Обратно
10.12.2017

Заем в Плевен – как и откъде можем да изтеглим?

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Заем в Плевен може да бъде получен от не едно място. Опциите са различни – от банка или от небанкова институция, от офис или чрез онлайн кандидатстване, за голяма сума или бърз заем до заплата. Необходимо е просто желаещият да знае точно от каква сума се нуждае и за каква цел.

Заем в Плевен от банка или от небанкова институция?

За да прецени откъде да изтегли заем в Плевен, потребителят първо трябва да знае от каква точно сума се нуждае.

Ако му трябва голяма сума, то със сигурност решението за него е да изтегли кредит от някоя банка. Трябва да провери какви условия за заем му дават съответните банки и да избере най-изгодното за него.

Ако нуждата е от по-малка сума, отново може да се избере някоя банка, но има възможност и за теглене от небанкова институция. Обикновено небанковите финансови институции предлагат по-малки суми за кандидатстване. Условията, които трябва да се покрият, за да бъде изтеглен заем, са по-малко на брой и самото одобрение е по-бързо и лесно. Отново трябва да се направи проверка какви точно условия по кредит предлага съответната небанкова институция.

При всички положения независимо какъв заем в Плевен (или в който и да е град) тегли и от каква компания, клиентът трябва внимателно да провери условията и да е наясно с тях. Така той гарантира собствената си сигурност и знанието, че е наясно с това каква сума за връщане го очаква.

Заем в Плевен от офис или чрез онлайн кандидатстване?

Както има възможност потребителят да си избере типа институция, от която да тегли заем, така и може да си избере начина, по който да го направи.

От една страна стои тегленето на заем директно на място в офис на съответната компания. То върви ръка в ръка с разписване на много документи на хартия и разхождане до съответния офис.

От другата страна стои тегленето на онлайн заем. При него няма хартиени документи и всичко става в Интернет. Няма ходене до офиси и губене на време. Клиентите влизат в сайта на избраната институция и пускат своята заявка, а целият процес отнема минути.

Има и вариант, при който кредитни агенти на съответните институции ходят от врата на врата по домовете на хората. Те съответно предлагат услугите на компанията, обяснявайки условията и завършвайки процеса по кандидатстване на място.

Заем в Плевен за по-голяма сума или бърз заем до заплата?

Всеки човек има различни нужди. Хората, които се нуждаят от допълнително финансиране, обикновено също имат нужда от различна сума пари. Ако искат да си купят къща, апартамент или кола например, то те със сигурност ще трябва да прибягнат до теглене на по-голяма сума. Като толкова голяма сума обикновено може да бъде изтеглена само от някоя банка.

Ако обаче са необходими пари, тъй като се е развалила миялната машина или печката и има нужда от ремонт, но човек в момента не разполага с нужните пари, то по-добрият вариант е тегленето на бързи кредити до заплата. При него цялото кандидатстване и процедурата по одобрение са максимално опростени. Всичко става бързо и хората могат бързо след това да решат моментното си затруднение.

Vivus като решение за теглене на заем в Плевен

При нужда от бърз онлайн кредит за неголяма сума пари Vivus е точното решение. За първи заем всеки клиент може да кандидатства за сума до 400 лв. и срок за връщане до 30 дни. Първият заем от Vivus е с 0% лихва и 0 лв. такси – клиентите връщат, точно колкото получат в избрания от тях срок. След погасяването на първия заем, клиентите могат да достигнат сума до 1300 лв. за следващи кандидатствания. С помощта на калкулатора на лихви по заеми може да бъде видяна каква би била сумата за връщане при втори и следващи бързи заеми.

Кандидатстването за бърз заем в Плевен отнема само броени минути и става директно на сайта на Vivus. Получаването на отговор на заявката е също до няколко минути. А ако заявката за бърз кредит е одобрена, самото получаване на парите е след още няколко минути. Всички условия за кредита могат да бъдат намерени на уебстраницата, за да може всеки желаещ потребител да е наясно с тях.

Реално получаването на бърз онлайн кредит дори по време на разходка из Кайлъка или по Старата главна е съвсем възможно. То дори почти няма да се отрази на самата разходка и да отнеме от времето й. А същевременно нуждата от бързи пари ще бъде решена.

Кандидатствай сега

Още по темата