Обратно
11.11.2016

Как да вземем бърз кредит онлайн до 1000 лева

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Има няколко начина да се сдобиете с бърз online кредит до 1000 лева. Някои от тях са законни, докато други не. Някои са по-изгодни и по-сигурни, а други не. В тази публикация ще разгледаме вариантите, които стоят пред вас при нужда от пари на заем.

4 грешни начина – забравете за тях

Много хора първо се обръщат за заеми към своите приятели и роднини. Все по-често обаче се оказва, че и те са в затруднено положение и не могат да им дадат нужните средства. Струва си да се отбележи, че освен всичко останало заемите между близки хора при не връщането си в срок могат да сринат междуличностните отношения и да съсипят едно приятелство, градено с години.

Друг вариант са незаконните лихвари, които почти винаги се опитват да измамят своите клиенти и да изкарат лесни пари от тях, възползвайки се от затрудненото им материално положение. Препоръчваме ви да избягвате този вариант и то не само защото е незаконен, а и по ред други причини, като огромните и често непосилни лихви, например.

кредити от лихвари

Заложните къщи бяха доста актуални през 90-те години на 20 век и в началото на 21. Тогава те можеха в кратки срокове да отпуснат пари на хората, изпаднали в нужда, а нямаха и алтернатива освен споменатите по-горе лихвари. При тях обаче не можеш да избереш сумата, която да получиш, а се надяваш на милостта на къщата.

Банките пък са символ на бюрокрация и алчност, тъй като изискват куп документи, време и нерви от страна на хората, нуждаещи се от пари на заем. Често се изискват обезпечаване, трудови договори, поръчители и други излишни подробности.

Един правилен – възползвайте се от него

Остава ви вариантът с кредитните компании, които се развиха изключително много през последното десетилетие. Те вече са лицензирани от БНБ и са администратори на лични данни. Лихвените ставки са близки до тези при потребителски заем от банка, като за кандидатстване обаче са нужни само няколко минути и личната карта на лицето, което желае финансови средства.

За да се възползвате от бързия онлайн кредит до 1000 лева, то от вас не се изисква да напускате уюта и комфорта на собствения си дом. За целта са ви необходими Интернет връзка и устройство. В рамките на няколко минути бихте могли да попълните електронния формуляр за кредит изцяло онлайн, който е създаден за нуждаещите се от съответното дружество. Както споменахме по – горе, с помощта на лична карта сумата от 1000 лева ще бъде усвоена в рамките на няколко минути. Освен това е необходимо да притежавате постоянен адрес, намиращ се на територията на страната. В противен случай молбата ви ще бъде отхвърлена.

Ако разполагате с отлична история т.е. погасявали сте напълно регулярно предишни свои кредити, то достъпът ви до бързо отпускане пари на заем от финансовите компании ще бъде напълно сигурен. С течение на времето и спазването на вашите финансови задължения към подобни финансови институции ще доведе до повишени възможности за вас за получаване на бързи и обикновени кредити. В това число ще ви се даде възможност да получавате по-големи суми при кандидатстване за бърз онлайн заем, както и по-ниски лихвени проценти при искане за отпускане на пари на заем.

Още по темата