Обратно
11.2.2016

Пари за луксозен подарък на любимия човек

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Защо не бива да лишавате любимите си хора от желани подаръци?

Липсата на свободни средства не е причина да лишите любим, близък човек от подарък, който ще го зарадва и накара да се почувства специален. Напротив, това е още една възможност да засвиделствате обичта си, защото усилията и малките неудобства, които ще последват със сигурност ще бъдат забелязани и оценени.

Когато спестяванията ви са свършили, а заплатата е далеч или не стига за покриване на месечните разходи и покупка на скъп подарък, на помощ винаги може да ви се притече някоя от компаниите, отпускащи краткосрочни потребителски заеми. Vivus е сред утвърдените небанкови компании, предлагащи микрокредитиране и логично се явява перфектното решение, когато искате да направите луксозен подарък на скъп човек.

Защо да изберете Vivus, като възможност да направите скъп подарък?

Причините да изберете именно Vivus за свой кредитор са много, но тук ще изтъкнем тези, които със сигурност ще наклонят везните в полза на компанията, без да звучат самодоволно. Предимствата на бързите кредити едва ли има нужда да бъдат изтъквани, тъй като потреблението им говори само по себе си за тяхната рентабилност.

st-valentine

Дискретност

Подаръците, особено когато са за любим човек, обикновено трябва да бъдат приятна изненада. Ако искате да запазите в тайна до последния момент покупката на желания подарък е добре да проявите дискретност при набавяне на средствата, с които ще го закупите. Vivus ви дава възможност да вземете пари на заем изцяло по интернет, а това ви осигурява максимална дискретност, така че получателят на подаръка да не заподозре за вашите планове, особено ако прекарвате времето си постоянно заедно.

Бързина на отпускане на заема

Бързината понякога е решаваща при покупка на скъп подарък. Ако стоката, която искате да закупите се предлага на по-изгодна цена или има опасност да бъде изчерпана като наличност, то със сигурност ще трябва да побързате с набавянето на парите. Понякога поводите за поднасяне на луксозен подарък се появяват изневиделица, а това е още една причина да вземете заем възможно най-бързо.

Удобство при отпускане на желаната сума

За да получите своя бърз паричен заем от Vivus не е необходимо да посещавате офис на компанията. Чакането в офиси или на каси в партньорските пунктове може да отнеме излишно време и дори да развали изненадата. Получавайки кредит от Vivus, вие имате възможност да изтеглите сумата от банкомат и по този начин никой да не разбере, че всъщност изтегляте потребителски кредит.

Кога покупката на луксозен подарък с пари от Vivus е оправдана?

Когато разполагате с постоянен и стабилен доход, с който да обслужвате своя кредит е напълно оправдано да изберете този начин за финансиране на една приятна изненада за любим човек. Когато, обаче не можете да гарантирате редовното погасяване на вноските по кредита, поради недостатъчни и несигурни доходи е неразумно да се хвърляте в подобна авантюра.

За нас е важно да имаме доволни и щастливи от услугите ни клиенти, а не потребители, които ще усложнят допълнително и без това трудното си материално положение с прибързани и необмислени действия. Vivus е отлично решение за покупка на луксозен подарък за любим човек, но само когато желанията ви се покриват с вашите възможности.

Още по темата