Онлайн заем

mkt-zaem-1

Онлайн заем – това е понятие, което в днешно време става все по-популярно. Все повече хора откриват решение на финансовите си затруднения именно използвайки този вид услуга. Удобството при тегленето на такъв вид кредит е огромно.

Защо да предпочетем online бърз заем?

На всеки се случва да му излезе непредвиден разход. Понякога можем да намерим помощ от някой наш роднина или приятел. Понякога обаче не е възможно. А има и ситуации, в които просто не искаме никой да разбира за тези наши допълнителни финансови нужди. Искаме да намерим решение сами и искаме да го намерим бързо. Веднага може да ни дойде на ум идеята да изтеглим кредит от банка. Но замисляйки се малко повече, бързо осъзнаваме, че това не би бил най-добрият вариант. Причината е, че има много повече условия, изисквания и документация, която да бъде предоставена. А този процес би отнел време. Време, което искаме да си спестим и да оползотворим за други неща. В този момент насреща идват тези бързи заеми по интернет. Ние, от Vivus, сме точно такъв вид компания, която може да предложи точно този вид кредити.

Защо да изтеглим online заем точно от Vivus?

Когато сме в ситуация като описаната по-горе, определено по-добрият вариант би бил да реагираме бързо. Vivus предлага онлайн бързи заеми, при които одобрението на заявката става до 15 минути. Освен това преводът на парите към клиента се прави веднага, след като заявката е одобрена. А това определено говори, че услугата е достатъчно бързодостъпна, нали?

Говорейки за тази бързина на кандидатстването и одобрението, можем да се досетим и че регистрационната форма е лесна и удобна за попълване. Няколко минути са необходими да се попълнят всички необходими данни. А данните са единствено тези от личната карта и евентуално банкова сметка, ако клиентът е решил да получи парите си по банков път. Ако ги иска на каса на Easy Pay, просто слага отметка за това си желание. Няма изисквания за гаранти и поръчители, няма заплащане на някакви скрити такси за регистрация. Всички условия по кандидатстването могат да бъдат намерени ТУК. След завършване на регистрацията при първото кандидатстване, клиентът вече има създаден профил. С негова помощ впоследствие той може да влиза директно в него и да пуска заявките си, като в този случай кандидатстването е дори още по-бързо.

Какви предимства още получаваш, ако вземеш заем онлайн от нас?

За да може да се убедиш напълно, че нашите бързи онлайн заеми си заслужават, можеш да видиш още няколко важни аспекта от работата ни:

  • В работата си залагаме на принципа на перфектното обслужване. Държим всички наши клиенти да получават навременен и адекватен отговор на запитванията си и да са наясно по всяко едно време с всеки един детайл по кредитите си.
  • Гарантираме прозрачност на условията си. Всеки клиент може да се запознае с общите условия по договора ни ТУК и да разбере още на началната ни СТРАНИЦА с помощта на калкулатора каква ще бъде дължимата от него сума, ако кандидатства, още дори преди да е решил да пуска заявка.
  • Гарантираме сигурността на данните на клиентите ни, тъй като сме регистриран администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни и сме вписани в регистъра на финансовите институции към БНБ.

mkt-zaem-2

  • Първият кредит при нас е до 400 лв. и е безлихвен. Това означава, че клиентите връщат точно толкова, колкото са получили, в рамките на срока за връщане, който сами са си избрали. Периодът за връщане може да бъде между 5 и 30 дни. За следващи кредити клиентите ни могат да достигнат до 1300 лв. сума за кандидатстване. Допълнителна информация за това може да бъде намерена ТУК.
  • Предоставяме гъвкави условия на клиентите си. Ако падежната дата дойде по-бързо от очакваното и все още клиентите не са готови да погасят изтегления от нас кредит, имат възможност да се възползват от опциите за удължаване, които предлагаме. При нужда от допълнително време, срокът за връщане може да бъде удължен чрез заплащане на такса за удължаването със 7, 14 или 30 дни в зависимост от нуждата на клиента. Освен когато клиент не е изтеглил цялата сума от кредитния лимит, с който разполага, той може да се възползва от теглене на допълнителна сума по кредита си.

Гаранция за качество на услугите на Vivus от международна компания

Vivus е търговска марка на "4финанс" ЕООД. „4финанс“ ЕООД от своя страна е дружество, опериращо под крилото на международната компания 4finance AS. Тя има за цел да доставя на клиентите си по света лесни, бързи и удобни финансови услуги и да изгради устойчив бизнес, предлагащ отлични условия за задоволяване на потребителското търсене. Основана е през 2008 г. в Латвия, като за по-малко от 10 години успява да разшири пазара си и да достигне 17 държави, в които оперира. В България стартира дейността си през декември 2013 г. под бранда Vivus. За няколко години Вивус успява да се превърне във водеща компания на пазара за бързи заеми, отпускани до заплата. Това от своя страна е още един важен факт, който може да се счита за осигуряващ конкурентно предимство на компанията ни. Клиентите ни могат да разчитат на нас 7 дни в седмицата, 365 дни в годината при нужда от онлайн заем.

Кандидатствай сега