Обратно
29.12.2016

Пари за нова година - как да си ги осигурим

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Когато наближават Коледните и Новогодишни празници, а вие изпитвате терзания и безпокойство, поради недостиг на пари, то най-лесният и бърз начин да получите финансова инжекция, са парите на заем, изтеглени от небанковите дружества. Някой някога е казал, че от всяка една ситуация има изход, стига да гледаш в правилната посока. Ето, че и тази не е по-различна от останалите. Разберете защо фирмите за микрокредитиране са бърз и лесен начин за осигуряване на средства:

Кандидатствайте, без да напускате уюта на дома си

Едно от предимствата, които няма как да бъде подминато незабелязано, е времето, в което можете да кандидатствате. Когато наближават Новогодишните празници всички ние сме наясно с дългата поредица от дни, отбелязани като почивни в календара. Произхождайки от това, много семейства автоматично забравят за банковите заеми, които евентуално биха им отпуснали. Единственият изход от пагубната ситуация се оказват финансовите дружества, отпускащи бързи пари. Те не изискват от кредитоискателя да посещава офис, прилежащ към съответната организация. Имате възможност да кандидатствате по всяко едно време, удобно за самите вас.

Най-често този вид фирми разполагат със свой собствен сайт, където бихте могли да попълните заявление за кредит. Минути след това служители на съответната институция осъществяват връзка с кандидатстващото лице и то получава отговор, по отношение на своето запитване.

Без трудов договор или поръчител

Изключително опростена, с цел достигане до по-голяма част от масата хора, бързите кредити не изискват поръчител или посочване на лице, явяващо се в ролята на гарант. Това, че не предоставяш трудов договор, съвсем не значи, че имаш опция, в която да не погасиш дълга си. Ако не бъдеш коректен с фирмата, гласувала ти доверие, съществува опасност изтегленият заем да е увеличил няколкократно размера си. Именно поради тази причина ние от Вивус съветваме всички наши клиенти да отделят достатъчно време за проучване на фирмата за микрокредитиране, преди да подпишат каквито и да е било документи.

Възползвайте се от бързината на процедурата

Когато на един човек са му нужни пари с определена цел, както в случая покриване на разходи за Новогодишната нощ, то тогава времето е от ключова роля. След като приятели и роднини не откликват на молбата ви, то за вас остава единствен вариант – да потърсите помощта на Vivus или друга компания за отпускане на заеми.

Разнообразни условия – предимството, от което да се възползвате

Разнообразните условия са нещо, което в никакъв случай не бива да подценявате. Независимо от това каква е сумата, която навярно ще ви е достатъчна за покриване на разходите, то човек чувства повече увереност, когато би могъл да избира.

Без купища документи

Това, което успява да смути огромна част от кандидатстващите за парични средства лица, са именно купищата документи, предоставени на вниманието пред съответните институции. Днес Вивус и много други дружества не изискват от вас излишна бумащина, с която да засвидетелствате думите си. Единственото, от което се нуждаят те, е вашата лична карта и коректността, която подписът ви засвидетелства.

Най-бързият и лесен начин за теглене на пари на заем за посрещането на Новата година, са кредитите, отпуснати от фирмите за микрокредитиране.

Още по темата