Обратно
17.3.2017

Лоши кредити - какво знаем за тях

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Чудите се дали кредитите, отпускани от банкови или небанкови институции, имат своята лоша страна? Всичко зависи от фирмата, чиито условия сте решили да ползвате. Коректните и лоялни финансови дружества съветват своите потребители да проучат внимателно фирмата, която са решили да използват като инструмент за набавяне на средства.

Ако не сте постъпили разумно и сте се доверили на устни уговорки и обещания, то не е изключено да се сблъскате с тъмната страна на онлайн кредитирането в страната ни. То води след себе си космически високи лихви, които кредитополучателят е длъжен да изплати, както и такси и комисионни, свързани със самото разглеждане на документите по кандидатстване, да не забравяме да споменем и за насилственото вземане на заемите.

За да си осигурите спокоен и щастлив живот, лишен от подобен вид напрежение и нежелани последици, то пред вас застават десетки възможности за теглене на кредит от лицензирана и коректна фирма. В това число безспорно влиза Вивус – онлайн дружество, подпомагащо граждани, чийто живот им е поднесъл трудности и изпитания.

Имат ли тъмна страна бързите кредити по Интернет?

Бързите кредити са финансов инструмент, който води редица предимства след себе си. За да придобиете ясна представа за стандартните параметри на онлайн кредитите, то ние ви съветваме да проучвате внимателно всяко едно предложение, отправено към вас. Доверявайте се единствено на проверени имена. В никакъв случай не бива да се доверявате на случайни фирми, които ви обещават нереално благоприятни условия за сключване на договор. Бъдете сигурни, че в един момент ще стигнете до извода, че съществуват манипулация и скрити клаузи.

Доверявайки се на Vivus, то вие притежавате възможността да се възползвате от опростената процедура по кандидатстване и нейната изключителна ефикасност.

По какъв начин можем да разпознаем дали един кредит е „лош кредит”?

Ако някога попаднем на така наречените „лоши кредити”, то навярно в един или друг момент сме допуснали сериозна грешка. Дали при самото кандидатстване или на по-късен етап, това става ясно едва когато сме сериозно ощетени от финансова гледна точка. Много хора в стремежа си да получат средствата по възможно най-бързия начин, пропускат да се информират за важни неща, свързани с отпусканите средства. Не допускайте това да се случи, тъй като опасността да попаднете в капан от дребен шрифт и високи лихви е твърде вероятна.

Понякога обстоятелствата дотолкова ни притискат, че главоболието и безсънните нощи са най-нищожните последствия. Често се случва трудно да се изправяме на крака след като сме били разорени от дълга, увеличил се многократно заради екстремно високите лихви и такси, останали в сянка. Ето защо бъдете разумни и не подписвайте какъвто и да е било документ, преди да сте сигурни за сумата, която трябва да заплатите след време.

Как бихме могли да се предпазим от капана на „лошите кредити”?

Ако искате да се предпазите от измамните правила и условия, то посетете Интернет и проучете подробно всяка една кредитна институция, която ви е направила добро първо впечатление. Ние от Вивус ви съветваме никога да не се доверявате единствено на това първо впечатление. Съветът ни към вас е да направите информиран избор, за да не се налага един ден да се събудите потънали в дългове.

Още по темата