Обратно
11.1.2019

Бърз заем онлайн до минути в София

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Както целият свят се развива в дигитална среда, така и банковите и небанкови институции се стремят да предоставят максимално лесни и удобни услуги на своите потребители. В стремежа да се създадат конкурентни и оптимално добри предложения се стигна до появата на бързите онлайн заеми, които изместиха разходките до офиси и клонове и попълването на десетки страници формуляри и данни. Всеки един бърз заем онлайн ви спестява огромно количество време чакане и редене по опашки, правене на ксерокопия на документи и писане. Пазарът на бързи заеми в страната е изключително конкурентен. Това е така заради наличието на много играчи, всеки от които се опитва да спечели определено предимство пред останалите в състезанието за клиенти. Как можем да намерим бърз заем онлайн до минути в София?

При теглене на бърз заем онлайн до минути локацията не е от значение

Почти всяко домакинство в страната има достъп до интернет – било то мобилен, домашна Wi-Fi мрежа, безплатен на обществени места, в училища, в университети и т.н. Мобилните устройства стават все по-предпочитан начин за достъп до мрежата, защото дори банковата сметка ви е в джоба и имате достъп до финансите си буквално отвсякъде. Така че дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас или в някой закътан хотел на почивка, а ви трябват пари, може да кандидатствате само с попълването на една апликация. В нея, разбира се, е нужно да посочите как искате да получите парите си – по банкова сметка или на каса на EasyPay.

Та, излежавайки се в топлия басейн на хотела ви осенява идеята да поостанете още няколко дни. Обаче нямате пари и няма как да платите. А така не ви се прибира… Вземате си телефона, търсите бърз заем онлайн до минути, кандидатствате и след малко получавате отговор и съответно исканата сума е в сметката ви, ако сте одобрени.

Умереност и честност в исканията за бърз онлайн заем

Не е редно, когато търсите бързи кредити, да бъдете прекалени оптимисти или да искате пари, които не можете да върнете. Онлайн заемите са създадени с цел максимално удобство. Реално вие получавате пари с няколко клика на мишката или плъзване на пръста по екрана на телефона.

За вземането на бърз заем онлайн до минути обикновено не се изисква да обяснявате надълго и нашироко за какво ви трябват парите. Причини – всякакви, въпросът е да знаете в какъв срок и каква сума трябва да бъде погасена. Редно е и да изберете как да я върнете. Често опциите са различни и може да направите както банков превод, така и плащане на каса за комунални услуги – EasyPay. Ако изберете второто, трябва да си набавите данните за плащане на търговеца, които обикновено са на сайта или направо в договора. Каси на EasyPay има навсякъде в страната, не само в София. Така че дори да сте на морето и да ви трябват пари, може да кандидатствате от плажа и да си ги вземете от най-близката възможна такава каса.

Какво трябва да попълним при кандидатстване за бързи онлайн заеми?

Процедурата е оптимално улеснена. Така да се каже и дете би се справило с попълването на заявката. Какви данни обикновено се предоставят при кандидатстване за бърз заем онлайн до минути в София, а и на всяко място, където има интернет?

Имена и адрес по лична карта

Имената и адресът ви са задължителни за попълване. Същото се отнася и за ЕГН-то. Някои компании имат изисквания клиентът да е на над 21 години например, но минимумът обикновено е да сте пълнолетни.

Каква сума искате и в какъв срок ще я върнете

Вариантите за връщането са както при останалите редовни кредитни продукти – с еднократно плащане в края на периода или на вноски на определени дати или през определено време. Сумата зависи от това какви суми по принцип предлага компанията. И от вашите лични нужди, разбира се.

Трябва ли поръчител, за да се изтегли бърз заем онлайн до минути?

Не, или поне не винаги е необходимо. Когато се съгласявате с общите условия на сайта, трябва да знаете дали се изисква да предоставите поръчител или не.

Трябва да се съгласите с общите условия на фирмата

Ако искате, първо може да ги прочетете – обикновено са достъпни на сайта. В случай, че се притеснявате за личните си данни, имайте предвид, че фирмите, които оперират онлайн с предоставена от клиента информация за например ЕГН, три имена и т.н., трябва да са регистрирани като администратори на лични данни. Данните на клиентите се шифроват и обработват чрез използването на различни защити, така че да не се притеснявате, когато ги попълвате на сайта. В случай на някакви съмнения може веднага да проверите лицензите на компанията или да попитате директно операторите.

Трябва да изберете по какъв начин искате да си поучите парите

Тъй като каси на EasyPay има в София, но и на още много места в страната – единият вариант е това. Може да си изберете, разбира се, да получите парите и по банкова сметка. Това би ви спестило разкарването, ако сте на почивка например. Самият превод обикновено се осъществява до минути след одобрение и така бързо можете да разполагате с парите.

Валидни електронен адрес и телефонен номер

Някои компании изпращат съобщения за потвърждение или отказ на електронната поща на клиентите си. В едни случаи се изисква да си направите регистрация с валиден имейл. Съвет – ако електронната ви поща е трудна за изписване, имате символи в нея – тирета, точки, цифри, долна черта или подобни други нестандартни неща – проверете дали със сигурност сте изписали правилно адреса си. Дори една правописна грешка ще изправи някой друг на нокти, ако получи такова съобщение. А вие ще се чудите какво става и защо нямате никакво известие. Преди да изпратите заявлението, проверете пак дали всичко е точно изписано.

Същата е ситуацията и с телефонните номера. При кандидатстване за бърз заем онлайн до минути обикновено трябва да оставите телефонния си номер. Ако го напишете грешно, от компанията няма да могат да се свържат с вас. А ако този грешно изписан номер е реален такъв на съществуващ човек, то той ще остане изненадан от ситуацията.

Бърз заем онлайн до минути в София от Vivus.bg

Ако се нуждаете от бърз заем онлайн до минути в София, Vivus е насреща! Ако се нуждаете от такъв, където и в България да се намирате – Vivus отново е насреща. Срокът за връщане е от 5 до 30 дни. Първият кредит може да е за суми от 50 до 400 лв. Като освен това този първи кредит е с 0% лихва и 0 лв. такса. Това означава, че ако вземете първи заем за 400 лв. за 30 дни например, то вие ще трябва да върнете точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни. За следващи заеми можете да достигнете до суми за кандидатстване от 1300 лв. Нужни са ви единствено данните от личната ви карта – попълвате заявката и до 15 минути имате отговор. А ако сте одобрени – след още броени минути можете да използвате и парите си.

Кандидатствай сега

Още по темата