Обратно
10.7.2019

Лесни кредити

Автор:
Kaloyan Stoyanov

За много от нас е трудно да съчетаем в едно думите „кредити“ и „лесни“ по много причини. От една страна сме свикнали с неудобните банкови процедури, с безкрайното очакване и множеството документи. От друга – самата нужда от допълнителен доход ни настройва негативно и ние смятаме, че задължително в него трябва да има уловка или някаква измама. Това обаче не е така! Съществуват бързи и лесни кредити на практика под носа ни. Няма нужда дори да напускате дома си, за да получите достъп до удобни кредити, които безболезнено ще улеснят финансовата ви ситуация.

Лесни кредити онлайн

Забравете за опашките и блъсканиците. Да, тези лесни кредити, за които става дума, могат бъдат изтеглени изцяло чрез онлайн кандидатстване. Да речем пиете сутрешното си кафе и се притеснявате за плащането на тази или онази сметка. Взимате телефона си, въвеждате няколко думи и вече сте на една крачка от парите си. Това са лесни заеми онлайн, които не изискват нищо особено като условия. Няма да има нужда от вашата пълна автобиография, непокътната ви кредитна история и куп други неща. Става дума за онлайн кандидатстване и наличието на интернет връзка  е на практика е едно от най-сериозните условия.

Безпроблемно ориентиране

Онлайн кандидатстването предполага не само удобство от гледна точка достъп, но обикновено и изключително лесно ориентиране в страницата на избраната компания. Интерфейсът на сайтовете на компаниите, от които може да се изтеглят лесни заеми онлайн, в повечето случаи е интуитивен и по него няма нищо неясно. Няма да ви се наложи да четете документ от 50 страници, когато кандидатствате. Когато кандидатствате за лесни кредити онлайн, цялата информация е пред вас. Със сайдерите можете да определяте нужната сума и срока, а чрез дадените линкове можете да достъпите и условията. Не се притеснявайте – все пак говорим за удобни кредити и затова и условията са събрани в удобен пакет, към който ще намерите и политиката за защита на личните данни. Тя е стандартна и със сигурност сте се сблъсквали с нея при други ваши административни задължения.

Лесни кредити с 0% лихва

Обикновените кредити винаги включват лихва, която доста пъти може да се окаже изненадващо висока. С тегленето на бързи кредити онлайн вие обаче имате възможността да изтеглите безлихвен първи кредит, при който ще върнете точно толкова, колкото сте заели. Тази опция обикновено е налична при доста небанкови финансови институции и е възможна, когато теглите първи заем от избраната фирма.

Да, наистина разбрахте правилно, това са лесни кредити и при тях всичко е лесно – от онлайн кандидатстването до изплащането на задължението, а в същото време има и възможности да се възползвате от заем с 0% лихва.

Никакви такси

Освен липсата на лихва, тези лесни кредити означават и възможност да нямате и никакви такси – нито за получаване на сумата, нито за одобрението ви, нито каквито и да било други фантомни такси, които някои институции толкова щедро ви поставят, без дори да го осъзнаете. С лесните кредити онлайн имате възможност да се възползвате от 0% лихва и 0 лева такси за услуга. Толкова е лесно и удобно.

Но отново имайте предвид, че тези специални условия се отнасят обикновено само до тегленето на първи кредит. Следващите ще включват определена лихва, но много често фирмата може да ви предложи други специални условия за лоялни клиенти –  възможната сума за теглене да е по-висока, сумата за връщане да е с отстъпка и т.н.

Бързо получаване на лесни кредити

Друг аспект, който със сигурност ще ви се стори труден за вярване, е скоростта на изпълнение. Бързи и лесни кредити са наистина – до 15 минути вие ще разполагате с нужната си сума почти веднага, ако заявката ви е била одобрена. От тези минути ще отделите около 5 за онлайн кандидатстването, а останалите ще са съответно за получаването на отговор и получаването на сумата при одобрение на заявката.

Човек с празен портфейл, нуждаещ се от теглене на лесни кредити, за да плати сметките си

Заради опцията за теглене на лесни кредити 400 лева никога не са били толкова удобни за получаване. Въвеждате основните си данни по лична карта, избирате желана сума и срока за връщане и след няколко клика, при които можете да се запознаете отново и с условията, заявката ви е пратена. А при одобрение – парите директно „тръгват“ към вас. Като с „към вас“ отново виждаме достъпността на тези удобни кредити – парите се превеждат по желан за вас начин. Не е задължително да ги теглите на банкомат или да ги получите по банкова сметка. Ако ви е по-удобно, може да ги получите и в клон на EasyPay.

Срок

Като споменахме избора на срок, при тегленето на лесни кредити онлайн срокът също е лесен за избиране – обикновено може да е до 30 дни. Най-правилно е да прецените кога ще получите заплата, за да си изберете правилно и точния срок. Няма нужда да се притеснявате, че някой ще потърси парите преди това. Имате избрания от вас срок, в рамките на който можете да върнете изтеглените от вас пари на заем.

Обслужване при теглене на лесни кредити

Ако имате някакви притеснения при онлайн кандидатстването, може спокойно да се обърнете към служителите от отделите за обслужване на клиенти на компаниите. Те винаги са готови да ви помогнат при избора, ако се колебаете и да разяснят всички условия, ако имате въпроси и неясни моменти по тях.

На първо място за фирмите за лесни кредити онлайн трябва да е прозрачността. Точно по тази причина всяка такава компания трябва да предоставя пълния набор от информация веднага – още на първата си страница или чрез препратки от нея към следващи страници, даващи необходимите знания. За фирмите трябва да е важно вие да получите достъп до наистина бързи и удобни кредити, без да губите време, когато имате най-голяма нужда от тях. Обикновено компаниите предлагат не само телефонен разговор като метод за обслужване на клиентите си, а и специален онлайн чат, както и имейл, ако това са вашите предпочитания. Винаги може да разчитате на максимално бързо и професионално обслужване.

Избор на фирма

Естествено, изборът може да ви се стори труден на пръв поглед – има толкова много фирми, които предлагат лесни кредити онлайн. Това е така, но винаги е добре да се доверите на онези, които имат добра репутация и достатъчна известност. Те имат тази известност ненапразно.

Просто отворете Google, разгледайте страниците на компаниите за бързи кредити, които ще се появят при търсенето ви и ще се ориентирате без проблем. Когато отворите сайтовете, сами ще разберете кои фирми предлагат най-добрите условия чрез бързо сравнение, използвайки техните кредитни калкулатори.

Край на притесненията при теглене на лесни кредити от Vivus

Време е да престанете да се притеснявате от думата „кредит“. Има и удобни кредити, без стресиращи условия, а понякога и без лихва, които са на ваше разположение след лесно онлайн кандидатстване от няколко клика. Получете парите си на най-близкия банкомат или на каса на EasyPay, при това точно тогава, когато ви трябват най-много.

При теглене на такива лесни кредити от Vivus за първи път, заемът ви няма да има никакво оскъпяване. Ще върнете точно толкова, колкото сте получили в рамките на периода за връщане, който сами сте избрали. За този първи кредит възможната сума за кандидатстване е от 50 до 400 лв., а възможният срок – от 5 до 30 дни. С пример това означава, че ако днес кандидатствате за първи път за кредит от Vivus за сума от 400 лв. и за срок от 30 дни, то в рамките на тези 30 дни, трябва да върнете точно 400 лв., за да погасите задължението си. При нужда от допълнителни финансови средства – ние сме насреща!

Кандидатствай сега

Още по темата