Обратно
4.9.2018

Бързи пари от Vivus.bg

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Няма човек, който да не е страдал от липса на средства в един или друг момент от живота си. За да се компенсира моментната липса на средства е нужно да се намерят такива, които да запълнят дупката до следващото плащане – социално или заплата. Е, именно за такива моменти има бързи пари от Vivus.bg. Това не е вълшебно средство за намиране на пари, но пък е начин да си осигурите такива, без никой  ваш близък да е необходимо да разбира. Нужно е само попълване на онлайн апликационна форма и при одобрение парите пристигат до минути. И макар всички кредитни компании да предлагат много примамливи условия е добре да се спазват определени правила при ползването на подобни продукти. Ето някои от най-важните.

Не вземайте повече, отколкото можете да върнете

Първото правило за интелигентно кредитиране е това, което по-старото поколение ни разказва през цялото време: не живейте отвъд рамките на това, което можете да си позволите. Вземете заем, който лесно можете да изплатите. Тук може да се доверите на правилото за 40-те процента. Това означава сумата на всички кредити и лизинги, които имате, да не преминава 40% от нетния ви приход. Брутният не ви трябва, защото вие реално не разполагате с него. При спешна нужда от заем можете да разчитате на бързи пари от Vivus.bg. Ако ви трябва голяма сума обаче – например за покупка на автомобил – е по-добре да се обърнете към банка.

Използвайте вариантите за предоговаряне на заема

Получили сте повишение? Имате опция за допълнителни доходи? Отпаднали са ви някакви постоянни разходи или сте ги намалили драстично и ви остават свободни пари? Ако не сте от добрите спестовници, по-добре направете предоговаряне на заема, особено ако имате продължителен такъв. Не разчитайте да отделяте настрани средства, когато самите вие не си вярвате, че ще спестявате повечето пари, а няма да ги харчите. Само с едно малко увеличение на вноските може да намалите сериозно срока на вашия кредит.

Плащайте редовно

Каквото и да ви обясняват, редовното плащане си е редовно плащане. Изключително толерантните условия за бързи пари от Vivus.bg позволяват да избирате начините за погасяване, времето и сумите. Имате и допълнителна опция за удължаване на времето за връщане. Ако сте имали предишни закъснения и въпреки това сте получили заем от даден кредитор, не предавайте доверието му. Лошият кредитен рейтинг е сигнална лампа за всяка една компания да ви даде моментален отказ, а всяко едно забавяне на вноските прави вашия статус още по-лош.

Не използвайте заеми, за да инвестирате

Едно от най-важните правила при инвестициите е да работите само със собствени налични средства. Вземането на заем, за да направите дадена инвестиция или дори по-лошо – да играете хазарт с тези средства, само ще влоши състоянието ви, вместо да го подобри. Готови пари се харчат най-лесно.  Ако решите да изтеглите бързи пари от Vivus.bg, то го направете, за да покриете някоя спешна нужда. Не го правете, за да отидете и да ги изиграете в казиното например.

Ако очаквате да получите доходност от депозит, проверете лихвите по кредитите и депозитите – разликата е огромна. Единственото, което бихте постигнали, ако изтеглите заем и го депозирате в банката, е да плащате разликата в лихвите, които са в пъти по-високи на кредита, отколкото на депозита. Тоест от това няма да спечелите, а точно обратното.

Не пазарувайте на кредит

Разбира се, че разпродажбата в МОЛ-а си е истински магнит за почитателите на пазаруването. Може дори да вземете едни бързи пари от Vivus.bg и да напълните гардероба с нови покупки. Да, офертата е страхотна, но е задължително да бъдете подготвени да върнете сумата след това. Е, ако е крайно наложително да се включите в шопинга – например пазарувате коледни подаръци на промоционални цени и искате да направите това още преди декемврийската лудница по магазините – разходите са оправдани. Много хора използват бързи кредити, за да финансират своите коледни пазарувания, така че няма да сте единствените.

Обединете задълженията си

Колкото и непривлекателно да звучи – това е възможност да спестите малко пари. Опитайте се да намалите високите разходи по плащането на задълженията си към различни кредитори, като използвате само един. Ако плащате няколко неща при няколко различни кредитора, вижте дали банката, с която най-често работите, няма да ви предложи опция за обединение на заемите. Така поне ще плащате само на едно място и ще спестите таксите за преводите на другите места. В същия ред на мисли – можете да се откажете от някои услуги, които така или иначе не ползвате.

Ако вече имате теглени заеми или използвате например бързи пари от Vivus.bg е добре сами да спазвате определена финансова дисциплина. Не, пицата не е само постна, но от вас самите зависи дали ще се справите да й сложите и нещо мазничко. Започвайки с малки стъпки, постепенно ще стигнете до сериозни решения, които ще ви помогнат да затегнете коланите на собствения си бюджет, без това да се усеща сериозно. Ето и някои такива стъпки:

  • Използвайте промоциите за плащане на данъци, такси, сметки. Всяка година институциите обявяват промоция от -5%, ако си платите данъците в началото на годината. Може да не е много, но пък е нещо.
  • Ако сте шофьор, със сигурност знаете, че при леки нарушения, за които се издава фиш, директно след като са ви спрели има отстъпка при плащане в определен период от време. Ползвайте го, защото после може да ви излезе по-солено.
  • Брошури, каталози, промоции. Пазарувайте от различни вериги магазини, винаги със списък и колкото се може повече на промоция.
  • Не се увличайте в кредитните карти и заемите. Бързи пари от Vivus.bg – това е добър начин да вземете спешно средства, когато се налага.

Получаване на бързи пари от Vivus.bg

Получаването на бързи пари от Vivus.bg е повече от лесно. Отнема броени минути, тъй като процесът е изцяло в интернет. Необходимо е да се попълни кратък онлайн формуляр за кандидатстване за кредит и да се изчака до 15 минути за отговор на заявката. Нужни са единствено данните от вашата лична карта. Ако заявката ви е одобрена, още до няколко минути получавате парите си на вашата лична банкова сметка или на каса на EasyPay. Реално вие сами избирате кой начин би бил по-удобен за получаване на сумата.

За първи заем можете да теглите от 50 до 400 лв. за срок от 5 до 30 дни. Първият заем е безлихвен. Това означава, че връщате, колкото сте получили, в рамките на избрания от вас срок. За следващо теглене на бързи пари от Vivus.bg вече можете да достигнете до максимална сума за кандидатстване от 1300 лв. Срокът си остава от 5 до 30 дни.

Кандидатствай сега

Още по темата