Обратно
12.6.2017

КАК ДА ПОЛУЧИМ КРЕДИТ БЕЗ ПОРЪЧИТЕЛ И ИЗЛИШНИ ДОКУМЕНТИ

Автор:
Kaloyan Stoyanov

За последните няколко години българските домакинства изпитват сериозни финансови проблеми. Те водят след себе си нуждата от свежи пари, които да гарантират нормалния начин на живот. Една от възможностите, които се оказват изключително ефективни и в услуга на потребителите, е т.нар. кредит без поръчител. Такъв се предоставя от някои небанковите финансови институции като Vivus.bg.

Как се появява възможността за теглене на кредит без поръчител?

В началото на новия век осигуряването на поръчители за потребителски кредити не бе толкова голям проблем. Нестабилността в икономически план и сривът в доверието между хората като социални същества обаче неизменно промениха тази ситуация. Днес е все по-трудно да открием хора, които са склонни да бъдат поръчители при теглене на потребителски кредит именно поради посочените по-горе причини.

Алтернативата, която Vivus.bg предлага обаче, е именно възможността за получаване на потребителски кредит без поръчители. По този начин не Ви се налага да зависите от други хора. Така разчитате напълно и изцяло на себе си за разглеждането и получаването на Вашия заем.

Допълнителни удобства при тегленето на такив вид заеми

Сред приятните аспекти на този вид заеми е, че не се налага да попълвате безкрайна документация. Не се налага да се борите със сякаш непреодолимата бюрократична стена, която откривате при кандидатстването за потребителски кредити в банка. Също така няма изискване да се доказват доходи. Не може да не споменем и значително по-високото ниво на сигурност и скорост, което предоставят небанковите кредитни компании, когато се налага да си осигурите спешно нужните средства.

Всичко това е заложено и в принципа на работа на Vivus. Важно за компанията е да предостави максимално добри услуги на клиентите си. Важно е всичко да става бързо и удобно. Важно е компанията да бъде коректна с клиентите си, за да може да изгради дългосрочни взаимоотношения с тях. Само по този начин и самите клиенти ще разберат, че могат да разчитат на Vivus като финансов партньор в трудните моменти.

За какво можем да използваме изтеглен кредит без поръчител?

Получаването на кредит без поръчител и излишни документи се оказва изключително лесна и опростена форма на високоскоростно финансиране. Чрез нея се гарантира успешното покриване на неотложни разходи от всякакъв характер, включително:

  • Битови разходи до получаването на заплата
  • Разходи за лечение на член на домакинството
  • Разходи за неотложни ремонтни дейности у дома
  • Разходи за образование
  • Разходи за преквалификация
  • И много, много други

Използването на бързи кредити без поръчители ще Ви даде удобна възможност да се справите с надвисналия над главата Ви финансов облак. Освен това ще Ви бъдат предоставени страхотни условия и гъвкавост, от която най-вероятно ще имате нужда.

Как можете да получите кредит без поръчител от Вивус?

За да получите своя потребителски кредит без поръчители още днес, е достатъчно да попълните кратък формуляр на страниците на Vivus.bg. Процесът е бърз, лесен и удобен. След това ще имате възможност да разполагате с така желаните пари на заем само в рамките на минути, за да можете да се справите адекватно с предизвикателствата, които животът често ни поднася.

При кандидатстване за бърз кредит без поръчител от Vivus.bg няма да Ви се наложи да предоставяте куп излишни и досадни документи. Нуждаете се единствено от лична карта, защото ние отлично знаем колко е важно за Вас да разполагате с тези пари във възможно най-кратки срокове и без допълнителни спънки.

Кандидатствай сега

Още по темата