да решавате финансовите си затруднения. Освен това можете да се възползвате и от промоционален бърз заем без лихва. При кандидатстване за първи път при нас нямате оскъпяване на дължимата сума. Връщате толкова, колкото сте получили в рамките на избрания от вас срок. За този първи бърз заем без лихва от Vivus можете да получите между 50 и 400 лв. за срок между 5 и 30 дни.

Илюстрирано с пример тегленето на такъв кредит е следното – теглите 400 лв. за 30 дни и връщате точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни. Предложението за бърз заем без лихва е валидно само при теглене на първи кредит от нас. След това при нужда отново можете да се възползвате от услугите ни, като лоялните клиенти често получават преференциални условия. Тегленето на бързи заеми до заплата от Vivus е бързо, лесно и удобно. Само с няколко клика на мишката можете да разполагате с нужната сума и да се погрижите за нуждите си.

Кандидатствай сега

Още по темата