Обратно
27.3.2019

Бързи кредити в Пловдив

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Ако живеете в Пловдив или в околностите, ще ви е от полза да разберете какви са изискванията за теглене на бързи кредити, които кредиторите в района имат. Преди да изтеглите заем, трябва да сте наясно какво предлага избраният от вас кредитодател, при какви условия можете да изтеглите пари от него и доколко е надежден. Това ще ви спести куп бъдещи проблеми. Списъкът с компании за бързи кредити в Пловдив е огромен, но тук ще ви ориентираме за основните неща, които трябва да знаете, преди да изтеглите кредит от тях.

Какви изисквания имат повечето фирми за бързи кредити в Пловдив?

Надеждните кредитори, които са достатъчно популярни у нас и отдавна вече оперират на българския кредитен пазар, имат следните изисквания:

  • Навършено пълнолетие
  • Лична карта
  • Чисто кредитно досие
  • Някои от тях изискват доказателство за доход
  • Някои изискват и обезпечение

Максималната сума, която обикновено се отпуска за бързи кредити в Пловдив, а и не само там като цяло, варира при различните кредитори между 500 и 3000 лв. Тази сума е идеална за посрещането на належаща нужда до времето, когато получавате доходи и можете да я погасите. Тя е предвидена за хора, които искат да си помогнат, а няма откъде да намерят бързи пари на момента.

По какъв начин можете да изтеглите кредита и как да го погасите?

Повечето кредитори имат добре разработени уеб сайтове, които предлагат онлайн система за кандидатстване за заем. Уеб сайтовете им са удобни за ползване и направени по такъв начин, че всеки да може бързо и лесно да се ориентира в тях. Почти всички такива кредитори разполагат с онлайн калкулатор, който ви позволява предварително да изчислите вноските по кредита и дължимото като цяло. Не са малко и фирмите, които предлагат на редовните си клиенти промоции и отстъпки в лихвите, както и безлихвени кредити при определени условия.

Погасяването на изтеглените бързи кредити в Пловдив, а и по принцип, се осъществява наведнъж или на месечни вноски, които можете да внасяте с кредитна или дебитна карта, по банков път, чрез EasyPay, ePay.bg, в PayPal или Кештерминал. Повечето онлайн кредитори предоставят различни начини за изплащане към тях, за да улеснят клиентите си.

Какви бързи кредити в Пловдив се предоставят?

Най-разпространените видове бързи кредити в Пловдив и в България като цяло, които се предоставят онлайн, са безлихвен кредит, кредит на вноски и кредит до заплата. На завръщащите се клиенти често се предлага и лоялна програма, чрез която имат право да изтеглят кредити на по-изгодни условия и която значително облекчава изплащането на лихвите. Или пък получават някаква преференциални условия.

За колко време след кандидатстване получавате отговор на заявката?

При различните кредитори това време варира от 6 до 30 минути, но при всички случаи получавате парите почти веднага, ако сте одобрени. Това е едно от предимствата, които правят този вид кредити предпочитани пред банковите кредити, за които понякога трябва да чакате със седмици и да минавате през куп проверки.

Единственото, което е необходимо при кандидатстване за онлайн заем, е да предоставите данните от личната си карта за идентификация. Някои кредитори могат да изискат и документ, потвърждаващ доходите ви. Кредиторът получава молбата ви за кредит, прави бързо проучване на кредитната ви история и ако имате чисто кредитно досие, той може да сметне, че сте достатъчно надежден, за да ви отпусне заема. До броени минути получавате потвърждение по телефона, след което парите, които са ви необходими, са вече преведени по сметката ви. Тоест ако се нуждаете от бързи кредити в Пловдив, можете да намерите такива за отрицателно кратко време.

Има ли кредитори в Пловдив, от които можете да получите кредит, дори и да нямате редовни доходи?

Заради голямата конкуренция на пазара за бързи кредити в Пловдив и навсякъде в България, такива фирми действително съществуват. Те са известни с това, че отпускат кредити дори и на хора с лош кредитен рейтинг, без редовни доходи и без алтернативни източници на доходи. Сами разбирате, обаче, че правейки това, те поемат по-голям риск парите да не им бъдат върнати или да са забавени много. Те обикновено компенсират този риск с по-големи лихвени проценти, които взимат. Така че ако решите да се възползвате от услугите на фирми, които нямат почти никакви условия, за да ви отпуснат кредит, бъдете готови да изплащате впоследствие по-големи суми пари.

Някои опции за кандидатстване

Има кредитори, отпускащи бързи кредити в Пловдив, които имат следния подход към клиента: фирмата изпраща до вас кредитни консултанти, които се запознават с вас и обстановката в дома ви, на базата на което взимат решение дали да ви одобрят за кредит. Ако сте одобрени, получавате парите на място в брой от консултанта. За разлика от повечето останали кредитори, които искат доказателство за постоянни доходи, тук ще ви е необходима единствено лична карта за идентификация и достъп до вашето жилище. Вноските по погасяването на дълга също ще бъдат предавани на ръка на същите тези кредитни консултанти, които ще идват до дома ви да ги събират. Този метод на действие притеснява повечето потребители, затова не се ползва с голяма популярност.

При онлайн кандидатстването не си ангажирате от времето, за да се срещнете с такъв консултант. Влизате на сайта на кредитора, разглеждате и ако всичко ви изглежда наред – кандидатствате. Обикновено отговорът пристига много скоро след това.

Можете ли да получите кредит, ако имате лоша кредитна история?

За щастие и хората, които в миналото са се проваляли в изплащането на кредитите си, могат да получат шанс от някои кредитори в Пловдив да им бъде отпуснат отново кредит. Ако се възползват от този шанс и върнат всички вноски навреме, имат възможност да подобрят кредитния си рейтинг и така евентуално да получат по-изгодни условия за заеми в бъдеще. Сами разбирате, че колкото по-неблагонадежден е кредитополучателят, толкова по-голям риск предприема кредиторът. Това е причината такива лица да бъдат обследвани индивидуално, преди да им се отпусне кредит. Проверката се извършва от консултанти, които преценяват източниците им на доходи и дори и при лошо ЦКР биха могли да им позволят да изтеглят кредит.

И все пак – бъдете разумни! Тегленето на бързи кредити в Пловдив и навсякъде другаде е предвидено не за задоволяване на временни прищевки, а за удовлетворяване на наистина неотложни нужди.

Възможно ли да се теглят бързи кредити в Пловдив от Vivus?

Да, възможно е! Тегленето на бързи кредити в Пловдив от Vivus отнема само няколко минути. Влизате на сайта ни и след няколко лесни стъпки можете да разполагате с нужните ви средства. А освен това първият заем е с 0% лихва и 0 лв. такси. Може да изберете срок за връщането му от 5 до 30 дни. Парите, които е възможно да получите при това първо кандидатстване, са от 50 до 400 лв. Това с пример означава, че ако пуснете заявка за първи заем от 400 лв. за 30 дни, то връщате точно 400 лв. в рамките на тези 30 дни.

Кандидатствай сега

Още по темата