Обратно
13.4.2021

Безлихвен кредит за 1 месец – предимства и характеристики

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Нуждата от кредит често кара хората да изпаднат в паника – особено тези хора, които не са запознати добре с финансовия свят. Кредитите винаги биват асоциирани с високи лихви и несправедливи условия за погасяване. Истината обаче далеч не е такава. Днес на пазара съществуват множество безлихвени кредити, които са насреща, за да ни помогнат в трудни моменти – предстоящ ремонт, изплащане на студентски такси, нужда от нов автомобил и т.н. Тук ще разгледаме по-подробно как можете да кандидатствате за безлихвен кредит за 1 месец и какви са условията по него.

Какво представлява безлихвен кредит за 1 месец?

Всеки човек в даден момент от живота си изпада в нуждата от кредит. Било то, за да свърже двата края до следващата заплата или заради непредвиден разход, който нарушава семейния бюджет. Всички знаем това познато чувство. Именно в тези случаи безлихвеният кредит може да ви окаже невероятна помощ. Това е вид  кредит, за който всички мечтаят, където сумата за погасяване е равна на изтеглената сума. Условието е само едно – погасяването на заема трябва да се случи в точно определен срок – обикновено до един месец. Стига това условие да бъде спазено, вие можете да изтеглите сума до няколко стотин лева и да върнете заема си до 30 дни.

Името на този вид заеми – безлихвен кредит за 1 месец – идва от факта, че при тях липсват всякакви такси, комисионни и лихви за съответния срок на връщане. Ако фирмата е легитимна, няма нужда да се притеснявате от условия, написани с малък шрифт, и суми, които после тайно ще бъдат начислени към кредита ви. Обикновено такъв тип кредити се отпускат при първо теглене от съответната институция.

Какво трябва да имате предвид, преди да изтеглите безлихвен кредит за 1 месец?

Безлихвените кредити са идеалното решение за осигуряване на пари до заплата. За тях не е необходима излишна документация при кандидатстване или да описвате подробно за какво ще бъдат използвани парите.

Но трябва добре да предвидите кога очаквате следващата си заплата или пенсия, за да сте сигурни, че няма да прескочите 30-дневния срок за погасяване. В случай че това се случи, е възможно заемът да бъде оскъпен от наложени наказателни лихви за закъснението. Поради пресрочването дори на такъв бърз безлихвен кредит за 1 месец, можете да бъдете записани с лоша оценка в Централния кредитен регистър и това да се отрази на бъдещите ви заеми.

Бърз кредит без лихва от Vivus

Vivus предлага на всички свои потенциални клиенти първи безлихвен кредит за 1 месец. За да можете да кандидатствате за нашия бърз кредит, трябва да отговаряте на следните условия:

  • Да сте български гражданин;
  • Да имате навършени 19 години;
  • Да имате валидна лична карта;
  • Да предоставите информацията, която се изисква от вас, във формата за регистрация;
  • Да покривате минимални кредитни изисквания.

Това са единствените условия, за да бъдете одобрени за нашите кредити. Няма нужда да имате поръчители, настоящ трудов договор или да декларирате доходите си.

Предлаганият от нас първи безлихвен кредит за 1 месец може да бъде на стойност между 50 лв. и 400 лв. Точният срок за връщане, който може да бъде избран, е от 5 до 30 дни. Това означава, че ако изтеглите заем за 300 лв. за 30 дни, в срок от 30 дни вие трябва да върнете отново точно 300 лв. Сами избирате как да получите кредита си – по банковата си сметка или на каса EasyPay.

Как се кандидатства за първи безлихвен кредит за 1 месец от Vivus?

За да изтеглите своя първи кредит от Vivus, вие първо трябва да се регистрирате на нашия сайт. След като веднъж сте регистриран, в бъдеще от профила си имате възможността да правите заявки, да следите дълговете си, падежните дати и опциите за погасяване.

След като изберете желаните от вас сума и срок и след като завършите първоначалната си регистрация в нашия сайт, можете да изпратите заявката си и ние веднага ще я получим. До 15 минути ще имате отговор дали сте одобрени за безлихвен кредит от Vivus. В случай че заявката ви за безлихвен кредит за 1 месец бъде одобрена, ние веднага ще наредим съответната сума. Отново до броени минути ще можете да намерите цялата сума в банковата си сметка или да я получите в най-близкия клон на EasyPay.

В профила си можете да намерите подробна информация за активния си заем, както и за това как и какви плащания можете да направите по него. За да се чувствате максимално сигурно и удобно при използването на услугите на Vivus, ние предлагаме специални гъвкави условия за погасяване, които отговарят най-добре на вашите нужди. Можете да извършвате плащанията си по банков път, на касите на EasyPay или на Cashterminal. А при нужда имате право да удължите срока на връщане със 7, 14 или 30 дни.

Нашите кредитни консултанти са готови да отговорят на всички ваши въпроси 7 дни в седмица, 365 дни в годината. За нас е изключително важно клиентите ни да получат максимално пълна информация за нашите безлихвен кредит за 1 месец, а и като цяло за следващи кредити и за услугите, които предлагаме, за да могат да направят най-правилния избор за своите финансови нужди. Затова с нас можете да се свържете винаги както по телефон, така и на нашия имейл адрес или онлайн чат.

Още по темата