Обратно
23.10.2016

Колко бързо се обработва една заявка за кредит онлайн

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Статистиките от последните данни сочат, че голям процент от българското население прибягва към помощта на онлайн кредитите, вместо това да се опове на банковите учреждения. Това, само по себе си, сочи, че бързите кредити съдържат редица предимства за кредитоискателите и наш дълг е да ви представим някой от тях.

Отношението на потребителя към онлайн кредитите

Онлайн кредитите като цяло не се ползват с пълното доверие на масовия потребител в страната ни. Дали заради високите лихви, които някои от кредитните дружества ни предлагат или скритите за потребителя такси, това така и не става ясно. Факт е, обаче, че репутацията на много кредитни дружества се срина на едно със земята.

За огромна радост за коректните и лоялни граждани все още съществуват фирми, отпускащи бързи кредити, без да съдържат скрити такси и лихви, утежняващи в пъти повече положението ви. Вивус е един от лидерите на пазара за онлайн кредитиране.

обработване на заявка за кредит онлайн

Предимството да кандидатстваш там, от където ти е удобно?

Благодарение на този вид микрокредитиране, хората, населяващи селските райони в страната, не им се налага да посещават най-близкия град, за да могат да си помогнат с финансовите средства, отпуснати от бързите кредити днес. В случай че не съществуваше онлайн кандидатстването, то единствената възможност за гражданите по селата се оказва или да посетят най-близкия клон на банка в съседния град или да потърсят друг вид помощ.

За нас е от изключително значение да създаваме комфорт и удобство на потребителите, независимо къде се намират те. Ако трябва да изтъкнем поне едно предимство на бързия кредит пред банковия заем, то несъмнено ще бъде онлайн кредитирането. Да кандидатстваш и да получиш парите си изцяло онлайн е удобство, от което родния потребител все по-често се възползва.

Този вид услуга е особено подходяща за онзи процент граждани, които не разполагат с възможността да посетят физически офис на фирмата или нямат физическата възможност да го направят. Освен това няма изисквания за работа на трудов договор. Не се изисква и доказване на доходите.

За какъв период от време вашата заявка се обработва?

Обработката на онлайн заявката се приема като най-досадния етап от цялостното кандидатстване. На кредитните експерти им е необходимо да преминат през няколко строго очертани „кръга“, за да отпуснат желаната от потребителя, сума. В рамките на няколко минути, молбата на кандидатстващото лице се разглежда от кредитен експерт и той съумява да оцени кредитната му история до настоящия момент.

Бързите кредити имат за цел да ви подадат ръка в труден за вас момент, но това съвсем не значи, че на всяка цена вие ще се превърнете в собственик на сумата, която желаете да ви се отпусне. Ако всичко, свързано с кредитната ви история, е в рамките на нормалното, то за няколко минути, вие ще се превърнете в притежател на предварително зададената от вас сума.

Още по темата