Обратно
2.12.2017

Можем ли да вземем безлихвен заем в Стара Загора?

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Събота е и се разхождаме из парк Аязмото в Стара Загора. Размишляваме, че вече влизаме в последния месец от годината. Всички знаем, че от началото на декември (а понякога и от по-рано) до Коледа тече трескава подготовка за празниците. Знаем, че се купуват много подаръци за приятели, близки и роднини. А за тези подаръци се нуждаем от малко повече финансови средства. Понякога обаче не успяваме да преценим бюджета си и парите ни не ни достигат, за да купим подаръци за всички. Знаем обаче, че трябва да намерим такива, за да зарадваме всички хора, които искаме. Сещаме се, че възможно решение за нас би било тегленето на кредит. Искаме обаче да изтеглим най-изгодния такъв и веднага започваме да търсим дали можем да получим безлихвен заем в Стара Загора.

Безлихвен заем в Стара Загора – да, възможно е!

Безлихвен заем в Стара Загора може да бъде изтеглен. Ние, от Vivus, предлагаме безлихвен заем за клиентите, които изтеглят пари за първи път от нас. Ние сме компания за бързи кредити, която предлага на клиентите си теглене на сума до заплата. За първи кредит потребителите ни могат да се възползват от сума между 50 и 400 лв. Срокът за връщане, който може да бъде избран, е между 5 и 30 дни. И както вече беше споменато, първият кредит при нас е безлихвен, като няма и никакви такси. Това означава, че колкото изтегли клиентът, толкова трябва да върне в рамките на избрания от него срок.

Примери за теглене на безлихвен заем в Стара Загора

Човек решава да изтегли първи бърз заем от нас. Нуждае се от 250 лв. за 20-тина дни и пуска своята заявка. До броени минути той получава окончателно решение след разглеждане от наша страна и е одобрен. След още броени минути получава и парите си. Използва ги за нуждите, които има и след 20 дни идва датата му за връщане. Клиентът отива и връща точно 250 лв. за този първи свой заем от Vivus.

Още един пример – човек се нуждае от малко повече средства и от малко по-дълъг срок. Трябват му 400 лв. за 30 дни и решава да пусне заявка за първи бърз кредит при нас. Заявката му е одобрена, ако отговаря на условията ни за отпускане на кредит, получава 400 лв. и ги използва по предназначение. След 30 дни той връща точно 400 лв. – отново без никакво оскъпяване, без лихва, без такси.

Как става кандидатстването за безлихвен заем в Стара Загора?

Както беше показано с примерите по-горе, безлихвен заем в Стара Загора може да бъде получен. Самото кандидатстване става бързо, лесно и удобно на https://www.vivus.bg/. На уебстраницата ни могат да бъдат намерени всички условия за кредита, за да може всеки потенциален клиент да се запознае с тях предварително. Попълването на данните става за броени минути, като се изискват само данните от личната карта. Реално можем да кандидатстваме, дори докато се разхождаме из Аязмото, използвайки интернета на телефона си. Разглеждането на заявката и получаването на окончателен отговор не отнема повече от 15 минути. А скоро след това одобрените клиенти вече могат да използват парите си по желания от тях начин.

Какво следва, след като получим безлихвен заем в Стара Загора?

След като получим този безлихвен заем, можем да се възползваме от парите си за целите, които сме си поставили. Вече имаме достатъчно средства, за да напазаруваме подаръци за всички близки за предстоящите празници. Разбира се, най-големият подарък е това да сме заедно със семейството си на тези прекрасни празници, но все пак – някой допълнителен, макар и малък подарък, винаги е приветстван радостно.

В същото време знаем, че заемът, който сме изтеглили, за да можем да купим подаръци за всички, няма никакво оскъпяване. Знаем кога ни е датата за връщане и знаем, че трябва да върнем точно толкова, колкото сме получили.

Кандидатствай сега

Още по темата