Обратно
18.4.2019

Online бързи кредити за безработни

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Безработицата не е нещо забавно и определено не е ситуация, в която искаме да се окажем. Да нямаме доход, на който да разчитаме, поражда прекалено много притеснения. Да не говорим за невъзможността да си покриваме нуждите или за неудобството от това да трябва да разчитаме на други хора. Естествено, ситуацията на всеки човек е различна и има хора, които могат да преживеят период на безработица по-леко от други. Дори ако тепърва търсите работа в друг град, вие имате нужда от стартов капитал за квартира, транспорт, прехрана. За целите на статията ще разгледаме по-неприятния случай – да сте имали работа и да сте я изгубили по някаква причина, но всичките ви отговорности са си налице – наем, деца, сметки. Тук възможностите ни не са много, като една от удачните е тегленето на online бързи кредити за безработни.

Работата като условие за банков кредит

Почти винаги основното изискване за теглене на банков кредит е да имате стабилно работно място – да сте назначен преди повече от една година и съответно в момента да сте на постоянен трудов договор. Все пак дори да имате т. нар. стабилно работно място, не е гаранция, че банката ще ви одобри кредита, защото се изисква определен минимум пари на месец, които да използвате за преживяване. А освен това има куп други изисквания, на които е възможно да не отговаряте, дори ако имате работа. Затова във вашия случай банковият кредит автоматично отпада като опция за осигуряване на необходимите средства. И отново тегленето на online бързи кредити за безработни идва на дневен ред.

Online бързи кредити за безработни

Затова дори да не можете да получите заем от банка, не се отчайвайте, защото насреща са онлайн бързите кредити, които далеч не са толкова страшни, колкото може би си ги представяте. И да, още от самото начало е хубаво да затвърдим, че може да сте безработен и да получите такъв кредит, защото изискванията далеч не са онези, които знаете от банковите заеми. Нужно е все пак да имате добра кредитна история, за да бъдете одобрени. Няма да получите одобрение, ако имате необслужвани кредити и огромни закъснения с погасяването им. Но най-хубавото е, че всичко става онлайн.

Отворете браузъра си и потърсете „Online бързи кредити за безработни“ или просто „онлайн кредит“ и ще откриете подходящ сайт. След това вече ще бъдете на няколко клика разстояние от желаната сума. Пред вас ще се отвори приветлива и лесна за навигиране страница, в която първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате. Това става с основни сведения за вас – три имена, ЕГН, адрес и телефон, а също и електронна поща. Между другото, ако по време на която и да е стъпка от процеса се притесните относно това как се използват данните ви, просто отидете малко по-надолу в страницата – там би трябвало да откриете цялата документация, която описва какво точно става с тях.

Сума, срок и начин на получаване

Още дори преди да въведете данните си, може спокойно да изберете нужната ви сума и желания срок. Ако компанията е с прозрачни условия, то директно ще можете да разберете каква би била сумата за връщане в зависимост от избраните от вас параметри. Вероятно ще ви трябва някаква малка сума за покриване на нуждите ви, докато намерите работа. Просто използвайте слайдъра и с него изберете сума и срок. Различните фирми предлагат различен таван за първа сума, като той се увеличава за следващия път, когато теглите от фирмата. С всички тези подробности може да се запознаете на сайта. Срокът за връщане също е гъвкав – може да бъде между 5 и 30 дни.

Съответно да предположим, че ви трябва около месец, за да си намерите нова работа и да получите заплата – 30 дни е добър вариант за вас. Дори ако смятате, че няма да може да се справите за точно 30 дни, може да попитате фирмата какъв толеранс предлагат за клиентите си. Възможно е да може да удължите срока си за връщане за определено време. Все пак трябва да проверите това със съответната компания. Повечето от тях, от които могат да бъдат теглени online бързи кредити за безработни, подхождат с разбиране. Комуникацията тук е изключително важна и ако сте честни с тях и те ще бъдат честни с вас.

Никакви лихви, никакви такси?

Още един страхотен аспект на онлайн бързия кредит е възможността за липса на лихва и каквито и да било такси. Важно е да се знае, че тази опция обикновено е налична при теглене на първи кредит от съответната компания. Ако изтеглите 300 лева например, няма да има нужда да мислите как хем да върнете тези пари, хем да платите и сума за лихва. Теглите 300, връщате 300. Това прави планирането на погасяването много по-лесно. Освен това, ако компанията е легитимна и няма скрити условия, няма да има и скрити такси, на които да се чудите след тегленето на заема.

Ако пък не вярвате на условията – обадете се на всекидневната линия за обслужване на клиенти, зад която стоят професионалисти, готови да ви упътят и да ви обяснят всяка една стъпка и всеки един аспект от предстоящото ви теглене на online бързи кредити за безработни. Винаги е по-добре да поговорите с някого, преди да пристъпите към нещо подобно. А служителите са винаги готови да ви дадат насоки и да ви съдействат.

Online бързи кредити за безработни при вас до 15 минути

Както споменахме, удобството на онлайн бързия кредит е в достъпността му, където и да се намирате. Може да сте на път, може да сте в друг град, може да сте на дивана вкъщи – няма значение. Трябва ви единствено лаптоп или мобилно устройство, чрез които можете да заявявате online бързи кредити за безработни. Всичко става по интернет! По време на кандидатстването трябва единствено да посочите как точно искате да получите парите си. Обикновено може да избирате по банков път или пък по EasyPay – всичко е направено, за да ви е максимално удобно. След буквално 15 минути може спокойно да дишате и да си решите задачите и моментните финансови затруднения. Забравете за опашките, чакането с дни и посещението на офиси. Това са неща, за които едва ли дори искате да чуете в момент, в който сте останали без работа.

Спокойствие за всички

Ясно е, че изпадането в положение на безработица не е приятно за никого. Не само за вас, които сте изгубили работата си, но и за близките ви. Вашите семейства разчитат на вас, вашите половинки ви подкрепят, но и очакват от вас действия. Няма нужда да затъвате в проблеми и да усложнявате ситуацията си още повече. Тегленето на online бързи кредити за безработни ще ви помогне да си поемете въздух, докато намерите нова работа и спокойно да си наредите задачите. Спестете си главоболията и се възползвайте от това удобно решение.

Кандидатствай сега

Още по темата