Обратно
6.7.2021

Какво са спешни кредити без доходи?

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Изпадали ли сте в неочаквана нужда от спешни кредити без доходи? Ако сте, то знаете какво е чувството – все едно, че се намирате в безизходица. И знаете, че трябва незабавно да се снабдите с пари, но до следващото ви парично постъпление има много време. Е, в такива случаи нашият спешен кредит е именно за вас. С  него вие ще се възползвате не само от пари на момента. А също така това ще се случи без нуждата да доказвате вашия доход или да търсите поръчител. Спешните онлайн кредити стават все по-популярни, поради което расте и максималната сума, която може да бъде изтеглена. В статията по-долу ще ви разкажем как да изберете най-подходящия за вас спешен кредит при неотложна финансова нужда, както и как безпроблемно да преминете през процеса по кандидатстване.

Какво представляват спешни кредити без доходи?

От спешни кредити без доход може да се възползва всеки човек, стига да бъде гражданин на Република България, да има валидна лична карта, както и да бъде на минимум 18 години (някои компании изискват и по-висока възраст). Ако покривате тези три условия, то тогава имате възможността да се възползвате от спешен кредит по всяко време. И то без да напускате дома си. За да кандидатствате за спешни пари назаем, не са ви необходими нито доказване на доходи, нито поръчители. Но може би най-ценното при теглене на бързи кредити е възможността да получите отговор дали сте одобрени за броени минути. Както и да получите парите си още на същия ден по избрания от вас начин. Все пак имайте предвид, че трябва да сте с добро кредитно досие. В противен случай намалявате шансовете си да бъдете одобрени за нужните ви средства.

Спешни кредити без доходи се отпускат основно от небанкови институции, а условията им се базират на Закона за потребителски кредити (ЗПК).

Кое прави взимането на спешни кредити без доходи онлайн толкова желано?

Кандидатстването по интернет за спешен кредит без доходи има много положителни страни. Не е необходимо да обикаляте банки и офиси на финансови институции и да губите времето си в чакане по опашки. Вместо това имате възможността да извършите целия процес изцяло онлайн, без дори да ставате от дивана. От друга страна, по този начин кредитните консултанти няма как да ви окажат помощ при попълване да документите ви по кандидатстване за бързия заем. Затова трябва да сте изключително внимателни в попълването на личните си данни. И, разбира се, ако срещнете някакво затруднение, винаги можете да  разчитате на кредитните консултанти, достъпни онлайн или по телефон.

Освен това, за разлика от всички останали кредити, предлагани от банките, спешният кредит при неотложна финансова нужда не изисква кредитополучателят да има стабилен доход или да е работил на настоящата си работа определен период от време. Това, разбира се, би наклонило везните във ваша полза. Но по никакъв начин не е задължително условие при кандидатстване за бърз кредит. Това прави този тип заеми идеални за хора, отскоро застъпили на работа или за такива, които нямат стабилен доход като работещите на свободна практика например.

Жена, проверяваща баланса по дебитната си карта, и осъзнаваща, че ще трябва да потърси спешни кредити без доходи

Преди да изтеглите бърз кредит, се уверете дали ще можете да го погасите навреме

Тегленето на спешни кредити без доходи звучи изключително примамливо. И често е мечта на всеки кредитополучател – изгодни условия, липса на излишна документация, получаване на изтеглената сума още същия ден и какво ли още не. Но преди да предприемете каквито и да е било стъпки по кандидатстването, уверете се, че можете да си позволите кредита. Помислете кога очаквате следващите си приходи, независимо дали това е заплатата ви, пенсията или издръжката. И имайте предвид, че разполагате с кратко време (обикновено до един месец) да погасите цялата изтеглена сума. Ако не успеете да направите това, ще ви бъдат начислени допълнителни лихви, които биха утежнили финансовото ви положение.

Как да кандидатствате за спешни пари назаем от Vivus?

Можете да се възползвате от теглене на бързи и спешни пари и от Vivus.

Една от характеристиките на нашите спешни кредити без доходи е фактът, че всеки първи заем, изтеглен от Vivus.bg, е изцяло без лихви и без такси. Сроковете за погасяването му са същите като тези за всеки един изтеглен бърз кредит при нас и варират между 5 и 30 дни, в рамките на които кредитополучателят трябва да изплати същата сума, която е изтеглил първоначално. Тази сума съответно може да бъде от 50 лв. до 400 лв. за първия заем.

При теглене на следващи заеми вече има оскъпяване, а максималната възможна сума, която може да се вземе, става 1300 лв.

Кандидатстване

Искате да кандидатствате за свой собствен бърз кредит от Vivus? За да направите това, посетете нашия интернет адрес и създайте свой личен профил. Това ще ви даде възможността да изтеглите своя първи кредит, а ако в бъдеще отново искате да се възползвате от теглене на спешни кредити без доходи на Vivus, пак тук ще можете да пускате заявки, да следите своите плащания, падежни дати и други.

Още преди да започнете със създаването на личния си профил, на началната страница на Vivus.bg ще видите нашия кредитен калкулатор. С негова помощ можете да изберете желаните от вас сума и срок за връщане и да проверите различните сценарии на база на избраните от вас стойности. След като окончателно изберете сума и срок, само за няколко минути ще можете да попълните и изпратите своята кандидатура. До 15 минути ще бъдете известени дали сте одобрени за тези спешни пари назаем от Vivus. И ако това е така, нареждането на вашите пари ще бъде направено незабавно. Само след минути сумата би следвало да бъде налична в посочената от вас банкова сметка или на каса на EasyPay. Това зависи изцяло от вашия избор.

Кандидатствай сега

Ако по време на този процес срещнете някакви затруднения или имате въпроси, свързани с вашия бъдещ бърз кредит, не се колебайте, а се свържете с нашите кредитни консултанти. Те са на линия седем дни в седмицата и са на ваше разположение. На интернет страницата ни можете да намерите телефонен номер (0700 450 10), имейл адрес (info@vivus.bg) и онлайн чат, чрез които да зададете своите въпроси.

Още по темата