Обратно
10.3.2018

Бързи кредити онлайн в събота и неделя

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Тегленето на бързи кредити онлайн в събота и неделя вече е нещо съвсем нормално. Бързият кредит като цяло вече е придобил такава популярност и ползваемост сред повечето потребители, че това често е първият вариант за вземане на пари на заем при спешна нужда. Много хора се обръщат към небанковите финансови институции, защото могат да кандидатстват и да получат пари дори в почивните дни. Като кандидатстването може да е и по интернет.

Как се появява кандидатстването за бързи кредити онлайн в събота и неделя?

Поради растящото търсене повечето институции за бързи заеми предлагат и вземане на пари събота и неделя и имат специалисти, които работят и в тези дни. Кога може да се наложи търсенето на заем точно в събота и неделя? Ами както обикновено – при нужда. Лекотата на кандидатстване и отпускане на сумите ги правят толкова привлекателни. Привлекателни ги правят също така, разбира се, минималният набор от изискуеми документи и почти пълната липса на чакане. Ако имате наистина неотложна нужда от пари, това е вариант за спасение, защото сумите обикновено са на разположение до минути. Времето в почивните дни е малко по-различно като рамка, но бързината на обработка се запазва.

Как се кандидатства за бързи кредити онлайн в събота и неделя?

Всички платформи за бързи кредити онлайн приемат заявки денонощно. Това обаче не означава, че ще получите парите си в 1:00 часа през нощта. Ако имате спешна нужда от пари, проверете какво е работното време на съответната компания в почивните дни. Дори и да подадете заявление в събота например, когато някоя компания не работи в този ден, то искането ви ще бъде разгледано в първия работен ден.

Повечето от основните играчи на пазара на бързите кредити обаче работят и през уикендите. Така че проверете в уебсайта работното време и ако се вмествате в него – кандидатствайте. Ще можете да пуснете заявка и ще получите отговор до минути. Съответно най-вероятно ще получите и парите до минути. За получаването на бързи кредити онлайн в събота и неделя, се попълва регистрационната форма на сайта на съответната фирма.

Препоръчваме ви да изчетете внимателно общите условия, за да сте наясно с тях. Изберете си сумата и срока за връщане, вижте каква е лихвата и каква ще бъде сумата за връщане и си подайте заявлението. Изрично проверете за всякакви видове такси, които също би се наложило да заплатите. Когато се съмнявате в нещо, можете да се обадите на телефона от сайта. Номерата се обслужват от кредитни специалисти, така че ще можете да получите информация веднага. Ако сте пуснали заявката си и чакате, ще можете и да проверите докъде е стигнало разглеждането й.

Как се получава одобрение?

Процедурата е стандартна, независимо дали става дума за искане на бързи кредити онлайн в събота и неделя или в делничен ден. След като попълните съответната форма за кандидатстване на сайта, тя отива при кредитен специалист за проверка. След тази проверка получавате положителен или отрицателен отговор.

При бързите заеми, както и при банковите такива, вашето кредитно състояние се проверява в Централен кредитен регистър от специалистите и на база на това и на съответните вътрешни правила за отпускане на кредит на компанията се дава отговор. Ако имате лошо кредитно досие, това обикновено е сериозна спънка за вземане на заема. При някои компании трудовият договор не е задължителен, но регулярният доход е желателен, като това е един вид гаранция, че изплащането от ваша страна няма да бъде затруднено. След като получите одобрение, можете да получите парите си по избрания от вас начин. Опциите обикновено са по банков път, на каса на EasyPay или в офис на фирмата – зависи от вашия избор и от конкретните опции, които предлага финансовата институция.

Кой работи в събота и неделя?

Основните компании на пазара работят без почивен ден. В делнични дни компаниите имат по-дълго работно време, като често това е дори до осем вечерта. За бързи кредити онлайн в събота и неделя може да се кандидатства обикновено в интервала между 10:00 и 17:00 часа. Все пак всяка компания има своите специфики на работа и това зависи от нейната политика. Ако се чудите дали избраната от вас фирма работи в уикенд дните, проверете в сайта в секцията с контактите на фирмата или най-отдолу на главната страница. Другата опция е да попитате в онлайн чата на сайта. Той също е удобен метод да проверите дали съответната компания работи. Ако на прозорчето пише, че в момента няма никой и ви предлагат да оставите своите данни за връзка, значи е вероятно компанията да не работи в този часови диапазон.

Има ли специфики при вземането на бързи кредити в събота и неделя?

Отговорът е не. Единствената разлика е в работното време и съответно времето за получаване на кредита. Когато парите ви трябват веднага, на момента, в същия ден, е най-добре да се обадите по телефона или да си пишете с оператор в чата. Така ще знаете дали може да очаквате разглеждане на заявката и в какъв срок, а съответно и парите си, ако сте одобрени. Компаниите, предлагащи бързи кредити онлайн в събота и неделя, могат да ви дадат информация дали, ако кандидатствате през уикенда, ще можете да си вземете парите веднага, без да чакате, ако сте избрали да ги получите по банков път. Там все пак банковият трансфер зависи и от съответната банка. Някои фирми предлагат и получаване на сумите на каси на EasyPay. Повечето каси работят и в почивните дни, така че парите ви може да са при вас до броени минути.

В случаите, когато се чувствате несигурни дали ще успеете да се справите или се притеснявате за получаването на исканата сума, най-добре е да се обадите и да попитате. Така ще знаете с точност дали и в какъв срок парите ще бъдат при вас.

Бързи кредити онлайн в събота и неделя от Vivus

Ние, от Vivus, също предлагаме възможност на клиентите ни за бързи кредити онлайн в събота и неделя. Кандидатстването може да стане по всяко време на денонощието. Самото разглеждане на заявките от наша страна е от 10:00 до 17:00 часа. През това време съответно можем и да преведем пари на клиентите ни, ако заявките им са одобрени. Опциите за получаване на парите са по банков път и на каса на EasyPay.

Първият заем при нас може да е за суми от 50 до 400 лв. и е с 0% лихви и 0 лв. такси. Срокът за връщане, който може да бъде избран, е между 5 и 30 дни. Това означава, че ако клиент вземе първи кредит за 400 лв. за 30 дни, то той трябва да върне точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни. За втори и следващи кредити може да се достигне до максимална сума за теглене 1300 лв., като вече има лихва за плащане, а по избор на клиента – и такса. Разглеждането на заявките става до 15 минути. Самото кандидатстване става бързо и лесно на сайта ни, като няма никаква излишна документация.

Кандидатствай сега

Още по темата