Обратно
28.12.2018

Безлихвен кредит онлайн до заплата

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Кредит до заплата? Ами налага се понякога, да. Дори и да калкулирате семейния бюджет до последната стотинка и още преди да сте взели заплата, да знаете за какво ще отиде – сметки, храна, джобни за децата и възрастните, транспорт и т.н. – винаги може да изскочи някакъв неочакван разход. Независимо дали сте изправени пред неочаквана битова сметка, трябва да направите авариен ремонт на дома или на автомобила или просто неправилно сте пресметнали бюджета за месеца, кредитът до заплата е решение за подобни аварийни ситуации. А ако можете да се възползвате от безлихвен кредит онлайн до заплата, то тогава дори няма да имате оскъпяване.

Как точно работят кредитите до заплата? При какви условия може да ползвате безлихвен кредит онлайн до заплата?

Ето какви са особеностите и какво трябва да знаете, ако търсите безлихвен кредит онлайн до заплата и бързи кредити като цяло:

  • Подходяща фирма за бързи заеми

Много важно е да потърсите и да намерите точната фирма, която да ви отпусне подобен род заеми. Компаниите за бързи кредити предлагат именно такива продукти. Формулярите са достъпни онлайн на сайтовете им и може да кандидатствате дори от мобилния си телефон. Някои от компаниите имат дори приложения, достъпни за мобилните телефони. Те са удобни, особено ако сте редовни клиенти на дадена фирма или искате да свършите всичко максимално бързо. Така че остава само да изберете откъде да потърсите кредит до заплата. Попълването на онлайн формуляр отнема само няколко минути.

  • Процедура по кандидатстване и получаване на отговор

След като бъде изпратена заявката, системата на съответната компания обработва и подава информация към кредитните инспектори. Те извършват допълнителни проверки, за да могат да преценят дали отговаряте на правилата на фирмата. Някои компании имат предварително упоменати на сайтовете си условия за кредит, които трябва да покривате, за да кандидатствате за пари на заем от тях. Ако ги покривате, то вече трябва да изчакате за вътрешните проверки, които всяка една компания прави, преди да отпусне заем. За самото кандидатстване пък обикновено са необходими единствено данните от личната ви карта.

  • Изчакване на становище по заявката

След подаването на апликацията за бърз заем до заплата остава да изчакате окончателния отговор. Обикновено отнема изключително кратко време. Когато кандидатствате, задължително се информирайте как ще видите отговора – чрез текстово съобщение, на електронната поща, по телефона чрез обаждане или пък директно на сайта на компанията. Условията обикновено са написани изключително ясно, така че да ви е напълно прозрачна ситуацията за това какво вземате и какво връщате.

  • Как да вземете заем до заплата без лихва?

И това е възможно, разбира се. Обикновено можете да се възползвате от такава опция, ако кандидатствате за първи път. Много компании предлагат безлихвени заеми и те наистина са такива. Един безлихвен кредит онлайн до заплата не се различава особено от стандартните бързи заеми. Основните разлики обикновено са в максималната възможна сума, която имате като опция да получите и в срока на връщане.

Как става така, че заемът е без лихва? Просто е. Кандидатствате за кредит до заплата и вземате например 200 лв. Срокът за погасяване на сумата е, да речем, 30 дни. Ако в това време върнете парите, не плащате нищо допълнително върху вече взетите пари. Така заемът наистина е безлихвен. Можете да попълните данните си от компютър, телефон или пък таблет. Просто трябва да отворите уебсайта на компанията и да използвате формата за кандидатстване. Основният плюс е, че всичко се случва онлайн, така че не е необходимо да ходите до офиси и да се редите по опашки.

  • Условия за теглене на безлихвен кредит онлайн до заплата

За разлика от повечето стандартни кредити, давани от банки и по подобие на бързите такива, един безлихвен онлайн кредит до заплата често се нуждае само от потвърждение на това, че имате изрядно кредитно досие. Не е нужно доказване на доходи – щом искате заем до заплата, явно получавате такава. Не е нужно и да намирате поръчител – тези продукти обикновено се погасяват с една вноска на определената падежна дата.

  • Удобство на услугата

Тегленето на кредит до заплата е особено удобно в случай, че никога досега не сте ползвали подобни продукти, предлагани от небанкови финансови институции. Това е начин да видите как работи цялата система и да се уверите, че заемът е наистина безлихвен. В много случаи именно първият изтеглен от дадена компания кредит до заплата не се оскъпява в рамките на избрания от вас период.

Може да погледнете на подобен кредит като аванс преди получаване на месечното ви възнаграждение. Все пак не всички компании в страната работят на принципа аванс-заплата. Ето защо ако изпаднете в нужда от спешни пари, може да вземете безлихвен кредит онлайн до заплата, без да се налага да безпокоите шефа, колегите, приятелите, роднините. И не е нужно да се лишавате от каквото ви е нужно. Особено когато има неща, които настина на търпят отлагане.

От какво не може да се измъкнете, когато търсите безлихвен заем онлайн до заплата?

Кредитът без лихва обикновено е свързан с минимално количество документи за попълване. Все пак обаче има задължителни реквизити, от които няма как да се измъкнете. Компаниите спазват определена политика на обработка и проверка на подадените от вас данни. За теглене на безлихвен кредит онлайн до заплата, а и като цяло на бързи кредити, задължително се правят:

  • Проверка на кредитното досие

Прави се винаги, когато се кандидатства за заем. Може да проверите сами какви са данните ви в Централния кредитен регистър към БНБ, като подадете съответната декларация в институцията. Тук важи правилото, че колкото по-добри сте били при погасяване на предишните си задължения, толкова по-предпочитан клиент сте за всяка банкова и небанкова институция.

  • Проверка на надеждността ви като платец

Това е индивидуална система на всяка финансова институция. Самите вие може грубо да прецените дали биха ви одобрили, знаейки как сте обслужвали предишните си кредити, но няма как да сте сигурни в отговора, преди да дойде от компанията.

Безлихвен кредит онлайн до заплата от Vivus

Във Vivus също можете да намерите безлихвен кредит онлайн до заплата, ако търсите такъв. При теглене на първи заем нямате оскъпяване на дължимата сума. Можете да вземете сума от 50 до 400 лв. и да я върнете за срок от 5 до 30 дни. Вие сами избирате. С пример това означава, че ако кандидатствате за първи кредит от 400 лв. за 30 дни, то вие ще трябва да върнете точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни. Процесът отнема броени минути, получаването на парите – също.

Кандидатствай сега

Още по темата