Обратно
26.7.2018

Бързи кредити от вкъщи

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Нуждата от пари в много случаи е наистина спешна и наистина неотложна. Пример – стоите си вкъщи в почивен ден и ненадейно разбирате, че пералнята ви тече. Друг вариант – добрият стар автомобил е на път да ви предаде, но все така се надявате да не се случи точно сега, защото изобщо не сте планирали подобни разходи. Е, все пак автомобилът ви предава именно в най-неподходящия момент. Детето весело ви уведомява, че много иска да отиде на лагер, за който отново не сте планирали финанси и дори не сте подозирали че може да се проведе. Искате да отидете на море, но парите пак не стигат. Ами ремонта? Дали да не се лишите от едното за сметка на другото? Или пък вместо да се налага да правите избор, защо не помислите за опцията теглене на бързи кредити от вкъщи?

Неочаквани събития може да ви споходят по всяко време. Въпросът е как ще реагирате в подобен случай? Много хора започват да търсят изход от финансовите си проблеми, като търсят заеми от приятели. В днешно време обаче немалко от хората изплащат различни видове кредити – потребителски, стокови, жилищни. Така че не е особено сигурно, че ще намерите човек, който да разполага с достатъчно много свободен финансов ресурс и да ви помогне.

Преценка на различните възможности за бързи кредити от вкъщи

Един от вариантите е да се обърнете към фирма за бързи заеми. Опциите за бързи кредити от вкъщи са напълно удобен вариант, ако ви се налага спешно да направите някакви ремонти или пък искате просто да намерите средства за почивка. А какво е удобството? Изобщо не напускате дома си. А докато чакате одобрението на заявения кредит, можете да проучвате най-добрата оферта или вече да си правите самите планове за почивката. Или пък можете да си изберете новата пералня. Или проучвате в кой сервиз да закарате автомобила, или пък дали в този, който посещавате редовно, могат да вземат превозното средство за ремонт веднага.

Когато се избира бърз заем е добре да се преценят първо възможните варианти. Един от начините е да се посети някой от сайтовете за сравнение на оферти. Хората, които често използват подобен тип заеми, обикновено имат набелязани няколко кредитора и кандидатстват първо при тях. Ако все още не ви се е налагало да се възползвате от тези услуги, е добре да проверите няколко основни неща. Това са какъв е срокът на връщане, каква е лихвата, какви са максималните и минималните суми, които може да се получат.

Вземайки такъв тип кредит е добре да прецените какви са вашите възможности за погасяването му. Ако сте сигурни, че можете да върнете парите с една вноска, вземете заем до заплата. Ако обаче ви трябват повече средства, които да изплатите на няколко вноски, вижте предложенията за кредит на вноски. Преди да изберете, вижте и кредитните калкулатори в различните сайтове, за да се ориентирате във вноските, срока и оскъпяването.

Избор на подходящо предложение

Изберете кой е най-подходящият за вас заем, като настроите различните калкулатори според желаните от вас параметри и възможности за погасяване. Бързи кредити от вкъщи може да вземете по всяко време, дори в събота и неделя. Повечето компании имат обслужване дори в почивните дни. Удобството, разбира се, е, че не отивате никъде, стоите си на дивана и си попълвате апликацията от дома. Отговорите обикновено са доста бързи, така че докато си направите кафе, вече ще знаете дали ще ви дадат исканата сума или пък не. Не се налага да ходите до офис, да носите бележки от работодател или да доказвате доходи. Взимате си личната карта, попълвате апликацията, изпращате я и си вземате парите при одобрение.

С какво да се съобразим при вземането на бързи кредити от вкъщи?

След като вече сте получили парите е време да се замислите как ще ги върнете. А това е редно дори да предшества търсенето на кредит. С какво да се съобразим при вземането на бързи кредити от вкъщи?

  • Каква сума ни е необходима? Никога не надвишавайте средствата, от които се нуждаете. Старайте се да вземете точно толкова или много малко повече. Когато гледате различните калкулатори, бъдете сигурни, че сумата, която виждате като крайна вноска, включва в себе си и лихвата.
  • Разчетете семейния бюджет според избраните месечни вноски. Ако имате възможност да внасяте 100 лв., не избирайте вноски от 150 лв., за да погасите кредита по-рано. Съобразете всяко едно изплащане на заем с личните си възможности.
  • Падежната дата. Когато се избират бързи кредити от вкъщи е добре да съобразите вноските с периода, в който получавате своето трудово възнаграждение. Така ще избегнете варианта да имате падеж, но да нямате пари за него.
  • Ако сте взели кредит до заплата, бъдете сигурни, че ще успеете да изплатите вноската навреме. Много компании предлагат възможност за удължаване на падежа, но това е свързано с допълнително оскъпяване на заема.

За какво може да се използват различните бързи кредити от вкъщи?

Бързи кредити от вкъщи може да се вземат от много компании. Сумите варират, но стандартно са около 500 лв. Разбира се, ако искате да изтеглите по-висока сума, може да вземете и до 5000 лв. – зависи от кредитора. Подобен тип кредити се използват за покриване на различни нужди, като фирмите за бързи заеми обикновено не изискват от клиента да каже точно за какво ще ползва ресурса. Обикновено това са пари, които се ползват при спешни случаи, когато се налага сумата да бъде налична веднага или в рамките на един ден.

Бързи кредити от вкъщи от Vivus

Vivus също дава опция за теглене на бързи кредити от вкъщи на клиентите си. Самото кандидатстване е повече от улеснено. Отнема не повече от 5 минути, като всички условия са ясно описани. Същевременно винаги се вижда каква ще бъде съответната дължима от клиента сума до падежа. Отговор на заявката се получава до 15 минути. А ако вече веднъж сте били клиенти на Vivus, то следващо ваше кандидатстване ще ви отнеме не повече от минута, тъй като вече ще имате създаден профил от първата си заявка.

Кандидатствай сега

Още по темата